Ze smeerden lipstick op hun lippen en kusten de spiegel in het toilet. De conciërge kwam op een idee om hen deze gewoonte voor eens en voor altijd af te leren


De man concludeerde dat het lastig zou zijn om met woorden tot de meisjes door te dringen, en dat er een praktischer methode nodig was om te laten zien hoe het voelt om spiegels met lipstick erop schoon te moeten maken. Samen met de directeur riep hij de meest populaire tienermeisjes op school naar de toiletruimte, omdat zij de meeste problemen veroorzaakten, en begon tegen hen te praten.


Aan het begin van het gesprek vertelde de conciërge de meisjes hoe moeizaam en ondankbaar het dagelijks moeten schoonmaken van de spiegels is, omdat het veel tijd in beslag neemt die hij beter aan iets anders zou kunnen besteden. Dat was echter niet het belangrijkste gedeelte. Pas toen hij hen liet zien hoe je sporen van lippenstift moet verwijderen, werden de ogen van de meisjes geopend.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze nooit meer de spiegels in het toilet zullen kussen. Ben je benieuwd hoe de conciërge de lipstick weghaalde? Bekijk de video hieronder!
Facebook Comment
Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!
4. Snijd een flinke rechthoek uit in het stokbrood. Je moet het wel heel voorzichtig doen en voorkomen dat je door de bodem snijdt. 5. Vul de binnenkant met de vooraf klaargemaakte “vulling” en bak het gedurende ca. 25 minuten af op 180°De baby’s van een witte leeuw en een witte tijger. Dit zijn waarschijnlijk de mooiste dieren ter wereld!
 De instelling, onder leiding van Dr. Bhagavan Antle, kan ook bogen op het hebben van de grootste kat ter wereld. Kijk maar eens hoe groot hij is! Als je deze post interessant vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook! Laat ze deze geweldige di

Wij houden van de winter… de winter en haar ongelukken!
Ga naar de weg van ijs zeiden ze, het is alleen erg duur zeiden ze… Ja, inderdaad! Je ziet dat niet alleen de rijder blij was met de “route”… (guff.com)

Deze portemonnee werd 24 jaar geleden vermist in de oceaan. Onlangs teruggegeven aan de eigenaar!
Diezelfde dag bleek dat het pakket inderdaad aan hem was verzonden.  In het pakket zat een portemonnee die 24 jaar in de oceaan had gelegen. De portemonnee was kapot, maar sommige kaarten die er in zaten waren in uitstekende conditie.