Ze smeerden lipstick op hun lippen en kusten de spiegel in het toilet. De conciërge kwam op een idee om hen deze gewoonte voor eens en voor altijd af te leren


De man concludeerde dat het lastig zou zijn om met woorden tot de meisjes door te dringen, en dat er een praktischer methode nodig was om te laten zien hoe het voelt om spiegels met lipstick erop schoon te moeten maken. Samen met de directeur riep hij de meest populaire tienermeisjes op school naar de toiletruimte, omdat zij de meeste problemen veroorzaakten, en begon tegen hen te praten.


Aan het begin van het gesprek vertelde de conciërge de meisjes hoe moeizaam en ondankbaar het dagelijks moeten schoonmaken van de spiegels is, omdat het veel tijd in beslag neemt die hij beter aan iets anders zou kunnen besteden. Dat was echter niet het belangrijkste gedeelte. Pas toen hij hen liet zien hoe je sporen van lippenstift moet verwijderen, werden de ogen van de meisjes geopend.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze nooit meer de spiegels in het toilet zullen kussen. Ben je benieuwd hoe de conciërge de lipstick weghaalde? Bekijk de video hieronder!
Ze Kwam Erachter Dat Haar Minnaar Haar Bedroog! Ze Nam Wraak Op Een Manier Die Hij Nog Lang Zal Onthouden!
Ik denk dat er niets erger is dan erachter komen dat je geliefde partner een slippertje heeft gemaakt. Bedrog is zeer pijnlijk en uiterst moeilijk om te vergeven. Een Japanse vrouw kwam er op een dag achter dat haar vriend haar met een andere vrouw hBekijk deze feiten waarvan wij denken dat ze echt zijn, maar ze zijn nep! Ongelooflijk!
2. Het is een mythe dat je een slaapwandelaar niet wakker kan maken. Ja, dat moet je doen, voordat ze zichzelf pijn doen.

15 ongelooflijke situaties die modellen overkwamen. Je komt niet meer bij van het lachen!
5. Ze zal niet ver komen – letterlijk en figuurlijk. 6. Ze zit als een rat in de val! 7. “Dat is niet mijn schuld, iemand zette me de voet dwars!” 8. Tik, tik, tik, en…. PLOF !!!

Deze man is erg stoer! Mensen zich deze actie zich nog lang blijven herinneren! Ik kan nog steeds niet geloven wat hij deed!
De beer raakte in paniek en haastte zich naar de oceaan toe.