Hij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!

Een tafel is gewoon een meubelstuk, net als vele andere in huis. Het onderscheidt zich meestal niet door iets bijzonders. Het heeft een houten blad, vier poten en is bedekt met een tafellaken of houten oppervlak. De eigenaar van dit opmerkelijke meubel zou er echter niet aan durven denken het met wat dan ook te bedekken.

Het is zo mooi dat je er eindeloos naar kunt staren! Er een tafelkleed op leggen zou onaanvaardbaar zijn, omdat de charme juist ligt in het oppervlak, dat met meer dan drieduizend munten is bedekt. Het is een nogal tijdrovende klus geweest, maar het resultaat is de tijd en de moeite die eraan werd besteed wel waard.

11


De man gebruikte een beschadigde tafel. Hij maakte hem schoon, verwijderde de rand en de oude vernis. Toen lijmde hij een rond stuk triplex en zijranden aan het oppervlak. Hij schilderde alles met witte en zwarte verf, en begon er munten op te leggen. Hij gebruikte 3.500 koperen munten.

22 33 44


Ga naar de volgende pagina om het hele project te bekijken.

55bron : Shabby DIY

De Droom Van Elk Kind En De Nachtmerrie Van Diabetici Werd Eindelijk Realiteit! Bekijk Het Meest Funky Zwembad Ter Wereld!
De zanger Donovan besloot om een beetje te rocken! Hij vulde zijn zwembad in Californië met Diet Coke! Hij gebruikte hiervoor meer dan 100.000 liter van deze drank!  Amerikaanse kunstenaar Mike Bouchet was verantwoordelijk voor de organisatie van dEerst Dacht Ik Dat Dit Vogels Waren. Maar Toen Ik Wat Beter Keek… Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!
Deze enorme school pijlstaartroggen aan de kust van het Californië Schiereiland (Baja Californië) deed iets geweldigs.Gelukkig heeft een dierenvriend van National Geographic deze fantastische dieren gefotografeerd en dat is op deze video te zien. W

Wanneer je een arme man ziet, geef je het vaak niet de aandacht. Hij was in staat om het te behalen. Zie hier hoe hij het deed!
Dit meisje zou niet meer willen terugkeren vanwage de al gewone meubelzaak van de werknemer. De man kon wellicht geïnteresseerd zijn in iets!

Een kat brak in het huis van deze man in en een veroorzaakte een flinke puinhoop
We weten allemaal wel dat iemand onze hulp alleen maar vraagt wanneer ze iets nodig hebben. Ze doen net alsof ze helemaal niets willen, maar na verloop van tijd blijkt dat ze ons toch om een gunst gaan vragen. Een kat met de naam Sandwich handelde pr