Na het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.

De schrijfster is opgegroeid met een zuster die het Down Syndroom had. Ze vindt dat Diana het beste was dat ooit met haar familie kon gebeuren. Ze leerde hen wat waarheid is, hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en hoe je zonder zorgen door het leven kunt gaan. Ze verlichtte elke kamer die ze binnen ging, en mensen merkten altijd haar lieve persoonlijkheid op. Wanneer de auteur haar jeugdherinneringen ophaalt, komen er automatisch herinneringen boven die verbonden zijn met haar zus. De familie was emotioneel erg sterk met elkaar verbonden. Iedereen die deze familie kent, weet dat ze erg gelukkig zijn. Haar ouders gaven Diane alles wat haar helemaal gelukkig zou maken.

Vanaf het moment dat de schrijfster van het artikel had besloten om met fotografie te beginnen, besloot ze om foto’s van kinderen met het syndroom van Down te maken. Ze koos hen voor haar eigen plezier, en ze is erg gelukkig over de tijd met deze kinderen. Haar doel met de fotoshoots is het sociale bewustzijn over het syndroom van Down te verspreiden. Ze wilde haar foto’s veranderen in kunstwerken die de ware schoonheid van de mensen met het syndroom van Down zouden vangen. Alles in hen brengt een glimlach op haar gezicht. Ze hoopt dat ik de foto’s verspreid, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen zien wat een zegen het is voor een gezin dat een kind met het Down Syndroom heeft.


Na het doen van de fotoshoot vertelde een van de moeders die bang was een kind te krijgen dat aan het Down Syndroom zou lijden, dat 92% van de moeders deze kinderen voor de geboorte lieten verwijderen. Het percentage abortussen ligt dan ook veel hoger dan normaal. Ze zei ook dat de foto’s die werden genomen dit percentage beslist zou verlagen. De fotograaf wil dat mensen goed nadenken als zij horen dat hun kind het Down Syndroom heeft. Dit soort kinderen geeft zoveel liefde en warmte, en ze zijn volgens haar een zegen voor het gezin.
Als je deze actie leuk vond, dan moet je hem delen met je vrienden.


1

2 3 4 5 6bron : Facebook

Ze pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!
We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam. Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen,9 van de duurste rassen ter wereld. Je zult niet geloven hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor een puppy!
Als mensen in de loterij spelen speculeren ze graag en dromen over wat ze voor zichzelf zouden kopen met dat geld. Een razendsnelle auto, een reis naar exotische landen of misschien toch een boot? En hoe zit het met een hond… Tja, misschien is

Zij kregen een tweede kans… na 70 jaar!
Chuck Lewis en Sandy Gutting in de zomer van 1945, zij waren tijdens de voorjaarsvakantie naar de Oceanside Pier in Californië en… werden verliefd. Het was liefde op het eerste gezicht. Het waren tieners, maar zij wisten dat zij voor elkaar be

De ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediënten in de producten van Johnson & Johnson!
Voor elke moeder is de gezondheid van een kind het belangrijkste, dus vrouwen doen er alles aan om zich te verzekeren van de beste producten voor hun kinderen. Dat is geen eenvoudige taak, want het gevaar ligt overal op de loer, zelfs in producten di