Na het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.

7

8 9 10 11 12 13

Jeżeli podoba ci się ta akcja koniecznie podziel się ze znajomymi. bron : Facebook

Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!
Dit is wat je krijgt. Het bloed verandert in een dikke gelei. Het zien ervan geeft stof tot nadenken, en laat zien hoe gevaarlijk deze slangen zijn. Gelukkig komt deze soort niet in Polen voor! Bekijk de video waarop het experiment te zien is. Ik hadDit ongelooflijke verhaal over vriendschap zal je opvrolijken en je doen lachen!
“Toen ze haar eerste antilope had gedood, was dat de mooiste dag van mijn leven, omdat ik besefte dat ze het nu in het wild kon redden”. Ze ving ook een kikker! Ze was zo trots dat ze ermee in haar mond rondliep.   Ze vinden altijd t

Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk onze ogen voor de gek gehouden worden! Bekijk deze foto’s en je zult zien waar het allemaal om draait.
Op het eerste gezicht is het gewoon een schilderij…

Wiskundetrucjes die het tellen eenvoudiger maken. Ik vraag me af waarom ze het niet op school onderwijzen?
4. Als je wilt vermenigvuldigen met 6, 7, 8 en 9 kun je je handen gebruiken. Hoewel je de vermenigvuldigingstafel uit het hoofd zou moeten kennen! 5. Zo moet je Fahrenheit omrekenen naar Celsius en andersom. Uiteraard is het gemakkelijker om het op e