Groenten en fruit met stromend water wassen is niet genoeg! Zie hoe je de pesticiden eraf moet wassen!

Zoals we weten is de winter voor mensen niet de beste tijd om gezond te eten. Het gebrek aan seizoensgebonden groenten en fruit dwingt ons om appels of tomaten in de supermarkt te kopen. Natuurlijk heeft iedereen het liefst ecologisch voedsel, dat in plaatselijke kraampjes beschikbaar is, maar ‘s winter is het moeilijk om iets te vinden dat gezond en vers is. Meestal gaan we naar de winkel en kopen groente en fruit dat is geimporteerd of in kassen gekweekt.

Ze zien er erg smakelijk uit en ze zijn lekker sappig zonder tekenen van ziekte op de schil. Maar je hoeft jezelf niet voor de gek te houden, hun perfecte uiterlijk is het gevolg van al die pesticiden die regelmatig worden gesproeid. Zoals we goed weten, is dit een gif, dat we niet in ons lichaam willen hebben. De meeste bestrijdingsmiddelen zijn zo gemaakt dat irrigatie of regen ze niet van het oppervlak van het fruit of groente kunnen wassen. Ze bevatten olieachtige substanties die met stromend water lastig te verwijderen zijn. Dan komt ook de vraag op, hoe kun je je ontdoen van de schadelijke stoffen op de schil? Je kunt een kant en klaar preparaat kopen om het af te wassen of een van de volgende methoden gebruiken. Er moet worden opgemerkt dat de in de handel verkrijgbare stoffen vrij duur zijn en niet erg effectief (ze verwijderen slechts een deel van de schadelijke stoffen). Gelukkig zijn er huis-tuin-en-keuken manieren. Hier zijn er twee van!

1Methode 1

Was het fruit en de groente twee keer. Eerst in water met appelciderazijn of citroensap, daarna in water met zout zonder jodium. De eerste spoeling heeft een verzurend effect, de tweede verwijdert bacteriën, en de alkalische oplossing lost pesticiden op.

3bron : youtube.com

Dit zijn de meest schokkende beelden welke zijn gevonden met behulp van Google Maps! Nummer 8 is echt heel eng!
Het schijnt zo te zijn dat Google Map een grote bron is met kennis over de hele wereld. Ontdek het vanaf uw beeldscherm, u zal echt hele enge en rare beelden tegenkomen!   Het eerste is het werk van een man, de tweede is natuur en de rest… Ik weetHet is ongelooflijk waar die vreselijke weg naartoe leidt! Ontdek de waarheid!
Heb je hoogtevries? Ik heb geen, maar ik was ook een beetje bang! Op de foto zie je Hua Shan berg in China. Aan de voet van deze berg bevinden zich zgn. “Hemelse trappen” die zo hoog zijn dat van beneden kan je niet zien waar ze eindigen! (omg.vi

Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk onze ogen voor de gek gehouden worden! Bekijk deze foto’s en je zult zien waar het allemaal om draait.
Alexa Meade is een Amerikaanse kunstenaar die ruimtelijke 3D transformeert naar 2D. Hoe ze dat doet? Ze maakt gebruik van acrylverf om mensen, voorwerpen en muren te bedekken, zodat ze eruit zien als traditionele schilderijen en vervolgens fotografee

Ze deed aardappelschijfjes in cupcakevormpjes. En het is heerlijk!
Aardappelen zijn een van de meest populaire onderdelen van de maaltijd. Wij kunnen ze bakken, braden of koken. Je kunt ze op verschillende manieren opdienen, maar wat we je vandaag laten zien is niet alleen lekker, maar ook kinderlijk eenvoudig. Een