Zie hier de beste manier om snel een telefoonhoesje te maken! Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk en creatief het is!

Smartphones kosten veel, en er is nogal wat ruimte voor verbetering. Soms is een korte afleiding al voldoende om het apparaat te ruïneren. Soms is hij niet helemaal kapot, maar zitten er allemaal krassen op.

Zie hier de goedkoopste manier om een telefoonhoesje maken. Het interessante is, dat het een combinatie is van diverse kenmerken – het is goedkoop, het werkt bij elke telefoon, en je kunt elke kleur kiezen.

balon

 

De truc is echt heel eenvoudig, wat het nog moeilijker maakt om zoiets te bedenken. Het enige wat je hoeft te doen is een ballon opblazen, je telefoon erin drukken, en voorzichtig de lucht eruit laten ontsnappen. Het rubber zal zich perfect om de randen en de rug van je telefoon vouwen. Het is een geweldig idee voor als je jouw hoesje vergeet of als er niet een beschikbaar voor jouw model.Bekijk de video, het is echt gemakkelijk!

Je kunt soms per ongeluk een goed idee krijgen, soms door het ergens anders te zien, en je te houden aan de regel: als het is stom, maar wel werkt, is het niet stom.

Deel dit idee met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

10 van de meest creatieve campagnes tegen roken. Als je dit hebt gezien zul je wel twee keer nadenken voordat je weer naar een sigaret grijpt!
Niemand hoeft eraan te worden herinnerd dat het roken van sigaretten schadelijk is. We weten het allemaal heel goed, maar sommige mensen kunnen gewoon niet met de verslaving omgaan. Ondanks de vele waarschuwingen, antirook campagnes en slogans op de12 foto’s die laten zien hoe groot de natuur is. Bekijk het zelf!
De natuur is soms eng, geweldig, prachtig en majestueus. Helaas zijn de meeste van ons niet in stat om iemand te overtuigen, dus een lijst van 12 coole dingen in de natuur ga je leuk vinden. Bekijk het zelf! 1. Een kleine vos rent door de woestijn.

Een vrouw vond dit stervende kleine ding langs de weg. Ze had niet verwacht dat door hem mee naar huis te nemen, haar leven 180 graden zou veranderen!
In 2007 zag een Finse vrouw een klein dier dat ineengedoken op de weg lag. Ze liep er naartoe om te kijken of hij nog ademde. Het bleek een kleine eekhoorn te zijn die uit zijn nest was gegooid. Na een paar minuten in haar handen begon het diertje te

Ooit waren zij ook tieners. Ontdek hoe beroemdheden eruit zag toen ze jong waren!
We worden allemaal ouder, dus beroemdheden ook. We hebben wat oude foto’s van beroemdheden voor je gevonden – van toen ze nog tieners waren. Je zult verbaasd zijn als je ziet hoeveel sommigen van hen zijn veranderd. Angelina Jolie is een