Ze sneed een stuk uit een plastic fles en zette het tegen een strijkijzer. Het resultaat maakte me sprakeloos. Geweldig idee!

De meeste vrouwen houden van sieraden. Het kan onze verschijning veranderen, waardoor het een uniek karakter krijgt. Sommigen van ons willen bescheiden accessoires, terwijl anderen prachtige ornamenten kiezen, die heel erg de aandacht trekken. Hoe dan ook, elke vrouw wil iets origineel dat de anderen gewoon een beetje jaloers zal maken.

Vandaag laten we zien hoe je een gewone plastic fles kan veranderen in een originele armband. Waarschijnlijk heb je alles wat je nodig hebt al in huis :).

Hier is wat je nodig hebt: een plastic fles – ducttape – strijkijzer – schaar – nagellak of verf.1. Bedek de fles op zijn breedste punt met tape en knip de rest weg.

12. Verwijder vervolgens de tape van de plastic rand.

23. Zet het strijkijzer matig hoog en druk het plastic er zacht tegenaan, zodat de scherpe randen smelten.

3bron : youtube.com

Facebook Comment
Dit meer verbergt een verschrikkelijk verhaal. Je zult niet geloven wat onder het oppervlakte ligt!
In 1942 ontdekte men een ijsberg in een meer in Uttarakhand in India. Het is gelegen op een hoogte van 5029 meter, wat verklaart waarom een gebeurtenis van meer dan 1200 jaar geleden nu pas werd ontdekt. Gelegen in de bergen werd het Skelettenmeer inWeet je waar dat kleine gaatje naast de camera op je telefoon voor is?
Bij aankoop van een smartphone weet je dat je een stukje techniek in je hand hebt waarin alles zorgvuldig is doordacht en het is onmogelijk dat iets ergens per ongeluk zit. Er zijn twee soorten mensen, degenen die gewoon een telefoon willen hebben, e

Ze begonnen kleine munten op de vloer vast te lijmen… Wat ze uiteindelijk kregen was verrassend!
De meesten van ons dragen wel wat kleingeld mee. Soms willen we het niet steeds met ons meedragen en doen we ons kleingeld in een spaarpot. Na een paar jaar kan dat een indrukwekkend bedrag worden. Hoe kunnen we ons kleingeld nog meer gebruiken? Je k

Ze bedekte een eerder gemaakte taart met noppenfolie. Toen ze het eraf haalde, was ik verbijsterd! WOW!
Taartdecoraties zijn niet het makkelijkste om te maken. Je hebt niet alleen artistieke vaardigheden nodig, maar ook een heleboel verschillende accessoires en gereedschappen voor het maken van de versiering. De meest gebruikte gereedschappen voor het