Na het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.

De schrijfster is opgegroeid met een zuster die het Down Syndroom had. Ze vindt dat Diana het beste was dat ooit met haar familie kon gebeuren. Ze leerde hen wat waarheid is, hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en hoe je zonder zorgen door het leven kunt gaan. Ze verlichtte elke kamer die ze binnen ging, en mensen merkten altijd haar lieve persoonlijkheid op. Wanneer de auteur haar jeugdherinneringen ophaalt, komen er automatisch herinneringen boven die verbonden zijn met haar zus. De familie was emotioneel erg sterk met elkaar verbonden. Iedereen die deze familie kent, weet dat ze erg gelukkig zijn. Haar ouders gaven Diane alles wat haar helemaal gelukkig zou maken.

Vanaf het moment dat de schrijfster van het artikel had besloten om met fotografie te beginnen, besloot ze om foto’s van kinderen met het syndroom van Down te maken. Ze koos hen voor haar eigen plezier, en ze is erg gelukkig over de tijd met deze kinderen. Haar doel met de fotoshoots is het sociale bewustzijn over het syndroom van Down te verspreiden. Ze wilde haar foto’s veranderen in kunstwerken die de ware schoonheid van de mensen met het syndroom van Down zouden vangen. Alles in hen brengt een glimlach op haar gezicht. Ze hoopt dat ik de foto’s verspreid, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen zien wat een zegen het is voor een gezin dat een kind met het Down Syndroom heeft.


Na het doen van de fotoshoot vertelde een van de moeders die bang was een kind te krijgen dat aan het Down Syndroom zou lijden, dat 92% van de moeders deze kinderen voor de geboorte lieten verwijderen. Het percentage abortussen ligt dan ook veel hoger dan normaal. Ze zei ook dat de foto’s die werden genomen dit percentage beslist zou verlagen. De fotograaf wil dat mensen goed nadenken als zij horen dat hun kind het Down Syndroom heeft. Dit soort kinderen geeft zoveel liefde en warmte, en ze zijn volgens haar een zegen voor het gezin.
Als je deze actie leuk vond, dan moet je hem delen met je vrienden.


1

2 3 4 5 6bron : Facebook

12 ongelukkige mensen, die de beslissing betreuren die ze een paar minuten eerder maakten. Het eindigde uiteindelijk niet goed voor hen!
Er zijn van die dagen waarop ’s ochtends niets goed gaat en we alleen maar problemen hebben. We branden ons roerei aan, de make-up gaat alles behalve perfect, of we zijn te laat voor de bus. Ons humeur is door al die moeilijkheden slecht, we zijn aHoewel deze vijfling gezond geboren werd, verraste hun goede conditie de artsen! Kijk maar waarom!
Adam en Danielle hadden vruchtbaarheidsproblemen. De afgelopen jaren hadden ze diverse methoden geprobeerd die hen hadden moeten helpen hun grootste droom te verwezenlijken, maar dat had niet geholpen. Ze konden zich de hoge kosten van een in vitro-m

11 foto’s die je ontroeren en je laten glimlachen
Het komt vaak voor, dat de fotograaf – of professioneel, of amateur – getuige is van een ontroerende situatie. Soms is het iets heel vreugdevols, soms iets ongelooflijk en verbazingwekkend, soms zijn dat angstaanjagende momenten vol ontzag, z

Hij zag zijn vrouw zonder make-up. Hij voelde zich bedrogen en deed iets dat niemand zag aankomen!
Een jonge Algerijn is onlangs getrouwd met een knappe jonge vrouw. Tot dat moment had hij haar altijd prachtig gekleed en in zware make-up gezien. Hij hield heel veel van haar, tot op een ochtend… na hun huwelijksnacht was hij echt verrast door