Er verscheen een stad in de wolken boven China!

Er zijn veel dingen in de wereld die nog niet helemaal verklaard kunnen worden, en elke dag vinden we meer. Maar er zijn ook nog dingen die zo mysterieus zijn dat het onmogelijk is er een verklaring voor te vinden. Specialisten op vele gebieden en soms amateurs, wijden hun hele leven aan het opsporen en oplossen van deze puzzels.
Een opname van de lucht boven de stad Foshan in de Chinese provincie Guangdong is ook onderdeel geworden van deze mysterieuze puzzels. Dankzij het gebruik van een mobiele telefoon met camera, was het mogelijk om een video te maken, waarin dit vreemde fenomeen vereeuwigd werd.Bewoners van Foshan konden een spookachtige stad in de wolken waarnemen. Starend naar de enorme zwevende wolken, kon je een heleboel wolkenkrabbers zien. Het duurde slechts een paar minuten en toen verdween het weer. Sommigen geloven dat het een eenvoudige luchtspiegeling was, en dat de mensen zagen wat ze wilden zien. Anderen geloven dat men door de breking van het licht even een parallelle wereld kon zien.

EARTH PORM

floating-city-670x438


Veel mensen zien dit als oplichting, maar hoe schadelijk is het eigenlijk voor ons om te geloven dat er ergens een andere wereld is. Dit mysterieuze verschijnsel werd ook waargenomen in een deel van een andere provincie – Jiangxi. Een soortgelijke drijvende stad in de wolken werd in 2011 vastgelegd in de provincie Anhui. Bekijk de opname en vertel ons wat je er van vindt.

Pagina 1 van 1Je zul nooit raden wat er in deze kleine ruimtes zit! De waarheid zal je compleet verrassen!
Dit vreemde gebouw staat in Isfahan, ongeveer 350 km van Teheran (Iran). Het is een lokale attractie en het trekt met succes buitenlandse toeristen aan. Vroeger had het een compleet andere functie! Ben je benieuwd wat het was? Er zijn bijna 300 van zEen hond at 500 dollar contant geld! Dit is wat er vervolgens gebeurde, ik moest huilen van het lachen!
Dit is het verhaal wat er gebeurde in Montana. Klinkela Wayne en zijn vrouw reden samen naar hun dochter, die op kamers woont. Zij besloten om te gaan eten bij een restaurant. Zijn hond, een golden retriever lieten zij achter in de auto. Toen zij ter

De politie arresteerde Mexicaanse drugsdealer. Dit is wat in zijn huis werd gevonden!
De politie in Mexico kondigde de vangst aan van een drugsdealer en publiceerde foto’s van zijn huis. De dader verdiende een fortuin met de productie van methamfetamine… Geld en luxe, maar vanwege alles wat hij deed zal hij het niet meer g

Dit meisje offerde haar lange haren op om een pruik voor kankerpatiƫnten te maken! Niet iedereen was bereid om haar nieuwe look te accepteren!
Jetta Fosburg van Dayton is een tienjarig meisje met een groot hart. Ze had mooi, lang haar, dat in een periode van jaren was gegroeid. Ze besloot om het te doneren aan de stichting “Pruiken voor Kinderen”, die pruiken maakt voor kinderen