Iedereen Moet Zien Wat Deze Student Deed! Het Is Ongelooflijk!

Een twintigjarige student uit China – Guo Shijun studeert onder zeer ongewone omstandigheden. Het is moeilijk te geloven dat hij zo’n hoge beurs kon krijgen! 

De jongen had een zeer moeilijke jeugd. Zijn moeder leed aan nekkramp en was verstandelijk gehandicapt.

Samen met zijn vader begon Guo de zorg op zich te nemen voor de vrouw die niet in staat was om te werken.


1De jongen was altijd al een ijverige en gewetensvolle student. Ondanks de ziekte van zijn moeder deed hij zijn best om de beste cijfers te krijgen. Hun financiële situatie verslechterde nog toen zijn vader van een hoogte op een bouwplaats viel. De man was verlamd.

Ondanks de vele tegenslagen kon hij op de universiteit van zijn dromen komen. Zijn grootouders zorgden voor zijn zieke moeder en hij zorgde voor zijn vader.

De autoriteiten van de universiteit hebben ermee ingestemd om zijn zieke vader in de kamer van een studentenhostel te plaatsen. Guo deed heel erg zijn best om een beurs te krijgen om de slaapzaal en zijn studie te kunnen betalen. 

Hij hoopt dat als hij zijn opleiding af heeft, hun lot eindelijk zal verbeteren. Duimen maar! Het is een verbazingwekkend verhaal over liefde en opoffering! Het is de moeite waard om dit bericht te delen!
3 4

2

Pagina 1 van 1


bron : eyeopening.info

Man vond tijdcapsule achter de spiegel!
Toen een gebruiker van Reddit, Davbeck, de spiegel in de badkamer verwijderde om de muur opnieuw te schilderen had hij niet verwacht dat er iets zou zijn. Hij vond een mysterieus “venster naar het verleden.” Dankzij het portaal kun je nieHij maakte 4 gaten in een stokbrood en deed in elk een ei. Toen ik het eindresultaat zag, heb ik er thuis net zo’n gerecht gemaakt! Het smaakt heerlijk!
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar we hebben niet altijd tijd om iets lekkers en voedzaams klaar te maken. Terwijl we ons naar school of het werk haasten, is het moeilijk een moment te nemen om in de keuken te experimenteren, e

Deze man heeft stiekem zijn gekke kat gefilmd. De resultaten zullen je doen huilen van het lachen!
Luna, met een gewicht van 7 pond, is een pluizige kat die zich meestal rustig gedraagt, maar er zijn momenten dat je de indruk krijgt dat ze een of ander mysterieus soort… kattenkruid heeft gegeten! Op een dag besloot de eigenaar om een homevid

26 uitvindingen die er niet alleen geweldig uit zien, maar ook nuttig zijn.
Hebt je ooit nagedacht over het doen van een geweldige uitvinding, maar bleef je jezelf vertellen dat het niet praktisch was en niet veel gebruik zou worden. Soms is het het proberen waard om zelf door te breken en je ideeën te ontvouwen. Deze 26 ui