Ooit iemand met zo’n tatoeage gezien? Het draagt een geweldige boodschap uit! Sommige tatoeagestudio’s doen deze gratis!

Instagram, Pinterest en websites gewijd aan bodyart die te vinden zijn met de zoekterm “puntkomma”, tonen veel tatoeages van kleine puntkomma’s. Ze kunnen op verschillende plaatsen zitten: achter de oren, op de polsen, tussen de vingers en op de onderarmen.

Er wordt mee gepronkt door mensen van verschillende leeftijden. Zij worden niet zomaar getatoeëerd. Ze dragen een diepere boodschap, en kunnen veel vertellen over de persoon die besloten heeft het te laten doen. Het geeft absoluut niet aan dat iemand gefascineerd is door leestekens of emoticons, maar draagt een veel sterkere boodschap uit.

1


Het Puntkomma Project werd in 2013 geïnitieerd door Amy Bleuel. Op die manier wilde het meisje haar vader herdenken, die zelfmoord had gepleegd. Vanaf dat moment is een getatoeëerde puntkomma een symbool geworden voor mensen die een depressie hebben gehad of nog hebben, aan zelfmoord denken, of verschillende soorten emotionele problemen hebben.
2Het is ook een teken voor mensen die worstelen met een verslaving en problemen hebben met zelfmutilatie. Het geeft aan dat iemand erin geslaagd is om een moeilijke periode te overwinnen, of integendeel – nog steeds moeite heeft om hun leven te verbeteren. Het symbool is ook een bron van kracht op momenten van grote wanhoop.

3


Vraag je je af waarom dit specifieke leesteken werd gekozen? Het antwoord is te vinden op de volgende pagina!  

4bron : netmums.com

Hij was obsessief bang voor menselijke aanrakingen. Maar alles veranderde toen hij deze hond ontmoette
Autisme is de een van de moeilijkste aandoeningen om mee te worstelen. Hoewel een kind lichamelijk gezond is, zijn de ouders niet in staat om met hen te communiceren, en de barrière te overwinnen die hun werkelijkheid scheidt van die van een peuter.Deze 10 trucs zullen je een snelle en efficiënte schoonmaak aanleren
Je kunt het reinigen niet altijd vermijden. Er zal ooit een dag komen dat je aan de grote schoonmaak moet beginnen: alle hoeken en gaten reinigen, alle dekens en gordijnen wassen, de bankbekleding ontsmetten, tapijten uitschudden, voegen herstellen&#

Deze hond werd levend begraven… Kijk wat er later met hem gebeurde.
De teef Lily was een dakloze hond die in Zuid-Afrika op straat leefde. Ze had een ernstig ongeluk gehad en kon niet meer goed lopen. Ze liep alleen door de straten in de hoop iemand te vinden die voor haar zou zorgen. Ze vond uiteindelijk onderdak bi

Een eenvoudig trucje van een creatieve moeder bracht een revolutie teweeg in de manier waarop kinderen in ziekenhuizen werden verzorgd. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?
In 2001 wachtte de Amerikaanse Yamile Jackson vol ongeduld op de geboorte van haar eerste kind. In het begin ging alles volgens plan, maar in de zesde maand stelden de artsen bij haar en haar baby de gevaarlijke aandoening zwangerschapsvergiftiging v