Hij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!

Een tafel is gewoon een meubelstuk, net als vele andere in huis. Het onderscheidt zich meestal niet door iets bijzonders. Het heeft een houten blad, vier poten en is bedekt met een tafellaken of houten oppervlak. De eigenaar van dit opmerkelijke meubel zou er echter niet aan durven denken het met wat dan ook te bedekken.

Het is zo mooi dat je er eindeloos naar kunt staren! Er een tafelkleed op leggen zou onaanvaardbaar zijn, omdat de charme juist ligt in het oppervlak, dat met meer dan drieduizend munten is bedekt. Het is een nogal tijdrovende klus geweest, maar het resultaat is de tijd en de moeite die eraan werd besteed wel waard.

11


De man gebruikte een beschadigde tafel. Hij maakte hem schoon, verwijderde de rand en de oude vernis. Toen lijmde hij een rond stuk triplex en zijranden aan het oppervlak. Hij schilderde alles met witte en zwarte verf, en begon er munten op te leggen. Hij gebruikte 3.500 koperen munten.

22 33 44


Ga naar de volgende pagina om het hele project te bekijken.

55bron : Shabby DIY

Facebook Comment
Je kunt niet tekenen, maar je kind vraagt wel om hulp? Hier zijn briljante tips over hoe je van getallen dieren kunt maken en nog veel meer!
Niet iedereen is artistiek aangelegd, maar soms kan het niet anders en moet je een teddybeer of konijn tekenen. En je moet het zo doen dat het kind niet gaat vragen “Wat is dit? Zo ziet een teddybeer er niet uit”. Hulp komt van kunstenaarEen oudere man poseerde voor foto’s met zijn 12-jarige vrouw. Voorbijgangers konden hun emotionele reacties niet bedwingen!
De YouTuber Coby Persin is een wereldberoemd provocateur. Maar bij zijn experimenten heeft hij wel altijd een specifiek doel in het achterhoofd. Hij wil de reacties van mensen op ongewone situaties laten zien, en de aandacht vestigen op de echt belan

Een Kippenei Werd In Een Kom Met Coca-Cola Gedaan! Een Jaar Later Werd Het Uit De Kom Gehaald. Dit Experiment Schokte Iedereen!
Het is algemeen bekend dat Coca-Cola een zeer ongezond drankje is. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel voor roest en als vlekkenverwijderaar. Het is bewezen dat koolzuurhoudende vloeistof het verlies van calcium in de botten veroorzaakt.

Ze brachten een bezoek aan een oude mijn, en nadat ze deze foto hebben gezien weten ze dat ze nooit meer terug zullen gaan!
Er zijn op aarde plaatsen die meer of minder eng zijn. Verlaten ziekenhuizen, spooksteden of huizen die in een niemandsland staan waar niet veel mensen komen. Waarom zou je je hart vermoeien met constante angst. Maar je vindt altijd wel iemand die do