Verkleed Als Spiderman Helpt Hij Elke Nacht De Daklozen! Zijn Gedrag Toont Aan Dat Ieder Van Ons Een Superheld Kan Zijn!

Deze 20-jarige man trekt elke dag een Spiderman kostuum aan en gaat de straat op om de armen te helpen. Overdag werkt hij als barman. Hij wil niet meer informatie bekend maken. Hij wil zo lang mogelijk anoniem blijven. 

“Ik heb geleerd dat iedereen hetzelfde is. We zijn allemaal onderdeel van de menselijke ervaring, en ik denk dat we naar elkaar moeten kijken als mensen en elkaar helpen.” – zei hij toen hem gevraagd werd over wat hij deed.

1Toen ik het voedsel in gewone kleren uitdeelde, besteedde niemand aandacht aan mij, maar toen ik een superheld outfit aandeed begon iedereen geïnteresseerd te raken in wie dat was. Op deze manier werd ik een inspiratie voor veel mensen.”

2Spider-Man heeft een fanpagina op Facebook opgezet, in de hoop mensen over de hele wereld te motiveren.fan page

Hij slaagde er zelfs in om meer dan duizend fans te krijgen. We zullen zien hoe zijn actie zich verder zal ontwikkelen. :) We zullen voor hem duimen!


3

Vond je dit leuk? Deel dit bericht dan op Facebook!
 

Pagina 1 van 1


bron : sunnyskyz.com

Nadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up oInternet tegen de realiteit. Zie hier hoe teleurstellend online winkelen kan zijn
Jurken voor speciale gelegenheden zijn erg duur. Daarom zijn niet alle vrouwen opzoek naar mogelijkheden om wat geld te besparen. Soms is de kans om daarin te slagen, soms erg teleurstellend.  Bekijk hier de foto’s van de ergste foto van onlin

15 nepmerken die zo slecht zijn dat je de rest van de dag niet kunt ophouden met lachen!
Grote bedrijven en beroemde merken letten zo goed op hun handelsmerk dat wij er vaak meer voor betalen. Bijna iedereen weet dat de meeste artikelen worden gemaakt in China en India. Natuurlijk zijn er klanten die een merknaam van belang vinden en and

Toen Ik Deze Hamsters In Actie Zag, Kon Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Waarschijnlijk heb je al vele malen een hamster zien ronddraaien. Het is één van de meest populaire spellen voor hamsters die hen in staat stelt om uren lang rond te rennen. Maar dit wiel is wel even iets anders. In deze winkel is het wiel erg snel