Ooit iemand met zo’n tatoeage gezien? Het draagt een geweldige boodschap uit! Sommige tatoeagestudio’s doen deze gratis!

Instagram, Pinterest en websites gewijd aan bodyart die te vinden zijn met de zoekterm “puntkomma”, tonen veel tatoeages van kleine puntkomma’s. Ze kunnen op verschillende plaatsen zitten: achter de oren, op de polsen, tussen de vingers en op de onderarmen.

Er wordt mee gepronkt door mensen van verschillende leeftijden. Zij worden niet zomaar getatoeëerd. Ze dragen een diepere boodschap, en kunnen veel vertellen over de persoon die besloten heeft het te laten doen. Het geeft absoluut niet aan dat iemand gefascineerd is door leestekens of emoticons, maar draagt een veel sterkere boodschap uit.

1


Het Puntkomma Project werd in 2013 geïnitieerd door Amy Bleuel. Op die manier wilde het meisje haar vader herdenken, die zelfmoord had gepleegd. Vanaf dat moment is een getatoeëerde puntkomma een symbool geworden voor mensen die een depressie hebben gehad of nog hebben, aan zelfmoord denken, of verschillende soorten emotionele problemen hebben.
2Het is ook een teken voor mensen die worstelen met een verslaving en problemen hebben met zelfmutilatie. Het geeft aan dat iemand erin geslaagd is om een moeilijke periode te overwinnen, of integendeel – nog steeds moeite heeft om hun leven te verbeteren. Het symbool is ook een bron van kracht op momenten van grote wanhoop.

3


Vraag je je af waarom dit specifieke leesteken werd gekozen? Het antwoord is te vinden op de volgende pagina!  

4bron : netmums.com

Een vrouw was boos op haar man omdat hij haar thuis niet hielp, maar toen zag ze zijn schoenen…
Het is wel erg gemakkelijk om iemand te beoordelen vanuit je eigen perspectief. Gewoon zeggen dat jij iets beter zou hebben gedaan. Het is ook zo dat je in iemand anders z’n schoenen moet hebben gestaan om een oordeel te vellen. Deire Sanford is moHoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!
Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een s

Ze Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
In 2000 besloot Tyrela Wolfe om de Operation Christmas Child Foundation te ondersteunen door pakketten naar arme kinderen over de hele wereld te sturen. Het pakket van haar zoon bleek naar een Filippijns meisje genaamd Joanna te gaan. De jongen zette

Ik Kan Niet Geloven Wat Er Gebeurde! Deze Kat Probeerde Zijn Bewusteloze Vriend Te Reanimeren!
Deze kat probeerde een reanimatie op zijn vriend uit te voeren… Heb je ooit van zoiets ongelooflijks gehoord? Deze ongelooflijke gebeurtenis vond plaats in Turkije. Op een van de parkeerplaatsen waren twee katten te zien. Eén van hen probeerde