Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!

Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaakt.

Behalve dat het stijlvolle schotels en mooie servetten oplevert, is de kunst van het versieren van groenten en fruit ook nog nuttig. Het wordt vaak op vlees, vleeswaren of salades gelegd. Kijk maar hoe het wordt gedaan!

Bez-nazwy-11. Een peer-en-druivenegel. Neem een middelgrote peer en schil het dunne gedeelte tot halverwege, wat het gezicht van de egel zal vormen. Prik er vervolgens een paar tandenstokers in en zet daar druiven op vast. We kunnen de ogen maken van peper en de neus van gesneden zwarte olijven.

jezyk-z-gruszki-i-winogron2. Een radijsbloem. Twee mooie radijzen goed reinigen en wassen. Snijd één in heel dunne plakjes, en snijd de tweede op slechts een paar plaatsen in, zoals in afbeelding 4. Later doen we de eerder gesneden plakjes in de uitsneden. Als ze meer elastisch moeten zijn, kun je er wat citroensap op sprenkelen.

kwiatuszek-z-rzodkiewki-bron : zszywka.pl

Surfen door Google Street View kan verbazingwekkende situaties laten zien!
Google Maps Street View maakt het leven makkelijker en laat verschillende plaatsen zien, waarvan je de kans om ze persoonlijk te zien, nooit zou hebben gehad. Echter, soms kan de Google camera iets grappigs, moois en soms verbazingwekkends opvangen.3 schadelijke stoffen die niet in nagellak zouden moeten zitten. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert!
Gelakte nagels ziet er echt mooi uit. Voor een belangrijke gebeurtenis of bij een ontmoeting met vrienden willen we graag dat onze handen er verzorgd uitzien. We doen een laag fraai gekleurde nagellak op onze nagels zonder ons af te vragen wat de gev

Ze werd door haar vriendje gedumpt omdat ze te dik was… Ze kreeg zichzelf weer onder controle en liet hem zien wat hij kwijt was!
Als we een relatie met iemand hebben, verwachten wij ondersteuning en begrip van de andere persoon. Het is niet gemakkelijk een partner te hebben die ons altijd herinnert aan onze fouten en probeert ons te dwingen te veranderen. Nadina Night had een

Een voormalig model laat zien wat er onder een dikke laag make-up schuil gaat. Moet ze zich ervoor schamen?
Er zijn vrouwen die last hebben van een minderwaardigheidscomplex, en hoewel ze er aardig uitzien en best wel slim zijn, is er altijd wel iets waar ze zich zorgen over maken. Vaak hebben ze het mis en is iets dat zij onaantrekkelijk vinden, in feite