Verkleed Als Spiderman Helpt Hij Elke Nacht De Daklozen! Zijn Gedrag Toont Aan Dat Ieder Van Ons Een Superheld Kan Zijn!

Deze 20-jarige man trekt elke dag een Spiderman kostuum aan en gaat de straat op om de armen te helpen. Overdag werkt hij als barman. Hij wil niet meer informatie bekend maken. Hij wil zo lang mogelijk anoniem blijven. 

“Ik heb geleerd dat iedereen hetzelfde is. We zijn allemaal onderdeel van de menselijke ervaring, en ik denk dat we naar elkaar moeten kijken als mensen en elkaar helpen.” – zei hij toen hem gevraagd werd over wat hij deed.

1Toen ik het voedsel in gewone kleren uitdeelde, besteedde niemand aandacht aan mij, maar toen ik een superheld outfit aandeed begon iedereen geïnteresseerd te raken in wie dat was. Op deze manier werd ik een inspiratie voor veel mensen.”

2Spider-Man heeft een fanpagina op Facebook opgezet, in de hoop mensen over de hele wereld te motiveren.fan page

Hij slaagde er zelfs in om meer dan duizend fans te krijgen. We zullen zien hoe zijn actie zich verder zal ontwikkelen. :) We zullen voor hem duimen!


3

Vond je dit leuk? Deel dit bericht dan op Facebook!
 

Pagina 1 van 1


bron : sunnyskyz.com

8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!
Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal zJe Gelooft Niet Wat Je Allemaal Kunt Doen Met Een Oude Schoolbus! Deze Mensen Zijn Erin Geslaagd Om Iets Fantastisch Maken!
Dit is een van de meest charmante minihuizen die ik ooit heb gezien. Het werd ontworpen en gebouwd door Jeremy en Mira Thomson. Ze trouwden met hun hoofden vol gekke ideeën. Ik moet toegeven dat ze erin geslaagd zijn om iets buitengewoons te maken!

Hij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!
Rail Marin Ceja Jalisco uit Mexico wandelt elke dag op dezelfde manier naar zijn werk. Op 2 mei van dit jaar verliet hij zoals altijd zijn huis om 9:30 in de ochtend, en nam zoals gewoonlijk zijn bekende route. Plotseling zag hij een klein bundeltje

Ze bracht meer dan een week door in de bossen om haar gevangen vriend te beschermen. Hun verhaal is een echte smartlap.
Een paar dagen geleden plaatste de organisatie Vashon Island Pet Protectors een advertentie die aangaf dat twee honden werden vermist – Phoebe en Tillie. De vrijwilligers zochten de naburige bossen af in de hoop de honden te vinden. Toen ze dac