Deze vrouw is 97 jaar oud, maar haar lichamelijke conditie zou een tiener jaloers maken. Kom achter haar geheim!

Sommigen zijn sinds hun jeugd serieus, anderen houden altijd iets van een kind in zich. De 97-jarige Jane, die bekend staat als “Dancing Jane”, behoort tot de laatste categorie. Het is echt een fantastische oldie!

Dankzij haar krijgt het concept van “bij leeftijd passende gedrag” een geheel nieuwe betekenis!

fb215

Het kan Jane absoluut niet schelen wat mensen over haar denken. Ze heeft nooit last van stress en leeft zoals ze wil.
Interessant is dat ze op de leeftijd van 85 jaar met haar houding anderen begon te inspireren tot actie! Haar recept voor welzijn is eenvoudig – het leven moet vol zijn met liefde, plezier, een gevoel voor humor en… natuurlijk dansen, waardoor Jane de kracht en energie tot aan vandaag heeft behouden.
Deze ouders imiteren perfect de foto’s van hun dochter.
Iedereen zal het eens zijn met de stelling dat elke familie uniek is ;) Niemand kan je beter advies geven over jongens dan je oudere zus en niemand kan je zo irriteren als je jongere broer. Er zijn families waar de ouders ook veel gevoel voor humor hVrouw dronk dagelijks 3 l water door 4 weken. De effecten van deze werking zijn echt verbazend!
Sarah Smith is een 42-jarige vrouw die sinds lange tijd met migraine kampte. Wie aan deze aandoening al leidde, weet dat die het leven echt moeilijk maakt en dat je daardoor bijna niks kan doen. 1. Sarah voor het beginnen van het experiment. Uit het

De mensen op deze festival slapen in hangmatten, welke bijna zijn verbannen in de de wolken. Wow.
Heb jij ooit gehoord van internationale ontmoeting op hoogte?         (highleaks.com)

Ringen aan de pink. Wat betekenen ze eigenlijk?
Het Juweliersbedrijf Fred and Far begon een trend met het dragen van Self Love Pinky Rings. Ze lijken wel een beetje op een verlovingsringen en symboliseren ook de liefde, maar dan niet voor je partner, maar voor jezelf. Beroemdheden, waaronder de ac