Groenten en fruit met stromend water wassen is niet genoeg! Zie hoe je de pesticiden eraf moet wassen!

Zoals we weten is de winter voor mensen niet de beste tijd om gezond te eten. Het gebrek aan seizoensgebonden groenten en fruit dwingt ons om appels of tomaten in de supermarkt te kopen. Natuurlijk heeft iedereen het liefst ecologisch voedsel, dat in plaatselijke kraampjes beschikbaar is, maar ‘s winter is het moeilijk om iets te vinden dat gezond en vers is. Meestal gaan we naar de winkel en kopen groente en fruit dat is geimporteerd of in kassen gekweekt.

Ze zien er erg smakelijk uit en ze zijn lekker sappig zonder tekenen van ziekte op de schil. Maar je hoeft jezelf niet voor de gek te houden, hun perfecte uiterlijk is het gevolg van al die pesticiden die regelmatig worden gesproeid. Zoals we goed weten, is dit een gif, dat we niet in ons lichaam willen hebben. De meeste bestrijdingsmiddelen zijn zo gemaakt dat irrigatie of regen ze niet van het oppervlak van het fruit of groente kunnen wassen. Ze bevatten olieachtige substanties die met stromend water lastig te verwijderen zijn. Dan komt ook de vraag op, hoe kun je je ontdoen van de schadelijke stoffen op de schil? Je kunt een kant en klaar preparaat kopen om het af te wassen of een van de volgende methoden gebruiken. Er moet worden opgemerkt dat de in de handel verkrijgbare stoffen vrij duur zijn en niet erg effectief (ze verwijderen slechts een deel van de schadelijke stoffen). Gelukkig zijn er huis-tuin-en-keuken manieren. Hier zijn er twee van!

1Methode 1

Was het fruit en de groente twee keer. Eerst in water met appelciderazijn of citroensap, daarna in water met zout zonder jodium. De eerste spoeling heeft een verzurend effect, de tweede verwijdert bacteriën, en de alkalische oplossing lost pesticiden op.

3bron : youtube.com

Facebook Comment
Dompel je gezicht in een kom met koolzuurhoudend water. De Japanse manier om een mooie huid te krijgen verovert de wereld!
Als je op zoek bent naar een natuurlijke, goedkope en betrouwbare manier om een mooie en gezondere teint te krijgen, hebben we iets speciaals voor jou. Gewoon koolzuurhoudend water zal een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van je huid geven.Toen ik dit had uitgevonden, wanneer het gebouw werd gebouwd was ik even geschrokken!
Hoe zou jij een 10-verdiepingen gebouw noemen met 1000 deuren? Een Zuid-Koreaans artiest genaamd Choi Jeon-Hwa stelde de simple naam „Deuren” voor. Het gebouw is gebouwd in 2009 en bestaat geheel uit hergebruikte deuren. Wow. Er zijn veel van dez

Deze Verbazingwekkende Gifs Zullen Je Laten Zien Hoe Technologie In De Loop Der Jaren Vooruit Is Gegaan
Een aantal jaren geleden, maakten IT studenten primitieve 8-bit gifs. Tegenwoordig, in het tijdperk van de technologische ontwikkelingen, kunnen gifs imponerend zijn. Om dat te bewijzen hebben we een aantal interessante gifs samengesteld.

Na het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.
De schrijfster is opgegroeid met een zuster die het Down Syndroom had. Ze vindt dat Diana het beste was dat ooit met haar familie kon gebeuren. Ze leerde hen wat waarheid is, hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en hoe je zonder zorgen door het l