Zie hier de beste manier om snel een telefoonhoesje te maken! Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk en creatief het is!

Smartphones kosten veel, en er is nogal wat ruimte voor verbetering. Soms is een korte afleiding al voldoende om het apparaat te ruïneren. Soms is hij niet helemaal kapot, maar zitten er allemaal krassen op.

Zie hier de goedkoopste manier om een telefoonhoesje maken. Het interessante is, dat het een combinatie is van diverse kenmerken – het is goedkoop, het werkt bij elke telefoon, en je kunt elke kleur kiezen.

balon

 

De truc is echt heel eenvoudig, wat het nog moeilijker maakt om zoiets te bedenken. Het enige wat je hoeft te doen is een ballon opblazen, je telefoon erin drukken, en voorzichtig de lucht eruit laten ontsnappen. Het rubber zal zich perfect om de randen en de rug van je telefoon vouwen. Het is een geweldig idee voor als je jouw hoesje vergeet of als er niet een beschikbaar voor jouw model.Bekijk de video, het is echt gemakkelijk!

Je kunt soms per ongeluk een goed idee krijgen, soms door het ergens anders te zien, en je te houden aan de regel: als het is stom, maar wel werkt, is het niet stom.

Deel dit idee met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Deze hond bleef bij een auto met luide muziek staan. Toen deed hij iets dat je zal doen huilen van het lachen
Honden houden er van om bij hun eigenaars te zijn. Als ze merken dat hun verzorgers thuiskomen, rennen ze onmiddellijk naar hen toe, kwispelen met hun staart en laten door te blaffen zien dat ze erg blij zijn om hun eigenaren te zien. Met katten ligtRijden in een minibus is het ergste wat je kan doen in je leven! Ik weet niet of ik zou besluiten om dat te doen!
In oktober 2013 een klimmers genaamd Mick Fowler en Paul Damsden zijn partners besluiten om een van de meest gevaarlijke bergtoppen te beklimmen. Het is een afgesloten omgeving, in de Indiase Himalaya!

De meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De kleur van eierdooiers vertellen ons veel over de kip die het ei heeft gelegd, maar het is geen aanwijzing voor de vraag of het wel gezond is. Scharrelkippen die veel voedsel met carotenoïden eten, leggen eieren waarvan de dooiers donkerder zijn.

Bekijk Enkele Absurds Verboden Gericht Op De Rechten Van Vrouwen. Sommigen Ervan Zullen Je Triest Maken!
Gelijkheid der seksen en vrouwenrechten zijn nog steeds zeer problematische onderwerpen. We horen vaak over seksuele ongelijkheid in inkomens en gelijke toegang tot bepaalde beroepen. Gelukkig sterft dit probleem langzaam uit. Er zijn echter plaatsen