Ze redden twee puppies die op straat ronddwaalden. Hun gedrag heeft velen ontroerd…

Twee kleine puppies dwaalden eenzaam door de Chinese straten, toen ze door boeddhistische monniken werden opgemerkt. Hun hulpeloosheid raakte de mannen en dus besloten ze om de honden met hen mee naar hun tempel te nemen.

In eerste instantie waren de pups niet zo blij met hun nieuwe omgeving en bleven dicht bij elkaar in de buurt.

puppy-hugs-friend-696x362


De grotere hond omhelsde en beschermde de kleinere vrijwel altijd. Dit is voor dieren geen normaal gedrag, en de monniken besloten daarom er foto’s van te maken, die al snel op het internet verspreid werden.

puppy-hugs-friend0


Niemand weet of ze op zichzelf op de straat zouden hebben weten te overleven. Het is maar goed dat iemand ze gevonden heeft. Blijkbaar raakten de honden langzaamaan gewend aan hun nieuwe huis en leerden zelfs om te mediteren…!

puppy-hugs-friend8


Ga naar de volgende pagina om meer schattige foto’s te zien! 

puppy-hugs-friend6bron : goingviralposts.biz

Dakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis
Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion LeonardDe meest verbazingwekkende afwijkingen in het dierenrijk. Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Nummer 27 is prachtig!
Vreemde mutaties en kleurveranderingen vinden plaats bij vele diersoorten, en zijn bovendien niet erg zeldzaam. Soms zijn de veranderingen subtiel, op andere momenten zijn ze drastisch. Heb je bijvoorbeeld ooit een roze dolfijn gezien? Zo niet, dan k

Kunst kan het meest welsprekende commentaar op de werkelijkheid zijn en is meer waard dan duizend woorden
Het feit dat het met onze hedendaagse wereld een onzekere, en erger nog, een gevaarlijke weg op gaat, is steeds duidelijker te zien. De Poolse kunstenaar Pawel Kuczynski herinnert ons aan het feit dat de mensheid verloren is geraakt en op instorten s

Hij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!
Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand