Ze sneed een stuk uit een plastic fles en zette het tegen een strijkijzer. Het resultaat maakte me sprakeloos. Geweldig idee!

De meeste vrouwen houden van sieraden. Het kan onze verschijning veranderen, waardoor het een uniek karakter krijgt. Sommigen van ons willen bescheiden accessoires, terwijl anderen prachtige ornamenten kiezen, die heel erg de aandacht trekken. Hoe dan ook, elke vrouw wil iets origineel dat de anderen gewoon een beetje jaloers zal maken.

Vandaag laten we zien hoe je een gewone plastic fles kan veranderen in een originele armband. Waarschijnlijk heb je alles wat je nodig hebt al in huis :).

Hier is wat je nodig hebt: een plastic fles – ducttape – strijkijzer – schaar – nagellak of verf.1. Bedek de fles op zijn breedste punt met tape en knip de rest weg.

12. Verwijder vervolgens de tape van de plastic rand.

23. Zet het strijkijzer matig hoog en druk het plastic er zacht tegenaan, zodat de scherpe randen smelten.

3bron : youtube.com

9 manieren om tijd te besparen in de keuken! Ik wist niet dat het zo simpel was!
Zelfs als je van koken houdt, zijn er dagen dat je er geen tijd voor hebt en kan het de moeite waard zijn om snel en efficiënt iets te maken. Je wilt graag dat een gerecht in een oogwenk klaar zou kunnen zijn, zodat jij je weer andere taken kunt wijDit kleine ding verdween bijna tijdens een orkaan, en maakt nu deel uit van de familie!
Twee jaar geleden kwam  de orkaan Isaac aan land op de kust van Louisiana in de buurt van New Orleans, wat veel schade en de dood van 44 mensen tot gevolg had, hoewel het maar een orkaan van de 1e categorie was. Mensen waren geschokt dat ze zeven ja

Deze dieren kunnen je yoga leraren worden! Kijk zelf maar!
Als je altijd maar voor de computer zit en het moeilijk vindt om actief te zijn, kom je tot de conclusie dat het de moeite waard is om fit te zijn. Sportschool, joggen, yoga – er zijn verschillende manieren. Als je deze laatste optie kiest, kun

Als je ziet wat deze vrouw met haar hond deed, kom je niet meer bij! Hoe kan iemand zo dom zijn?!
De afgelopen jaren is het steeds modieuzer geworden om het lichaam met tatoeages of piercings te verfraaien. Een glimmende decoratie in tong of kin is niet langer ongewoon, maar het is een persoonlijke keuze om dat te doen. Zoals je weet verschillen