Ze smeerden lipstick op hun lippen en kusten de spiegel in het toilet. De conciërge kwam op een idee om hen deze gewoonte voor eens en voor altijd af te leren


De man concludeerde dat het lastig zou zijn om met woorden tot de meisjes door te dringen, en dat er een praktischer methode nodig was om te laten zien hoe het voelt om spiegels met lipstick erop schoon te moeten maken. Samen met de directeur riep hij de meest populaire tienermeisjes op school naar de toiletruimte, omdat zij de meeste problemen veroorzaakten, en begon tegen hen te praten.


Aan het begin van het gesprek vertelde de conciërge de meisjes hoe moeizaam en ondankbaar het dagelijks moeten schoonmaken van de spiegels is, omdat het veel tijd in beslag neemt die hij beter aan iets anders zou kunnen besteden. Dat was echter niet het belangrijkste gedeelte. Pas toen hij hen liet zien hoe je sporen van lippenstift moet verwijderen, werden de ogen van de meisjes geopend.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze nooit meer de spiegels in het toilet zullen kussen. Ben je benieuwd hoe de conciërge de lipstick weghaalde? Bekijk de video hieronder!
Facebook Comment
Je hoeft geen fortuin uit te geven voor je eigen zwembad. Het enige wat je hoeft te doen is wat deze man heeft gedaan.
En een canvas doek daar bovenop. Het bekleding van de bovenrand geeft het zwembad een mooie uitstraling. En nu hoef je alleen nog maar wat water in het zwembad te doen en je kunt genieten van de charme. Zo ziet het zwembad eruit vanaf het dak van hetWat zou jij doen met een miljoen dollar? Misschien net als hem?
Toen de broers nog jong waren, had ik beloofd om elke winst in tweeën te verdelen.  

Deze hond ging elke dag naar de kerk toe. Toen ik dat het gezien kon in mijn emoties niet meer in bedwang houden…
Een paar weken werden ze door de eigenaar van Tommy begraven.

Deze mensen zouden 300 jaar geleden verbrand zijn op de brandstapel wegens hekserij!
Mooie kostuumkleuren. (imgur) Deze jongens zien eruit alsof ze andere geheimen hebben. (youtube)