Een geredde puppy vond een thuis bij een vriend. Wie? Kijk zelf maar en ontmoet een paar van de liefste jonge dieren ter wereld!

Het runnen van een kennel vereist van de eigenaar passie en liefde voor dieren. Helaas worden er elke dag door duizenden mensen op een onverantwoorde manier honden gefokt, wat leidt tot illegale kennels die alleen gericht zijn op winst. Het voor veel geld verkopen van puppy’s lijkt misschien een snelle en eenvoudige manier om geld te verdienen, maar het fokken van honden is uiterst verantwoordelijk werk dat zorg en toewijding vereist.
De mogelijkheid om geld te verdienen maakt mensen echter zo blind dat ze dieren behandelen als dingen, zwangere honden als geldmachines, en de pups als een artikel dat zo snel mogelijk verkocht moet worden. Zulke pseudo-kennels zorgen heel vaak ook voor slechte sanitaire omstandigheden en voeding van de dieren. Een deel van de taak van het redden van dieren bestaat dan ook uit het ontdekken van illegale kennels en het helpen van de honden en katten die er zitten.

Niet alleen is dierenmishandeling een groot probleem, maar dat is het hebben van een illegale kennel ook.

szczeniak-2


Een klein hondje van het Shih Tzu ras afkomstig uit zo’n illegale fokkerij werd naar het asiel gebracht. De pup werd gered uit erbarmelijke omstandigheden, omdat het samen met andere viervoeters in een uiterst beperkte ruimte leefde. De geredde pup kreeg de naam Ruggles. Toen het in het asiel zat voelde hij zich al snel eenzaam, en vond een nieuwe vriend, die onlangs ook werd gered. Er zou niet zoveel bijzonders zijn gebeurd als Ruggles niet had besloten om vriendjes te worden met… een kat!

De puppy en de kitten vonden al snel een gemeenschappelijke taal

szczeniak-1


De tijd die de puppy en de kitten samen doorbrachten kwam goed van pas om hen beiden aan de nieuwe omgeving te laten wennen en het trauma te vergeten dat ze hadden meegemaakt door het onverantwoordelijke en wrede gedrag van mensen. De dieren begrepen elkaar uitstekend, en het is ontroerend om hen samen te zien spelen. Als je ze zo bezig ziet is het lastig om te bepalen welke leuker is! Gelukkig eindigde het verhaal met een happy end en vonden ze allebei een liefdevol thuis.
Pas op, de video laat superleuke dieren zien op een manier die zelfs het hardste hart zal doen smelten!

Pagina 1 van 1


bron : reshareworthy.com

28 de meest creatieve tassen. Je moet dat zien!
De creativiteit van advertenties kent geen grenzen. Deze tassen zijn het bewijs daarvan. Hier presenteren wij 28 ideeën voor deze tassen, sommige zijn echt vindingrijk.  #1. ASPE Crime Stories Bron: ASPE Crime Stories  Dankzij onze eigen ondervraging, vond de dochter haar moeder na 52 jaar!
De plaatselijke krant publiceerde aan artikel over Lucy Ann Johanson als voorbeeld van de oudste onopgeloste verdwijningen in de omgeving. Dit motiveerde de dochter van een vrouw om haar eigen onderzoek te starten… Moeder Linda Evans, Lucy Ann

Deze vrouwen aten 12 dagen lang alleen bananen. De resultaten van het experiment zijn ongelooflijk!
Een banaan is een fantastische vrucht, waarvan de eigenschappen en de voedingswaarde al duizenden jaren bekend zijn. Ze bevatten veel vitaminen en mineralen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid en ons welzijn. De diëtiste Julia Tarbat

15 verbazingwekkende feiten over het leven van Elvis Presley. Veel details zullen je zeker verrassen!
Elvis Aaron Presley, algemeen bekend als de “King of Rock and Roll”, was één van de iconen van deze populaire cultuur in de twintigste eeuw. Hij verkocht meer dan 600 miljoen platen over de hele wereld en werd aangeprezen als de beste a