Ze smeerden lipstick op hun lippen en kusten de spiegel in het toilet. De conciërge kwam op een idee om hen deze gewoonte voor eens en voor altijd af te leren


De man concludeerde dat het lastig zou zijn om met woorden tot de meisjes door te dringen, en dat er een praktischer methode nodig was om te laten zien hoe het voelt om spiegels met lipstick erop schoon te moeten maken. Samen met de directeur riep hij de meest populaire tienermeisjes op school naar de toiletruimte, omdat zij de meeste problemen veroorzaakten, en begon tegen hen te praten.


Aan het begin van het gesprek vertelde de conciërge de meisjes hoe moeizaam en ondankbaar het dagelijks moeten schoonmaken van de spiegels is, omdat het veel tijd in beslag neemt die hij beter aan iets anders zou kunnen besteden. Dat was echter niet het belangrijkste gedeelte. Pas toen hij hen liet zien hoe je sporen van lippenstift moet verwijderen, werden de ogen van de meisjes geopend.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze nooit meer de spiegels in het toilet zullen kussen. Ben je benieuwd hoe de conciërge de lipstick weghaalde? Bekijk de video hieronder!
Volgens veel beoordelingen is dit de beste reclame. Maar werd geblokkeerd hier in Europa.
Wees zeker dat je de reclame bekijkt en wat zijn vader toen dacht:) Dit is erg indrukwekkend… als jij hetzelfde denkt, deel het dan met jouw vrienden.Ze was in een reizend circus gemarteld en uitgehongerd. Haar enorme gedaanteverandering laat zien dat vechten en hopen altijd de moeite waard zijn
Na 8 maanden begon Asha eindelijk weer op een echte tijger te lijken. Ze werd actiever en… werd verliefd op het water. De dierenartsen die haar verzorgden besloten te kijken hoe ze zou reageren op andere tijgers en lieten haar kennismaken met e

Een Kippenei Werd In Een Kom Met Coca-Cola Gedaan! Een Jaar Later Werd Het Uit De Kom Gehaald. Dit Experiment Schokte Iedereen!
Het is algemeen bekend dat Coca-Cola een zeer ongezond drankje is. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel voor roest en als vlekkenverwijderaar. Het is bewezen dat koolzuurhoudende vloeistof het verlies van calcium in de botten veroorzaakt.

28 de meest creatieve tassen. Je moet dat zien!
#2. Ann Summers: Kinky Whip Bron: Guerrillaguru