Een geredde puppy vond een thuis bij een vriend. Wie? Kijk zelf maar en ontmoet een paar van de liefste jonge dieren ter wereld!

Het runnen van een kennel vereist van de eigenaar passie en liefde voor dieren. Helaas worden er elke dag door duizenden mensen op een onverantwoorde manier honden gefokt, wat leidt tot illegale kennels die alleen gericht zijn op winst. Het voor veel geld verkopen van puppy’s lijkt misschien een snelle en eenvoudige manier om geld te verdienen, maar het fokken van honden is uiterst verantwoordelijk werk dat zorg en toewijding vereist.
De mogelijkheid om geld te verdienen maakt mensen echter zo blind dat ze dieren behandelen als dingen, zwangere honden als geldmachines, en de pups als een artikel dat zo snel mogelijk verkocht moet worden. Zulke pseudo-kennels zorgen heel vaak ook voor slechte sanitaire omstandigheden en voeding van de dieren. Een deel van de taak van het redden van dieren bestaat dan ook uit het ontdekken van illegale kennels en het helpen van de honden en katten die er zitten.

Niet alleen is dierenmishandeling een groot probleem, maar dat is het hebben van een illegale kennel ook.

szczeniak-2


Een klein hondje van het Shih Tzu ras afkomstig uit zo’n illegale fokkerij werd naar het asiel gebracht. De pup werd gered uit erbarmelijke omstandigheden, omdat het samen met andere viervoeters in een uiterst beperkte ruimte leefde. De geredde pup kreeg de naam Ruggles. Toen het in het asiel zat voelde hij zich al snel eenzaam, en vond een nieuwe vriend, die onlangs ook werd gered. Er zou niet zoveel bijzonders zijn gebeurd als Ruggles niet had besloten om vriendjes te worden met… een kat!

De puppy en de kitten vonden al snel een gemeenschappelijke taal

szczeniak-1


De tijd die de puppy en de kitten samen doorbrachten kwam goed van pas om hen beiden aan de nieuwe omgeving te laten wennen en het trauma te vergeten dat ze hadden meegemaakt door het onverantwoordelijke en wrede gedrag van mensen. De dieren begrepen elkaar uitstekend, en het is ontroerend om hen samen te zien spelen. Als je ze zo bezig ziet is het lastig om te bepalen welke leuker is! Gelukkig eindigde het verhaal met een happy end en vonden ze allebei een liefdevol thuis.
Pas op, de video laat superleuke dieren zien op een manier die zelfs het hardste hart zal doen smelten!

Pagina 1 van 1


bron : reshareworthy.com

Een blinde jongen vroeg een onbekende om zijn lot te controleren. We weten allemaal wat er daarna gebeurde…
Als samenleving denken we graag dat we vriendelijk en behulpzaam zijn voor iedereen die we tegenkomen. Wij helpen degenen die het nodig hebben een handje… nou ja, in ieder geval doet iemand dat wel. Terwijl we bezig zijn met onze eigen problemeDit varken is bekender dan alle dansers op YouTube!
Wanneer er een nieuwe hit van een bekende zanger is, loopt het aantal views van zo’n hit in de miljoenen. Zo’n treffer is meestal gebaseerd op een nietszeggende, korte tekst die wordt aangevuld met een videoclip. Dat voorkomt echter niet dat zo

Een hond zat aan de oever van een rivier en wachtte. Wat zij deed breekt je hart…
Deze hond ging met haar eigenaren varen over de Chao Phraya rivier in de buurt van Bangkok, Thailand. Sommige mensen denken dat de hond uit de boot viel en erin slaagde om naar de Rama V pier te zwemmen. De omstandigheden van het ongeluk zijn niet he

Hij wist dat zijn vrouw hem bedroog. Hij zocht geen ruzie, maar organiseerde in plaats daarvan een surpriseparty. Dat zal ze voor de rest van haar leven niet meer vergeten!
Bedrog is op den duur moeilijk te verbergen. Ontrouwe partners die opgetogen zijn over hun nieuwe relatie maken vaak fouten en laten dingen merken. Het plotseling veranderen van hun uiterlijk, vaak telefoontjes krijgen, onduidelijke uitgaven en vaker