Er verscheen een stad in de wolken boven China!

Er zijn veel dingen in de wereld die nog niet helemaal verklaard kunnen worden, en elke dag vinden we meer. Maar er zijn ook nog dingen die zo mysterieus zijn dat het onmogelijk is er een verklaring voor te vinden. Specialisten op vele gebieden en soms amateurs, wijden hun hele leven aan het opsporen en oplossen van deze puzzels.
Een opname van de lucht boven de stad Foshan in de Chinese provincie Guangdong is ook onderdeel geworden van deze mysterieuze puzzels. Dankzij het gebruik van een mobiele telefoon met camera, was het mogelijk om een video te maken, waarin dit vreemde fenomeen vereeuwigd werd.Bewoners van Foshan konden een spookachtige stad in de wolken waarnemen. Starend naar de enorme zwevende wolken, kon je een heleboel wolkenkrabbers zien. Het duurde slechts een paar minuten en toen verdween het weer. Sommigen geloven dat het een eenvoudige luchtspiegeling was, en dat de mensen zagen wat ze wilden zien. Anderen geloven dat men door de breking van het licht even een parallelle wereld kon zien.

EARTH PORM

floating-city-670x438


Veel mensen zien dit als oplichting, maar hoe schadelijk is het eigenlijk voor ons om te geloven dat er ergens een andere wereld is. Dit mysterieuze verschijnsel werd ook waargenomen in een deel van een andere provincie – Jiangxi. Een soortgelijke drijvende stad in de wolken werd in 2011 vastgelegd in de provincie Anhui. Bekijk de opname en vertel ons wat je er van vindt.

Pagina 1 van 1Als je ziet wat deze vrouw met haar hond deed, kom je niet meer bij! Hoe kan iemand zo dom zijn?!
De afgelopen jaren is het steeds modieuzer geworden om het lichaam met tatoeages of piercings te verfraaien. Een glimmende decoratie in tong of kin is niet langer ongewoon, maar het is een persoonlijke keuze om dat te doen. Zoals je weet verschillenNadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up o

Dankzij de snelle reactie van deze hond leeft deze twee jaar oude jongen nog!
 Er is een reden voor het gezegde, dat een hond de beste vriend van de mens is. Het zijn zeer slimme dieren, iets waar David Kenny van Coffis Haven in Australië ook achter kwam. Op een dag gingen David en zijn familie met vrienden naar het meer. Pl

Vervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.