Iedereen Moet Zien Wat Deze Student Deed! Het Is Ongelooflijk!

Een twintigjarige student uit China – Guo Shijun studeert onder zeer ongewone omstandigheden. Het is moeilijk te geloven dat hij zo’n hoge beurs kon krijgen! 

De jongen had een zeer moeilijke jeugd. Zijn moeder leed aan nekkramp en was verstandelijk gehandicapt.

Samen met zijn vader begon Guo de zorg op zich te nemen voor de vrouw die niet in staat was om te werken.


1De jongen was altijd al een ijverige en gewetensvolle student. Ondanks de ziekte van zijn moeder deed hij zijn best om de beste cijfers te krijgen. Hun financiële situatie verslechterde nog toen zijn vader van een hoogte op een bouwplaats viel. De man was verlamd.

Ondanks de vele tegenslagen kon hij op de universiteit van zijn dromen komen. Zijn grootouders zorgden voor zijn zieke moeder en hij zorgde voor zijn vader.

De autoriteiten van de universiteit hebben ermee ingestemd om zijn zieke vader in de kamer van een studentenhostel te plaatsen. Guo deed heel erg zijn best om een beurs te krijgen om de slaapzaal en zijn studie te kunnen betalen. 

Hij hoopt dat als hij zijn opleiding af heeft, hun lot eindelijk zal verbeteren. Duimen maar! Het is een verbazingwekkend verhaal over liefde en opoffering! Het is de moeite waard om dit bericht te delen!
3 4

2

Pagina 1 van 1


bron : eyeopening.info

Facebook Comment
Een gigantische olifant die in IJsland uit de oceaan komt. Je moet dit gezien hebben!
Waarschijnlijk hoeft niemand eraan herinnerd te worden dat onze planeet mooi en vol diversiteit zit. Haar schoonheid kan bijna elke dag worden gezien in de vorm van schilderachtige landschappen, prachtige zonsondergangen, of originele planten- en dieZe wilde haar dochter een geschenk geven en ontdekte per ongeluk iets dat het leven van haar hele gezin veranderde. Niemand had dit verwacht!
Voor gelegenheden zoals verjaardagen, naamdagen, of Kerstmis kopen we voor iemand vaak een cadeautje. We houden van ze, en willen hen op deze bijzondere dag iets speciaals geven. Meestal beginnen we lang voor die dag al na te denken over waar iemand

Deze Dieren Waren Totaal Geschokt Toen Hun Eigenaars Eerder Dan Verwacht Thuis Kwamen. Zie Hun Reacties!
Deze schattige dieren zijn betrapt op iets dat ze niet hadden moeten doen. Je kunt niet ontkennen dat hun reactie ontwapenend was! Bekijk 20 echt lieve katten en honden. Ik kan niet ophouden te glimlachen :). Pak het van mij af! We hebben afgesproken

Ze pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!
We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam. Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen,