Ze sneed een stuk uit een plastic fles en zette het tegen een strijkijzer. Het resultaat maakte me sprakeloos. Geweldig idee!

De meeste vrouwen houden van sieraden. Het kan onze verschijning veranderen, waardoor het een uniek karakter krijgt. Sommigen van ons willen bescheiden accessoires, terwijl anderen prachtige ornamenten kiezen, die heel erg de aandacht trekken. Hoe dan ook, elke vrouw wil iets origineel dat de anderen gewoon een beetje jaloers zal maken.

Vandaag laten we zien hoe je een gewone plastic fles kan veranderen in een originele armband. Waarschijnlijk heb je alles wat je nodig hebt al in huis :).

Hier is wat je nodig hebt: een plastic fles – ducttape – strijkijzer – schaar – nagellak of verf.1. Bedek de fles op zijn breedste punt met tape en knip de rest weg.

12. Verwijder vervolgens de tape van de plastic rand.

23. Zet het strijkijzer matig hoog en druk het plastic er zacht tegenaan, zodat de scherpe randen smelten.

3bron : youtube.com

Deze hond vocht voor zijn leven toen het nog een puppy was. Nu redt hij het leven van anderen!
Little Jake was pas drie weken oud toen hij in levensgevaar verkeerde. Hij was opgesloten in een schuur, die in brand werd gestoken! Toen hij werd gered door een lokale brandweerman, Bill Linder, was bij de pup 74% van zijn lichaamsoppervlak verbrandZijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.

Ringen aan de pink. Wat betekenen ze eigenlijk?
Het Juweliersbedrijf Fred and Far begon een trend met het dragen van Self Love Pinky Rings. Ze lijken wel een beetje op een verlovingsringen en symboliseren ook de liefde, maar dan niet voor je partner, maar voor jezelf. Beroemdheden, waaronder de ac

Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is
Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid. Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dag