Hij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!

Een tafel is gewoon een meubelstuk, net als vele andere in huis. Het onderscheidt zich meestal niet door iets bijzonders. Het heeft een houten blad, vier poten en is bedekt met een tafellaken of houten oppervlak. De eigenaar van dit opmerkelijke meubel zou er echter niet aan durven denken het met wat dan ook te bedekken.

Het is zo mooi dat je er eindeloos naar kunt staren! Er een tafelkleed op leggen zou onaanvaardbaar zijn, omdat de charme juist ligt in het oppervlak, dat met meer dan drieduizend munten is bedekt. Het is een nogal tijdrovende klus geweest, maar het resultaat is de tijd en de moeite die eraan werd besteed wel waard.

11


De man gebruikte een beschadigde tafel. Hij maakte hem schoon, verwijderde de rand en de oude vernis. Toen lijmde hij een rond stuk triplex en zijranden aan het oppervlak. Hij schilderde alles met witte en zwarte verf, en begon er munten op te leggen. Hij gebruikte 3.500 koperen munten.

22 33 44


Ga naar de volgende pagina om het hele project te bekijken.

55bron : Shabby DIY

Heeft jouw lichaam vet op specifieke plaatsen? We hebben een manier om daar snel vanaf te komen!
Obesitas is een probleem, en dan hebben we het niet over het uiterlijk, want dat is niet het belangrijkste, maar over de gezondheid. Het kan levensbedreigende complicaties en ziekten veroorzaken, die ons leven kunnen ruineren. Mensen die worstelen meZe kreeg alcohol over haar hele gezicht en werd in brand gestoken. Na twee jaar besloot ze de wereld haar gezicht te laten zien. Hoe ziet ze eruit? Kijk zelf maar!
Een inwoonster van Australië, Dana Vulin was 28 jaar oud toen haar leven drastisch veranderde. Zij werd het slachtoffer van de wraak van een ziekelijk jaloerse vrouw. Alles begon twee jaar geleden. Op een feestje ging Dana naar haar vriend om wat me

Dankzij deze bril kon een blinde vrouw het gezicht van haar zoon zien. Lees haar ontroerende verhaal.
Er is niets mooiers in de wereld dan de glimlach van een pasgeboren baby. Helaas hebben honderden blinde moeders nooit de mogelijkheid om het zelf te kunnen zien. Kathy Beitz, een Canadese, had een soortgelijk droevige fortuin. Gelukkig is er de geav

Tranen en pijnigingen brengen nationale trots. Zie wat Chinese kinderen onder dwang moeten doen om de beste resultaten in de sport te behalen.
Chinese sporters behalen in een vele sporten uitzonderlijke resultaten en behoren op de Olympische Spelen tot de wereldleiders in het medailleklassement. Hun prestaties zijn verbijsterend en lijken onmogelijk te zijn, maar de atleten verbreken record