Een zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.

Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK).

Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doek. Ze trokken hem voorzichtig naar buiten en beseften dat het een trouwjurk was. Het was er een uit de jaren 1950 en er was met een veiligheidsspeld een ontroerend briefje aan bevestigd.

“Ik wens elke dame die deze jurk gebruikt een leven met haar geliefde / 56 jaar zoals ik deed / gelukkige jaren / Ik was een gelukkig man om een vrouw als de mijne te trouwen.”

1

2

4

 bron : dailymail.co.uk

De Reactie Van Dit Meisje Op Het Nieuwe Lid Van De Huishouding Is Onmogelijk Na Te Spelen
Velen van jullie hebben in hun jeugd vast wel gedroomd over het krijgen van een huisdier. Sommigen droomden over een hond, anderen over een kat, vogel, vis, konijn… Zij droomde over een hond. Sommigen hadden geluk en kregen een huisdier, andereJe moet deze fantastisch dans zien. Dit raakt jou hart!
Geef jezelf en ervaar de magie van het interieur verheffing, het bekijken van Swan Lake in de hieronder getoonde versie! Lichtgewicht, choreografie, vloeibaarheid van beweging en het contact met de kunst is iets dat het hart raakt.  

Iedereen die wel eens op z’n nagels bijt, moet deze feiten kennen! Dit is geen grap, maar een serieus probleem!
Nagelbijten lijkt een triviaal probleem te zijn, maar het blijkt onaangename gevolgen voor de gezondheid te kunnen hebben. Er wordt geschat dat één op de vier tiener worstelt met deze vervelende gewoonte. Dat is voor ouders een serieus teken dat er

Zulke Selfies Zouden Verboden Moeten Worden! Zie De Meesters Van Stupiditeit In Actie!
De mode van de Selfie heeft de wereld veroverd… en soms heb ik het gevoel dat mensen niet meer goed na kunnen denken. Ideeën voor foto’s die met de hand zijn genomen zijn soms echt creatief, maar meestal roepen ze alleen maar om wraak. S