Ooit iemand met zo’n tatoeage gezien? Het draagt een geweldige boodschap uit! Sommige tatoeagestudio’s doen deze gratis!

Instagram, Pinterest en websites gewijd aan bodyart die te vinden zijn met de zoekterm “puntkomma”, tonen veel tatoeages van kleine puntkomma’s. Ze kunnen op verschillende plaatsen zitten: achter de oren, op de polsen, tussen de vingers en op de onderarmen.

Er wordt mee gepronkt door mensen van verschillende leeftijden. Zij worden niet zomaar getatoeëerd. Ze dragen een diepere boodschap, en kunnen veel vertellen over de persoon die besloten heeft het te laten doen. Het geeft absoluut niet aan dat iemand gefascineerd is door leestekens of emoticons, maar draagt een veel sterkere boodschap uit.

1


Het Puntkomma Project werd in 2013 geïnitieerd door Amy Bleuel. Op die manier wilde het meisje haar vader herdenken, die zelfmoord had gepleegd. Vanaf dat moment is een getatoeëerde puntkomma een symbool geworden voor mensen die een depressie hebben gehad of nog hebben, aan zelfmoord denken, of verschillende soorten emotionele problemen hebben.
2Het is ook een teken voor mensen die worstelen met een verslaving en problemen hebben met zelfmutilatie. Het geeft aan dat iemand erin geslaagd is om een moeilijke periode te overwinnen, of integendeel – nog steeds moeite heeft om hun leven te verbeteren. Het symbool is ook een bron van kracht op momenten van grote wanhoop.

3


Vraag je je af waarom dit specifieke leesteken werd gekozen? Het antwoord is te vinden op de volgende pagina!  

4bron : netmums.com

Neem dit drankje een week lang op een lege maag en zie hoe je buik krimpt. Eenvoudig, goedkoop en effectief!
Vechten tegen die extra pondjes is niet zo eenvoudig. Aankomen is gemakkelijk genoeg, maar het wegwerken ervan vereist een behoorlijke inspanning. Een bijzonder lastig onderdeel is de buik. Met strakke kleding zie je het perfect, en daarom voelen weZe Kwam Erachter Dat Haar Minnaar Haar Bedroog! Ze Nam Wraak Op Een Manier Die Hij Nog Lang Zal Onthouden!
Ik denk dat er niets erger is dan erachter komen dat je geliefde partner een slippertje heeft gemaakt. Bedrog is zeer pijnlijk en uiterst moeilijk om te vergeven. Een Japanse vrouw kwam er op een dag achter dat haar vriend haar met een andere vrouw h

Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!
Bijna 2000 jaar geleden heeft een natuurramp Pompeii van de aarde weggevaagd. Een drukke, levendige, onder de Vesuvius gelegen stad werd volledig vernietigd. In november van het jaar 79 bedekte een vulkaanuitbarsting de stad met vulkanische as en str

Niemand Durfde Deze Kat Aan Te Raken…Toen Nam Hij Hem In Zijn Armen… Wat Er Daarna Gebeurde Raakt Je Hart!
Iedereen kende Ugly – een verdwaalde kat die in de kelder leefde. Hij was heel erg lelijk. Hij had slechts één oog! Op de plaats waar het tweede had moeten zitten, had hij een lelijke, etterende wond. De linker poot van de kat had een ernstig