Het moest de laatste rit van de taxi chauffeur zijn. Hij had niet verwacht dat dit zijn leven zou veranderen…

„Ik heb geen haast… Ik ben onderweg naar een gasthuis. Laten we gaan.”
Op haar wangen waren tranen, ze veegde het snel weg en fluisterde:
„Ik ben geen familie… de dokter zei dat ik nog weinig tijd te gaan heb.”
Ik stond aan de zijkant van de weg en vroeg haar opnieuw welke route we moesten nemen. De vrouw had alles al helemaal gepland.
Ze liet mij zien waar zij werkte en waar zij was in haar vrije tijd. Soms vroeg ze mij om langzamer te gaan en ze keek naar de grote gebouwen en naar mensen zonder iets te zeggen.
Na twee uur, de zon begon langzaam te komen en ze vroeg mij naar naar de aangegeven pre-order te gaan.
Aan de zijkant stonden al twee ziekenhuismedewekers bezorgd. Overdreven met haar rolstoel.

5

Deze vader heeft geen benen en draagt zware zakken om zijn vier kinderen te voeden. Zijn toewijding is bewonderenswaardig
Ouders die van hun kinderen houden zijn bereid om van alles en nog wat te doen om ervoor te zorgen dat hun engeltjes alles hebben wat ze nodig hebben, met inbegrip van voedsel, onderdak en een goede opleiding. Veel ouders geven elke cent zij verdieneZe omwikkelde haar tanden met aluminiumfolie. Het effect daarvan is ongelooflijk!
Het enige dat je nodig hebt is aluminiumfolie en bakpoeder. Snijd om te beginnen een stuk uit dat groot genoeg is om je tanden af te dekken. Doe een beetje water bij de soda om er een pasta van te maken. Breng het mengsel met de aluminiumfolie aan en

Hij zal alles doen om zijn kind gelukkig te maken! Dit is waar een liefhebbende vader toe in staat is!
Dat heet toewijding!

Dit koppel besloot om samen gewicht te verliezen voor hun bruiloft. Bekijk hier hoeveel kilo zij afvielen.
Hier was Matt 40. Het effect valt op. vmirechudes.com Het paar verklapte dat chips zorgde voor evenwichtige voeding. Als jij van mening bent dat ze erin zijn geslaagd, deel het dan met jouw vrienden.