Na het zien van deze video van 6 seconden wil je meteen stoppen met roken! Je hoeft er geen twee keer over na te denken.

Stoppen met roken is niet eenvoudig. Het is meestal een langdurig proces dat veel geduld en een sterke wilskracht vereist. Er zijn vele redenen waarom het toch de moeite waard is, zoals longkanker, hoge bloeddruk, hartaanval, slechte adem, en een grijze huid. Hoewel ze weten hoe schadelijk nicotine is, kunnen veel rokers niet stoppen met deze verwoestende gewoonte.

De gevaarlijk klinkende waarschuwingen op pakjes schrikken hen niet af, en ook de reclamecampagnes niet die zo nu en dan in de media verschijnen. Dankzij deze video zullen sommigen misschien eens gaan beseffen hoe slecht roken werkelijk is.Dit is hoe de longen van een gezonde niet-roker eruit zien.

1Dit is hoe de longen van een roker eruit zien. Vanwege het regelmatig inademen van teerachtige deeltjes, koolmonoxide en nicotine, zijn ze pikzwart geworden. Deze gevaarlijke stoffen verminderen de hoeveelheid zuurstof die aan onze rode bloedcellen geleverd kan worden.

Ze maken onze ademhalingsorganen erg vuil en rokers krijgen vaak longziektes en tumorachtige woekeringen. Denk je nog steeds dat roken geen gevaarlijke gewoonte is?

2

pluca-palacza

Als dit bericht je interesse heeft gewekt, deel het dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Artsen dringen er bij ouders op aan om de melktanden van hun kinderen niet weg te gooien. Ze zouden ooit hun leven kunnen redden!
De eerste babytand die uitvalt is een heel belangrijke gebeurtenis. Kinderen stoppen ze vaak onder hun kussen, in de hoop dat de Tandenfee langs zal komen, wiens taak het is om de tand mee te nemen en een of ander cadeautje achter te laten. Feeën beDeze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil

Ze zaten naast elkaar op het vliegtuig. Toen ze elkaar aankeken konden zij hun ogen niet geloven!
Heb je ooit iemand ontmoet en met hen begonnen te praten, omdat je ervan overtuigd was dat het iemand was die je goed kende of een tijdje geleden had ontmoet, maar zonder je de omstandigheden precies te kunnen herinneren? Of heeft iemand je wel eens

Ze tekende een kleine stip op haar hand. Even later kwam de politie naar haar huis. Je raadt nooit waarom!
Een vrouw hoorde over een ongewone campagne onder de naam “Black Dot”. Ze tekende een zwarte stip op haar hand, maakte er  een foto van en stuurde deze naar haar collega van de sociale dienst. Een paar uur later kwam de beambte met de po