Een zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.

Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK).

Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doek. Ze trokken hem voorzichtig naar buiten en beseften dat het een trouwjurk was. Het was er een uit de jaren 1950 en er was met een veiligheidsspeld een ontroerend briefje aan bevestigd.

“Ik wens elke dame die deze jurk gebruikt een leven met haar geliefde / 56 jaar zoals ik deed / gelukkige jaren / Ik was een gelukkig man om een vrouw als de mijne te trouwen.”

1

2

4

 bron : dailymail.co.uk

Dit is een droom tip van elke serveerster! Dit geld werd gebruikt voor een goed doel!
Voor sommige zijn dieren hun alles. Ze helpen om veel dingen te doen! De serveerster is dol op haar hond Trucker. Ze delen een vriendschap dat zo sterk is dat zij besloot een tatoeage op haar pols van zijn poot te plaatsen. Een echtpaar was geïntere8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!
Je kijkt naar je portemonnee en ziet halverwege de maand al de bodem in zicht komen. Je bent heus niet de enige. Soms moet je de broekriem wat aanhalen, of proberen om dat te vermijden door op tijd te beginnen om verstandig met je geld om te gaan. So

Hij maakte dagelijks een foto van het eten dat ze hem in een bejaardentehuis gaven… Beangstigend hoe zij hem behandelden!
De 63-jarige Jurgen woont in een van de oudste bejaardentehuizen in Duitsland. Hij kwam daar omdat hij door zijn slechte gezondheid niet meer normaal kon functioneren. Het eten in het huis bleek verschrikkelijk smakeloos en afstotelijk te zijn. Hierd

Creatieve reclame die gebruikt wordt voor een nobele zaak. Bekijk hoe ontroerend het voor jezelf is.
De Zweedse stichting Barncancer Fonden zag een shampoo advertentie op die zeer positief werd ontvangen. Wanneer de ondergrondse voorbij gaat, wordt het haar van vrouwen alle kanten op geblazen. De Stichting besloot om dit effect te gebruiken om aanda