Een pitbull die van de straat gered werd stopt niet met glimlachen!

Mensen kunnen soms erg wreed zijn. Het achterlaten van een dier, waardoor het aan zijn lot wordt overgelaten, is zo’n geval. Wanneer het niet zo interessant meer is, meer aandacht nodig heeft en erom vraagt door dingen in huis kapot te maken, dan kunnen mensen hun hond zelfs in een bos of aan de rand van de stad achterlaten.

Het achtergelaten huisdier wacht op zijn eigenaar, zonder de hoop te verliezen of gaat rondzwerven, op zoek naar voedsel en verzorging. Dit soort gevallen staat helaas niet op zichzelf. Dit was het lot van een jonge pitbull genaamd Binks. Het lot van deze hond was heel wat beter dan dat van de vele honden die onder de wielen van een auto terecht komen of van honger sterven. De eenzame hond trok de aandacht van Jon, die zijn hond Demo uitliet. De jongen nam de hond zonder aarzelen mee naar huis.
1


Hij begon naar zijn baasje te zoeken, in de veronderstelling dat de hond gewoon was ontsnapt. Na een maand uitdelen van flyers, advertenties nazoeken en foto’s het via internet verspreiden, begreep Jon dat er niemand op zoek was naar de hond. Sinds die tijd zijn er 12 jaar verstreken! En Brinks is niet opgehouden met glimlachen.
2


Zoals Jon zegt glimlacht Brinks wanneer hij wil, het is zijn manier om te zeggen dat hij gelukkig is en het goed heeft.

3

Pagina 1 van 1


bron : boredpanda.com

Tijdens een wandeling begonnen de poten van deze hond te bloeden. De eigenaar waarschuwt nu iedereen niet dezelfde fout te maken!
Iedereen is erg blij in de zomer. Het mooie, zonnige weer maak dat je een wandeling wilt maken en van de zon genieten. Waar we wel aan moeten denken is een goede zonnebrandcrème, iets om je hoofd mee te bedekken en goede hydratatie van het lichaam.Haar man was omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk… Op de dag van zijn begrafenis, ontdekt ze iets dat haar heel blij maakte!
Kristy en Royce Kirchner hadden een liefdevol huwelijk. Zeven jaar had ze geprobeerd om een baby te krijgen. Helaas was dat niet gelukt. Ondanks de vele mislukkingen gaven ze het niet op! Ze deelden gewillig hun ervaringen online, waar ze veel steun

Een man bedekt met dollars loopt rond in de straten met een bord waarop staat: “Neem wat je nodig hebt.” Raad een wie ze het eerst pakt?
Een YouTube-beroemdheid, de 21 jaar oude Coby Persin, bekend van vele sociale experimenten, besloot nog een keer de straat op te gaan om te testen hoe mensen zich gedragen. Deze keer ging hij gekleed in een mooi pak, bedekt met dollarbiljetten en gin

Het moest de laatste rit van de taxi chauffeur zijn. Hij had niet verwacht dat dit zijn leven zou veranderen…
Lees het voorzichtig omdat het een echt en aangrijpend verhaal is. Een taxi chauffeur omschreef dit op Facebook en nu willen wij het delen met jou.   Ik was een taxi chauffeur voor een paar goede jaren. Op een avond kreeg ik een andere baan. Dit was