Een zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.

Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK).

Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doek. Ze trokken hem voorzichtig naar buiten en beseften dat het een trouwjurk was. Het was er een uit de jaren 1950 en er was met een veiligheidsspeld een ontroerend briefje aan bevestigd.

“Ik wens elke dame die deze jurk gebruikt een leven met haar geliefde / 56 jaar zoals ik deed / gelukkige jaren / Ik was een gelukkig man om een vrouw als de mijne te trouwen.”

1

2

4

 bron : dailymail.co.uk

Als je huisdier het hoofd tegen een hard oppervlak drukt, maak er dan geen grappige foto’s van, breng het naar een dierenarts! Het is ernstiger dan je denkt!
Wij houden van onze huisdieren en willen alles doen wat goed voor hen is, dus moeten we de tekenen die ze ons geven sturen niet onderschatten. Soms is iets dat er grappig uitziet in feite een ernstige ziekte die een snelle reactie vereist. Als je ooi15 situaties die iedereen die het altijd koud heeft goed begrijpt.
Het hoeft niet midden in de winter te zijn om steeds last van koude botten te hebben. Iedereen die koud is kent dat, maar vooral degenen voor wie een warme deken en hete thee altijd een vaste metgezel en beste vriend is. Er valt niets aan te doen, te

Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Hoewel we in de media vaak de slechte dingen te horen krijgen die elke dag in de wereld gebeuren, moeten we niet vergeten dat er elke dag om ons heen ook veel goede dingen gebeuren. Het is de moeite waard te praten over mensen die de wereld met klein

Ongelooflijk toestel! Zie wat het kan doen!
Deze bijzonder broodrooster kan een echte orginele toast maken! Hoewel hij onopvallend eruitziet, kan hij echte wonders toveren. Als je jouw vrienden toasts met jouw imago te eten wil geven, dan is het een toestel voor jou! Bron: mashable.com