Iedereen Moet Zien Wat Deze Student Deed! Het Is Ongelooflijk!

Een twintigjarige student uit China – Guo Shijun studeert onder zeer ongewone omstandigheden. Het is moeilijk te geloven dat hij zo’n hoge beurs kon krijgen! 

De jongen had een zeer moeilijke jeugd. Zijn moeder leed aan nekkramp en was verstandelijk gehandicapt.

Samen met zijn vader begon Guo de zorg op zich te nemen voor de vrouw die niet in staat was om te werken.


1De jongen was altijd al een ijverige en gewetensvolle student. Ondanks de ziekte van zijn moeder deed hij zijn best om de beste cijfers te krijgen. Hun financiële situatie verslechterde nog toen zijn vader van een hoogte op een bouwplaats viel. De man was verlamd.

Ondanks de vele tegenslagen kon hij op de universiteit van zijn dromen komen. Zijn grootouders zorgden voor zijn zieke moeder en hij zorgde voor zijn vader.

De autoriteiten van de universiteit hebben ermee ingestemd om zijn zieke vader in de kamer van een studentenhostel te plaatsen. Guo deed heel erg zijn best om een beurs te krijgen om de slaapzaal en zijn studie te kunnen betalen. 

Hij hoopt dat als hij zijn opleiding af heeft, hun lot eindelijk zal verbeteren. Duimen maar! Het is een verbazingwekkend verhaal over liefde en opoffering! Het is de moeite waard om dit bericht te delen!
3 4

2

Pagina 1 van 1


bron : eyeopening.info

Toen ik zag waar dit onbewoonde eiland zich bevond, was ik in shock! Hoe is dit mogelijk?
New York is een stad met grote geheimen en verborgen plaatsen. Waarschijnlijk liggen de meeste ervan (in ieder geval de meest interessante) tussen Queens en de Bronx. Daar is ook een onbewoond eiland gelegen, dat bijna niemand kent! Zo’n schatDeze foto ontketende een storm op het internet. De olifant stierf aan uitputting tijdens het dragen van toeristen!
Een olifant genaamd Sambo, viel op de grond en stierf tijdens het vervoeren van toeristen naar de tempel van Angkor Wat (Cambodja). Het bleek dat het 40 jaar oude dier stierf aan een hartaanval. Hij was 15 jaar lang gedwongen om lange uren in de hitt

Ja, dit was de grootste hond in de wereld! Zeiden dat die niet groot genoeg was!
Toen Dave en Christie een nasser kochten in 2006 hadden ze niet verwacht dat hij zo groot zou worden. De hond was de kleinste en zwakste van het hele nest. Echter was het huwelijk een ander verhaal. Aangetrokken naar de liefde puppy, besloten ze om h

Een fotograaf legt de handschoenen en helm van een motorrijder naast het hoofd van een baby. Het idee hierachter is hartverscheurend
Kim Stone is een bekende fotografe uit Florida, die vrolijke en spannende momenten in het leven van veel mensen vastlegt. De vrouw heeft al vele fantastische foto’s gemaakt, maar deze fotoshoot zal ze zich zeker nog lange tijd herinneren. Kims