9 manieren om tijd te besparen in de keuken! Ik wist niet dat het zo simpel was!

Zelfs als je van koken houdt, zijn er dagen dat je er geen tijd voor hebt en kan het de moeite waard zijn om snel en efficiënt iets te maken. Je wilt graag dat een gerecht in een oogwenk klaar zou kunnen zijn, zodat jij je weer andere taken kunt wijden. Soms bezoeken vrienden ons onverwacht en lijkt het wat dwaas dat je toevallig geen idee hebt wat je moet maken.

Onderstaande tips laten zien dat er veel dingen van bijna niets gemaakt kunnen worden. Probeer het gewoon maar eens ;)


kuchnia małe


1. Blikjes

Het is de moeite waard om in de bijkeuken een paar blikjes te bewaren, voor het geval dat. Het op voorraad hebben van tonijn, tomaten, maïs of bonen geeft je de mogelijkheid om snel een salade, en zelfs een hele warme maaltijd te maken.

Exif JPEG


2. Snelle hamburger

Als je wat vrije tijd hebt, bereid dan het vlees alvast voor en bak het. Vleespastei kan worden ingevroren en wanneer dat nodig is uit de vriezer gehaald en opgewarmd worden in een pan. Dan een broodje, tomaat, sla en het is klaar!

2


3. Snelle kruiden

Om in de toekomst tijd te besparen, moet je vandaag iets doen. Was, droog en hak de kruiden, en doe ze in zakjes in de vriezer. Je kunt ze plat invriezen, zodat het gemakkelijk is om er een stuk af te breken en als ingrediënt te gebruiken in een gerecht. Je kunt ook een mal voor ijsblokje gebruiken en er water of olijfolie overheen gieten.
3


4. Wees niet bang om iets in te vriezen

Groenten die direct na de oogst worden ingevroren houden meer vitaminen vast, en wanneer ze in kokend water worden gedaan, zijn ze binnen een paar minuten klaar. Soms maken we meer dan we voor het diner nodig hebben en blijven we zitten met een kant-en-klare en lekkere maaltijd. Wacht niet tot de restjes gaan bederven, maar doe ze in de vriezer en als je geen tijd hebt om te koken, zijn zij de redder in nood. Je kunt ook brood en geraspte kaas invriezen! En dat is nog niet alles! Neem een kijkje op de volgende pagina en kijk hoe je slim tijd kunt besparen!

A to nie wszystko! Zobacz na kolejnej stronie, jak sprytnie możesz oszczędzać czas!

4bron : brightside.me

Ze wikkelde een reep chocolade in bladerdeeg. Ik was aangenaam verrast over hoe het eruit zag!
Soms hoef je geen uren in de keuken door te brengen om met iets echt lekkers te komen. Alles wat je daarvoor nodig hebt is een goed idee en een beetje goede wil. Vandaag laten we zien hoe je een smakelijke en aantrekkelijke snack kunt bereiden. AllesHou je van de chocopasta Nutella? Helaas is het niet zo gezond als de producent in zijn advertenties aangeeft
Chocolade is een voor menig zoetekauw iets waar ze maar moeilijk af kunnen blijven. Gelukkig is de natuurlijke vorm rijk aan waardevolle stoffen voor ons lichaam, zoals: ijzer, magnesium en flavonoïden. Helaas liggen de winkelschappen volgestouwd me

Ze gooide 3 ballen van aluminiumfolie in de wasmachine. Voortaan zal ik hetzelfde doen! Wat een briljant idee!
Samen met de ontwikkeling van de technologie, is er nieuwere apparatuur in de winkels te vinden. Onze overgrootmoeder zou waarschijnlijk nooit hebben gedacht dat het met de hand wassen ooit zou worden vervangen door een machine, maar het is echt gebe

Stel jouw observatievermogen op de proef en probeer bepaalde onderdelen in de foto’s te vinden. Dat is nog niet zo eenvoudig als je misschien denkt.
Het menselijk brein is net zoiets als een spier. Als we willen dat het efficiënt werkt, moeten je het trainen. Een van de manieren om je geest in goede vorm te houden, is om raadsels met observatievaardigheden en andere logische puzzels op te lossen