Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!

Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaakt.

Behalve dat het stijlvolle schotels en mooie servetten oplevert, is de kunst van het versieren van groenten en fruit ook nog nuttig. Het wordt vaak op vlees, vleeswaren of salades gelegd. Kijk maar hoe het wordt gedaan!

Bez-nazwy-11. Een peer-en-druivenegel. Neem een middelgrote peer en schil het dunne gedeelte tot halverwege, wat het gezicht van de egel zal vormen. Prik er vervolgens een paar tandenstokers in en zet daar druiven op vast. We kunnen de ogen maken van peper en de neus van gesneden zwarte olijven.

jezyk-z-gruszki-i-winogron2. Een radijsbloem. Twee mooie radijzen goed reinigen en wassen. Snijd één in heel dunne plakjes, en snijd de tweede op slechts een paar plaatsen in, zoals in afbeelding 4. Later doen we de eerder gesneden plakjes in de uitsneden. Als ze meer elastisch moeten zijn, kun je er wat citroensap op sprenkelen.

kwiatuszek-z-rzodkiewki-bron : zszywka.pl

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
Nee, die beroemde mensen waren vroeger niet deze kinderen. Deze kinderen zijn onlangs geboren, maar lijken op beroemde mensen. Deze verklaring werd gecreëerd om de overeenkomsten te laten zien. Is het een zegen of een vloek om een kleine versie vanDeze katten leven het leven. Kijk maar eens wat zij hun respectieve eigenaren kunnen laten doen.
Het is algemeen bekend dat katten stappen hebben gezet op weg naar de wereldheerschappij. Sommige van hen hebben zelfs alle schijn van onderwerping laten varen. Kattengespin domineert hun omgeving volledig.  Kijk waar mensen die hun ware plaats in d

Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!
Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de or

Een geweldige hond kalmeert haar eigenaar toen ze zich druk maakte over een bruiloft!
Er zijn soms momenten in het leven die je zenuwen tot het uiterste belasten. Bij vrouwen is dat bijvoorbeeld hun trouwdag. Natuurlijk willen ze dat het de mooiste en beste herinnering wordt, maar wat als er iets mis gaat? De catering die niet kan kom