Ze smeerden lipstick op hun lippen en kusten de spiegel in het toilet. De conciërge kwam op een idee om hen deze gewoonte voor eens en voor altijd af te leren


De man concludeerde dat het lastig zou zijn om met woorden tot de meisjes door te dringen, en dat er een praktischer methode nodig was om te laten zien hoe het voelt om spiegels met lipstick erop schoon te moeten maken. Samen met de directeur riep hij de meest populaire tienermeisjes op school naar de toiletruimte, omdat zij de meeste problemen veroorzaakten, en begon tegen hen te praten.


Aan het begin van het gesprek vertelde de conciërge de meisjes hoe moeizaam en ondankbaar het dagelijks moeten schoonmaken van de spiegels is, omdat het veel tijd in beslag neemt die hij beter aan iets anders zou kunnen besteden. Dat was echter niet het belangrijkste gedeelte. Pas toen hij hen liet zien hoe je sporen van lippenstift moet verwijderen, werden de ogen van de meisjes geopend.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze nooit meer de spiegels in het toilet zullen kussen. Ben je benieuwd hoe de conciërge de lipstick weghaalde? Bekijk de video hieronder!
Facebook Comment
Kan je vertellen wat er verborgen zit in deze rode rechthoek? Slechts de helft van de mensen kunnen de uitdaging de juiste manier oplossen!
Het nummer 571 was verborgen op de achtergrond van het tapijt. Je moet toegeven dat het we op een donkere achtergrond een beetje duidelijker uitziet. Na hoeveel seconden heb jij het gevonden?Een glans van deze kerk wat jou krachten zal laten vliegen!
De kerk van St. George.

Velen van ons hebben dit apparaat in onze keuken, maar weinigen weten hoe gevaarlijk het kan zijn. Wees voorzichtig!
Even daarna werden deksel en inhoud met enorme kracht weggeblazen en de gloeiendhete soep kwam op Cassie en haar man terecht. Ze hoorden een luide knal en konden het resultaat van hun fatale fout op hun vel voelen. Ze gingen meteen onder de douche om

Ongelooflijk! Canadese onderzoekers hebben ontdekt dat een populaire plant tumoren effectiever bestrijdt dan chemotherapie!
Kanker komt steeds vaker voor in de 21e eeuw, wat onder andere van invloed is op de levensstijl van moderne samenlevingen. Helaas is preventie niet altijd effectief en als gevolg daarvan lijden veel mensen aan deze vreselijke ziekte. Onderzoekers uit