Ze redden twee puppies die op straat ronddwaalden. Hun gedrag heeft velen ontroerd…

Twee kleine puppies dwaalden eenzaam door de Chinese straten, toen ze door boeddhistische monniken werden opgemerkt. Hun hulpeloosheid raakte de mannen en dus besloten ze om de honden met hen mee naar hun tempel te nemen.

In eerste instantie waren de pups niet zo blij met hun nieuwe omgeving en bleven dicht bij elkaar in de buurt.

puppy-hugs-friend-696x362


De grotere hond omhelsde en beschermde de kleinere vrijwel altijd. Dit is voor dieren geen normaal gedrag, en de monniken besloten daarom er foto’s van te maken, die al snel op het internet verspreid werden.

puppy-hugs-friend0


Niemand weet of ze op zichzelf op de straat zouden hebben weten te overleven. Het is maar goed dat iemand ze gevonden heeft. Blijkbaar raakten de honden langzaamaan gewend aan hun nieuwe huis en leerden zelfs om te mediteren…!

puppy-hugs-friend8


Ga naar de volgende pagina om meer schattige foto’s te zien! 

puppy-hugs-friend6bron : goingviralposts.biz

Deze baby is veel te vroeg geboren. Artsen besloten het in een plastic zak te doen. Het is ongelooflijk wat er daarna gebeurde!
De 37-jarige Sharon Grant was in haar twintigste week van de zwangerschap toen ze erachter kwam dat haar kind gestopt was met groeien. Het bleek dat er zo snel mogelijk een keizersnede moest plaatsvinden. Op 12 mei om drie in de middag, werd de kleinToen ze deze monumenten zagen… konden ze zich niet inhouden. Bekijk de foto’s welke nooit saai zullen worden!
Tijdens het reizen maken we graag foto’s van bekende plaatsen te nemen. Tegen de achtergrond van de beroemde gebouwen, bezienswaardigheden en monumenten. Met slechts een beetje creativiteit om na jaar het album te bekijken was het niet saai. Be

Ze vond een gewonde hond op het strand terwijl ze op vakantie was. Ze deed vervolgens een gedurfde stap. Ik ben onder de indruk!
Toen ze op vakantie naar Thailand ging, had Jamie Smith niet verwacht dat ze een souvenir mee terug zou brengen die haar leven zou veranderen! WTijdens het wandelen op het strand zag ze een arme, kleine hond, die zijn verlamde lichaam over het zand s

Deze Beelden Zullen Je Van Oor Tot Oor Doen Glimlachen! Bekijk Deze Grappige Gifs Met Dieren!
Ben je op zoek naar iets dat je zal doen glimlachen? Dit is een perfecte keuze! Deze gekke dieren zullen je in een goed humeur brengen! Huisdieren kunnen je soms verrassen! Als je het niet verwacht, kunnen ze je flink voor de gek houden! We laten de