Ze smeerden lipstick op hun lippen en kusten de spiegel in het toilet. De conciërge kwam op een idee om hen deze gewoonte voor eens en voor altijd af te leren


De man concludeerde dat het lastig zou zijn om met woorden tot de meisjes door te dringen, en dat er een praktischer methode nodig was om te laten zien hoe het voelt om spiegels met lipstick erop schoon te moeten maken. Samen met de directeur riep hij de meest populaire tienermeisjes op school naar de toiletruimte, omdat zij de meeste problemen veroorzaakten, en begon tegen hen te praten.


Aan het begin van het gesprek vertelde de conciërge de meisjes hoe moeizaam en ondankbaar het dagelijks moeten schoonmaken van de spiegels is, omdat het veel tijd in beslag neemt die hij beter aan iets anders zou kunnen besteden. Dat was echter niet het belangrijkste gedeelte. Pas toen hij hen liet zien hoe je sporen van lippenstift moet verwijderen, werden de ogen van de meisjes geopend.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze nooit meer de spiegels in het toilet zullen kussen. Ben je benieuwd hoe de conciërge de lipstick weghaalde? Bekijk de video hieronder!
30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!
Het kon de eigenaar niet schelen dat de beren, als gevolg van honger en gebrek aan een warm onderdak, nooit in een diepe winterslaap konden komen. Gelukkig kwam de PETA organisatie achter de hele situatie en begon er iets aan te doen. Redders hebbenTijden de begrafenis van een jong kind, raakt een ballon los van het plafond en vliegt naar de aangeslagen moeder. Het is onmogelijk aan te geven wat er dan gebeurt
De dood van je eigen kind is voor iedere ouder een triest moment. Waarschijnlijk kan niemand van ons zich voorstellen langer te leven dan onze kinderen, maar het leven heeft soms zijn uitdagingen, en er zijn veel gevallen waarin kinderen deze wereld

De Droom Van Elk Kind En De Nachtmerrie Van Diabetici Werd Eindelijk Realiteit! Bekijk Het Meest Funky Zwembad Ter Wereld!
Zoals je kunt zien hoefde hij niet lang op verdere orders te wachten. Het organiseren van deze attractie was voor Donovan een genoegen. De Coca-cola stroomde in beken :). Het is een interessant idee, maar ik weet niet zeker of ik ook zo’n bad z

Als jij een hekel hebt aan jouw buren, dan is dit huis ideaal! Het is waarschijnlijk de mooist geïsoleerde plek ter wereld!
Dit gebouw, gelegen op het eiland Elliðaey. Van ongeveer 300 jaar geleden, het werd bewoond door vijf gezinnen die vissen en jagen papegaaiduiker nestelen op de kliffen.