Ik garandeer dat als je dit ziet, je direct zult stoppen met roken! Ben je klaar om gechoqueerd te worden?

Rokers zijn zich terdege bewust van de gevaren die verbonden zijn aan deze destructieve gewoonte. Van tijd tot tijd komen er weer nieuwe sociale campagnes en posters die ons informeren over de ernstige ziekten die worden veroorzaakt door het roken van tabak. Op elk pakje sigaretten verschijnen waarschuwingen, maar het lijkt alsof er meer nodig is, omdat het aantal rokers jaarlijks toeneemt, en dus ook het aantal geregistreerde gevallen van kanker. De hoofdpersoon in deze video – Terrie Hall – begon op de middelbare school met roken.

In eerste instantie deed ze het af en toe, om indruk op haar vrienden te maken, maar toen kwam de gewoonte voorgoed in haar leven. Ze begon last van een droge plek in haar keel te krijgen. Ze ging naar een specialist die kanker aan het strottenhoofd vaststelde. Na in totaal 10 tumoren te hebben overleefd, betekende de elfde voor haar de dood. Zij overleed in 2013. Ze was toen 53 jaar oud.

1


Deze video is twee dagen voor de dood van Terrie gemaakt.

Het laat zien hoe ze zich op een nieuwe dag voorbereidt. Mijn naam is Terrie en ik was een roker. Ik zou je enkele tips willen geven over hoe je jezelf ‘s ochtends kunt voorbereiden. Eerste de tanden er in. Vervolgens de pruik. Dan de plug van de tracheotomie buis afsluiten. En je bent klaar voor weer een nieuwe dag.

Pagina 1 van 1Een vrouw vond dit stervende kleine ding langs de weg. Ze had niet verwacht dat door hem mee naar huis te nemen, haar leven 180 graden zou veranderen!
In 2007 zag een Finse vrouw een klein dier dat ineengedoken op de weg lag. Ze liep er naartoe om te kijken of hij nog ademde. Het bleek een kleine eekhoorn te zijn die uit zijn nest was gegooid. Na een paar minuten in haar handen begon het diertje teEr zitten in dit plaatje 550 schapen verborgen. Kun jij ze allemaal vinden?
In het wild levende dieren hebben kleuren die ze nodig hebben om te jagen of te overleven. Soms is het hun enige wapen, de mogelijkheid om op te gaan in de omgeving en onzichtbaar te worden voor het oog van een potentiële vijand. Maar soms blijkt he

Als je ooit ziet dat jouw kat zich zo gedraagt, dan moet je weten dat hij je iets heel belangrijks wil vertellen.
Als het gaat om zelfexpressie, dan zijn katten heel wat gereserveerder dan honden. Het zijn niet erg extraverte dieren, maar dat betekent niet dat zij niet van hun eigenaar kunnen houden. Ze blijken maar weinig te verschillen van honden. Bekijk de 10

Heb je ooit de lijnen rondom je polsen opgemerkt? Dit is wat ze te vertellen hebben over jouw persoonlijkheid
Mensen zijn altijd nieuwsgierig geweest naar hun toekomst, en dus worden er verschillende manieren getest om informatie of zelfs aanwijzingen te krijgen over wat er in ons leven te gebeuren staat. Zo zijn waarzeggerij en handlezen ontstaan, wat tegen