Op Het Eerste Gezicht Is Dit Een Oude Verwaarloosde Tafel… Maar Na Zonsondergang Verandert Hij In Iets Fantastisch! Kijk Zelf Maar!

Wil je net zo een hebben? Bekijk de video op de volgende pagina!

Soms hoef je alleen maar een beetje geluk te hebben om zoiets moois te maken.bron : youtube.com

Dit paard ligt op de grond en doet alsof hij dood is. Je zult niet geloven waarom het zich zo gedraagt!
Ieder van ons gebruikt soms een excuus om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Als kind hebben wij diverse trucjes gebruikt om niet naar school te hoeven of te voorkomen dat onze ouders ons een taak zouden gegeven. Het meest voorkomende excuus wEen vrouw van 250 kilo bevalt van een kind. Hoeveel denk je dat het kind weegt?
Een vrouw met morbide obesitas in de laatste fase van haar zwangerschap werd opgenomen in het King Edward’s Hospital in Perth. Zij en de baby wogen samen bijna 272 kg! Vanwege haar monsterlijke gewicht kon ze niet zelf lopen. De artsen waren to

Ze pakte de ijsjes van haar kinderen af en gooide ze in de afvalbak. Als je de redenen kent, moet je toegeven dat ze gelijk had!
De schrijfster Jaime Primak Sullivan werd van de ene dag op de andere een slechte moeder voor haar kinderen. Alleen maar omdat ze eerst ijsjes voor hen kocht, en ze vervolgens in de afvalbak gooide. Ze schreef erover op Facebook en werd gesteund door

Hij loste ‘s werelds grootste Rubik’s kubus op in meer dan 7 uur! Kijk maar eens hoe hij het deed.
Deze video laat zien hoe hij het deed. De korte versie: