Na het zien van deze video van 6 seconden wil je meteen stoppen met roken! Je hoeft er geen twee keer over na te denken.

Stoppen met roken is niet eenvoudig. Het is meestal een langdurig proces dat veel geduld en een sterke wilskracht vereist. Er zijn vele redenen waarom het toch de moeite waard is, zoals longkanker, hoge bloeddruk, hartaanval, slechte adem, en een grijze huid. Hoewel ze weten hoe schadelijk nicotine is, kunnen veel rokers niet stoppen met deze verwoestende gewoonte.

De gevaarlijk klinkende waarschuwingen op pakjes schrikken hen niet af, en ook de reclamecampagnes niet die zo nu en dan in de media verschijnen. Dankzij deze video zullen sommigen misschien eens gaan beseffen hoe slecht roken werkelijk is.Dit is hoe de longen van een gezonde niet-roker eruit zien.

1Dit is hoe de longen van een roker eruit zien. Vanwege het regelmatig inademen van teerachtige deeltjes, koolmonoxide en nicotine, zijn ze pikzwart geworden. Deze gevaarlijke stoffen verminderen de hoeveelheid zuurstof die aan onze rode bloedcellen geleverd kan worden.

Ze maken onze ademhalingsorganen erg vuil en rokers krijgen vaak longziektes en tumorachtige woekeringen. Denk je nog steeds dat roken geen gevaarlijke gewoonte is?

2

pluca-palacza

Als dit bericht je interesse heeft gewekt, deel het dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Bekijk de acteurs die hun rol tot in de perfectie hebben gespeeld. Hun karakteriseringen zijn geweldig!
In biografische film spelen is altijd een grote uitdaging. Acteurs gaan door een serie verschillende procedures – haarkleuring, make-up. Dan hangt alles af van hun talent, zij moeten de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van de personages dieEen Chinese Miljonair Sloopte De Oude Hutten In Het Kleine Stadje Waar Hij Opgroeide! Ben Je Benieuwd Wat Hij Daar Bouwde? Dit Had Je Zeker Niet Verwacht!
De man op de foto hieronder is Xiong Shuihu – een 54-jarige Chinees, die in korte tijd een groot fortuin vergaarde. Hij is niet altijd rijk geweest. Ooit had hij hulp nodig en hij kreeg het van de mensen in dit dorp. Na een jaar besloot hij om

Wanneer jouw hond zich zo gedraagt, dan betekent dit dat hij je iets belangrijks probeert te vertellen!
Het leven zou een stuk eenvoudiger zijn als iedereen dezelfde taal sprak. Niet alleen mensen, maar ook dieren. We zijn misschien niet direct geinteresseerd in wat een boven ons vliegende mug ons te zeggen heeft. Maar als andere zoogdieren konden prat

12 Redenen Tot Glimlachen. Heel Lief :)
Kijkend naar deze gifs vraag ik me af hoe iemand niet van dieren kan houden. Kijk eens hoe lief de wezens op onderstaande foto’s zijn.