Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!

3. Een waterlelie gemaakt van uien en kool. Snijd een grote ui in een paar stukken. Pas op dat je ze niet helemaal door snijdt!!! Zet het even in de oven, zodat de bladeren ontvouwen. Haal het er weer uit en plaats het op de koolbladeren. Je kunt de stap-voor-stap instructies hier vinden.

lilia-wodna-z-cebuli-i-liscia-kapus4. Een wortel-en-pastinaakbloem. Het ziet er prachtig uit, en wat nog het belangrijkste is, het is gemakkelijk te maken. Alles wat je nodig hebt is een heel scherp mes en wat geduld. Snijd de wortel doormidden en snijd hem, beginnend vanaf de buitenkant, in behoorlijk dunne plakjes. Als je de bloem dichter wilt hebben, kun je een paar plakjes van een andere groente toevoegen.

img_1427027810_9415. Een kaas-olijf-en-wortelpinguin. Maak kleine balletjes van wat witte kaas. Neem de wortel en snijd er een snavel en poten van. Maak vleugels en een kop van grote olijven. Verbind alles met tandenstokers. Voor een beter effect kun je een sjaal van bieslook toevoegen.

pingwinek-z-marchewki-i-ciemnych-ol

 bron : zszywka.pl

Wat de pinguïn deed versaste iedereen! Bekijk wat er kwam tot de redding!
Zie wat hij gedaan heeft aan de redding! Vond jij deze video leuk? Deel het dan met jouw vrienden op Facebook!Een kleine Rottweiler daagde z’n moeder uit voor een wedstrijdje touwtrekken. Het ziet er ontzettend grappig uit :)
Rottweilers hebben bij leken niet de allerbeste reputatie. Veel mensen denken dat het gevaarlijke en onvoorspelbare honden zijn, die zich op elk moment van hun slechtste kant kunnen laten zien. Dit stereotype is bijzonder oneerlijk. In werkelijkheid

15 interessante tatoeages, dat zal nooit saai worden! Nummer 10 is echt geniaal!
2. Een kleine trampoline :).

Ze deed klimop in de sokken en deed ze in de wasmachine. Toen ze de was eruit haalde, was ze verbaasd dat deze onopvallend plant zulke eigenschappen heeft!
Hoe dat moet? Neem een paar takken klimop en trek de bladeren los. Scheur ze in stukken en doe ze in een sok of een waszakje. Gebruik per keer een handvol klimop. Als je met extreem moeilijke vlekken te maken hebt, voeg er dan wat azijn of zuiverings