Haar familie gooide de vrouw als overbodige rommel op straat. Ondervoed en verzwakt lag ze langs de weg op de dood te wachten.

Ouders besteden veel tijd, liefde en aandacht aan hun kinderen. Soms geven ze zelfs hun carrière voor hen op. Ze blijven thuis om voor hen te zorgen en op te voeden. De meeste kinderen waarderen dat en betalen het terug door hen te verzorgen wanneer ze oud en zwak zijn.

Er zijn echter ook mensen die geen tijd aan de verzorging van hun zieke moeder of vader willen besteden. Ze willen zich gewoon van hen ontdoen, en niet worden herinnerd aan wie hen ter wereld heeft gebracht en niet erkennen dat ze in de laatste jaren van hun leven op zijn minst een beetje aandacht verdienen.


homeless


Dit geval uit India laat zien dat sommige mensen gewoon harteloos zijn. Ze hebben geen geweten en geen enkel respect voor anderen. Een of ander harteloos monster gooide een oude vrouw zonder geld, voedsel of water op straat. Ze was veroordeeld tot een langzame dood, en als niemand zich haar lot had aangetrokken, zou ze nu waarschijnlijk niet meer in leven zijn. Kijk eens wat de persoon die haar zag beschreef.
Toen ik op reis was van Khargone naar Madhya Pradesh, zag ik een afschuwwekkende situatie. Een oude vrouw lag op de grond in de buurt van het District Govt Hospital. In eerste instantie aarzelde ik of ik haar zou helpen of niet. Ik dacht dat ze geestelijk ziek was. Maar toen ik haar situatie zag moest ik iets doen. Ik liep naar haar toe en vroeg of ik iets te eten kon kopen voor haar. Ze knikte naar mij, dus ik haalde iets voor haar.

abandoned-elderly-woman


De volgende avond deed ik hetzelfde. Ik was bang wat er met haar zou gebeuren toen ik na twee dagen terug kwam van het werk. Op 6 september heb ik contact opgenomen Amarjeet Singh Sudan.

Ga naar de volgende pagina om te weten te komen wat er met de oude vrouw gebeurd is. 

abandoned-elderly-woman1bron : resumodamoda.com

Facebook Comment
Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!
Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren. Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk dZe werd misbruikt, vernederd en mishandeld… Ze werd zwanger toen ze amper 13 jaar oud was! Je hoeft niet te raden wie ze nu is!
In 1954 werd in Mississippi een Afro-Amerikaans meisje geboren. Haar moeder verliet haar kort na de geboorte, en haar grootmoeder zorgde voor haar. Ze leefden in extreme armoede. Ze kon zich zelfs geen kleding veroorloven. Het meisje droeg kleding di

Het Nieuwe Kapsel Van Koning Jong Un Op De Hoofden Van Andere Beroemde Mannen. Je Moet Het Zien!
Heb je het nieuwe kapsel van koning Jong Un gezien? Ongeacht wat de heerser van Korea of zijn kappers met zijn haar van plan waren, ze creëerden een uniek kapsel.  KCNA Samen met onthaarde wenkbrauwen – is het resultaat verbluffend.  En wa

21 meest interessante momenten vastgelegd op foto’s!
Soms gebeurt er iets onmogelijk, grappig, misschien zelf een beetje pijnlijk…. zo’n momenten duren altijd maar een seconde, die zelfs het oog niet goed grijpt… Maar iemand is erin geslaagd om die momenten vast te leggen en dankzij dat k