Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!

Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaakt.

Behalve dat het stijlvolle schotels en mooie servetten oplevert, is de kunst van het versieren van groenten en fruit ook nog nuttig. Het wordt vaak op vlees, vleeswaren of salades gelegd. Kijk maar hoe het wordt gedaan!

Bez-nazwy-11. Een peer-en-druivenegel. Neem een middelgrote peer en schil het dunne gedeelte tot halverwege, wat het gezicht van de egel zal vormen. Prik er vervolgens een paar tandenstokers in en zet daar druiven op vast. We kunnen de ogen maken van peper en de neus van gesneden zwarte olijven.

jezyk-z-gruszki-i-winogron2. Een radijsbloem. Twee mooie radijzen goed reinigen en wassen. Snijd één in heel dunne plakjes, en snijd de tweede op slechts een paar plaatsen in, zoals in afbeelding 4. Later doen we de eerder gesneden plakjes in de uitsneden. Als ze meer elastisch moeten zijn, kun je er wat citroensap op sprenkelen.

kwiatuszek-z-rzodkiewki-bron : zszywka.pl

12 foto’s die laten zien hoe groot de natuur is. Bekijk het zelf!
De natuur is soms eng, geweldig, prachtig en majestueus. Helaas zijn de meeste van ons niet in stat om iemand te overtuigen, dus een lijst van 12 coole dingen in de natuur ga je leuk vinden. Bekijk het zelf! 1. Een kleine vos rent door de woestijn.Een paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!
Meestal wordt kerstverlichting gebruikt om een kerstboom of een huis tijdens de kerstdagen te versieren. Het vormt ook een onlosmakelijk onderdeel van het versieren van balkons, etalages, bars, en warenhuizen. Maar ze hoeven ze niet alleen te worden

Deze foto raakte miljoenen internetgebruikers! Kijk eens wat een discipline deze honden in de Chinese politieacademie hebben!
De volgende foto leidde de afgelopen dagen tot heel wat opschudding onder de internetgebruikers. Hij toont zes politiehonden met schalen in hun bek. Huisdieren staan in de rij voor een maaltijd, geserveerd door een Chinese coach. Deze foto werd genom

22 jaar geleden raakte zijn partner ernstig gewond. Sindsdien heeft deze hardnekkige ooievaar de harten van mensen over de hele wereld gestolen
Elk jaar vindt er op 25 maart een opmerkelijke gebeurtenis plaats in een klein Kroatisch dorp. Inwoners gaan erop uit om een ooievaar te zoeken die elk jaar op dezelfde tijd naar zijn gewonde partner terugkeert. Het begon allemaal in 1993. Dat jaar v