9 manieren om tijd te besparen in de keuken! Ik wist niet dat het zo simpel was!

Zelfs als je van koken houdt, zijn er dagen dat je er geen tijd voor hebt en kan het de moeite waard zijn om snel en efficiënt iets te maken. Je wilt graag dat een gerecht in een oogwenk klaar zou kunnen zijn, zodat jij je weer andere taken kunt wijden. Soms bezoeken vrienden ons onverwacht en lijkt het wat dwaas dat je toevallig geen idee hebt wat je moet maken.

Onderstaande tips laten zien dat er veel dingen van bijna niets gemaakt kunnen worden. Probeer het gewoon maar eens ;)


kuchnia małe


1. Blikjes

Het is de moeite waard om in de bijkeuken een paar blikjes te bewaren, voor het geval dat. Het op voorraad hebben van tonijn, tomaten, maïs of bonen geeft je de mogelijkheid om snel een salade, en zelfs een hele warme maaltijd te maken.

Exif JPEG


2. Snelle hamburger

Als je wat vrije tijd hebt, bereid dan het vlees alvast voor en bak het. Vleespastei kan worden ingevroren en wanneer dat nodig is uit de vriezer gehaald en opgewarmd worden in een pan. Dan een broodje, tomaat, sla en het is klaar!

2


3. Snelle kruiden

Om in de toekomst tijd te besparen, moet je vandaag iets doen. Was, droog en hak de kruiden, en doe ze in zakjes in de vriezer. Je kunt ze plat invriezen, zodat het gemakkelijk is om er een stuk af te breken en als ingrediënt te gebruiken in een gerecht. Je kunt ook een mal voor ijsblokje gebruiken en er water of olijfolie overheen gieten.
3


4. Wees niet bang om iets in te vriezen

Groenten die direct na de oogst worden ingevroren houden meer vitaminen vast, en wanneer ze in kokend water worden gedaan, zijn ze binnen een paar minuten klaar. Soms maken we meer dan we voor het diner nodig hebben en blijven we zitten met een kant-en-klare en lekkere maaltijd. Wacht niet tot de restjes gaan bederven, maar doe ze in de vriezer en als je geen tijd hebt om te koken, zijn zij de redder in nood. Je kunt ook brood en geraspte kaas invriezen! En dat is nog niet alles! Neem een kijkje op de volgende pagina en kijk hoe je slim tijd kunt besparen!

A to nie wszystko! Zobacz na kolejnej stronie, jak sprytnie możesz oszczędzać czas!

4bron : brightside.me

Toen ik zag waar dit onbewoonde eiland zich bevond, was ik in shock! Hoe is dit mogelijk?
New York is een stad met grote geheimen en verborgen plaatsen. Waarschijnlijk liggen de meeste ervan (in ieder geval de meest interessante) tussen Queens en de Bronx. Daar is ook een onbewoond eiland gelegen, dat bijna niemand kent! Zo’n schatHij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!
Sinaasappelen zijn speciale vruchten. Ze smaken erg lekker en geven het lichaam veel voedingsstoffen. Geschat wordt dat ze per 100 g tot wel 50 mg vitamine C bevatten! Dat betekent dat het eten van een flinke sinaasappel de dagelijkse behoefte voor d

Beangstigend realistische cakes door Annabel de Vetten. [PAS OP! Alleen voor mensen met sterke zenuwen!]
Hoewel het nog lang geen Halloween is, is dat spookachtige thema erg populair, ook als het om gebak gaat. Een perfect voorbeeld is Annabel de Vetten, een kunstenares die cakes creëert die zo realistisch zijn dat mensen met zwakke zenuwen er nachtmer

Mensen gebruiken deze 10 dingen elke dag.
Je zou niet geloven hoe lang geleden ze werden uitgevonden! 1. De oudste sokken. Uitgevonden in de vierde eeuw na Christus, en ze zijn ontworpen om te worden gedragen bij sandalen.