Het moest de laatste rit van de taxi chauffeur zijn. Hij had niet verwacht dat dit zijn leven zou veranderen…

„Ik heb geen haast… Ik ben onderweg naar een gasthuis. Laten we gaan.”
Op haar wangen waren tranen, ze veegde het snel weg en fluisterde:
„Ik ben geen familie… de dokter zei dat ik nog weinig tijd te gaan heb.”
Ik stond aan de zijkant van de weg en vroeg haar opnieuw welke route we moesten nemen. De vrouw had alles al helemaal gepland.
Ze liet mij zien waar zij werkte en waar zij was in haar vrije tijd. Soms vroeg ze mij om langzamer te gaan en ze keek naar de grote gebouwen en naar mensen zonder iets te zeggen.
Na twee uur, de zon begon langzaam te komen en ze vroeg mij naar naar de aangegeven pre-order te gaan.
Aan de zijkant stonden al twee ziekenhuismedewekers bezorgd. Overdreven met haar rolstoel.

5

Een hond hing aan een balkon met een ketting rond zijn nek. Wanhopig pakte hij de rand vast met zijn tanden…
De hond werd Bella genoemd en in een opvangcentrum geplaatst. Een paar weken later bracht de Amerikaanse Organisation for Animal Rescue & Rehabilitation Bella naar de VS, waar ze voor haar een nieuw thuis vonden. Niemand weet of de man die verantDeze portemonnee werd 24 jaar geleden vermist in de oceaan. Onlangs teruggegeven aan de eigenaar!
Diezelfde dag bleek dat het pakket inderdaad aan hem was verzonden.  In het pakket zat een portemonnee die 24 jaar in de oceaan had gelegen. De portemonnee was kapot, maar sommige kaarten die er in zaten waren in uitstekende conditie.

Ze redden twee puppies die op straat ronddwaalden. Hun gedrag heeft velen ontroerd…
Niemand wilde hen helpen en het waren de boeddhistische monniken met hun goede hart die hen een handje hielpen. Dergelijke foto’s zijn erg ontroerend en laten ons zien hoe moeilijk het leven op straat is. Ze krijgen nu steeds meer zelfvertrouwe

Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deel