Ze sneed een stuk uit een plastic fles en zette het tegen een strijkijzer. Het resultaat maakte me sprakeloos. Geweldig idee!

De meeste vrouwen houden van sieraden. Het kan onze verschijning veranderen, waardoor het een uniek karakter krijgt. Sommigen van ons willen bescheiden accessoires, terwijl anderen prachtige ornamenten kiezen, die heel erg de aandacht trekken. Hoe dan ook, elke vrouw wil iets origineel dat de anderen gewoon een beetje jaloers zal maken.

Vandaag laten we zien hoe je een gewone plastic fles kan veranderen in een originele armband. Waarschijnlijk heb je alles wat je nodig hebt al in huis :).

Hier is wat je nodig hebt: een plastic fles – ducttape – strijkijzer – schaar – nagellak of verf.1. Bedek de fles op zijn breedste punt met tape en knip de rest weg.

12. Verwijder vervolgens de tape van de plastic rand.

23. Zet het strijkijzer matig hoog en druk het plastic er zacht tegenaan, zodat de scherpe randen smelten.

3bron : youtube.com

Heb je iemand met één gelakte nagel gezien en weet je niet wat het betekent? Het is belangrijker dan je denkt!
Hoewel het een nieuwe trend onder de mensen lijkt, is dat absoluut niet het geval. Eén gelakte nagel heeft een veel diepere betekenis. Het is het teken van een campagne die gericht is op het steunen van mishandelde en seksueel misbruikte kinderen ovOp de oppervlakte zit een lieve, marine huisdier… Maar wanneer je recht in de bek kijkt, ziet het eruit als een horror scene!
Waarschijnlijk heb je nog nooit schildpadden gezien. Maar met deze, onderwater dier, zou je zeker niet wilt geen contact hebben! Wat je net zag, kan de ergste nachtmerries veroorzaken. Ik denk dat het normaal is een lederen schildpad!

Zelfs de artsen stonden verbaasd door dit eenvoudige huismiddeltje. De doeltreffendheid ervan wordt door honderden mensen erkend!
Al eeuwenlang wordt honing gebruikt als middel voor het behandelen van bijna alle ziekten. De Grieken gebruikten om oud te worden, de Egyptenaren gebruikten het om wonden te behandelen, en de Indianen dronken honing, om het lichaam in balans te houde

Een 11-jarige jongen was op het strand aan het spelen. Toen hij wat dieper begon te graven, zag hij iemands hoofd
De 11 jaar oude Connor Fitzgerald was op het strand in Marina Dunes in Californië. Samen met andere kinderen was hij bezig om tunnels in het zand te graven. Op een gegeven moment zag hij iets angstaanjagend. Zijn blik viel op een menselijk hoofd. La