Verkleed Als Spiderman Helpt Hij Elke Nacht De Daklozen! Zijn Gedrag Toont Aan Dat Ieder Van Ons Een Superheld Kan Zijn!

Deze 20-jarige man trekt elke dag een Spiderman kostuum aan en gaat de straat op om de armen te helpen. Overdag werkt hij als barman. Hij wil niet meer informatie bekend maken. Hij wil zo lang mogelijk anoniem blijven. 

“Ik heb geleerd dat iedereen hetzelfde is. We zijn allemaal onderdeel van de menselijke ervaring, en ik denk dat we naar elkaar moeten kijken als mensen en elkaar helpen.” – zei hij toen hem gevraagd werd over wat hij deed.

1Toen ik het voedsel in gewone kleren uitdeelde, besteedde niemand aandacht aan mij, maar toen ik een superheld outfit aandeed begon iedereen geïnteresseerd te raken in wie dat was. Op deze manier werd ik een inspiratie voor veel mensen.”

2Spider-Man heeft een fanpagina op Facebook opgezet, in de hoop mensen over de hele wereld te motiveren.fan page

Hij slaagde er zelfs in om meer dan duizend fans te krijgen. We zullen zien hoe zijn actie zich verder zal ontwikkelen. :) We zullen voor hem duimen!


3

Vond je dit leuk? Deel dit bericht dan op Facebook!
 

Pagina 1 van 1


bron : sunnyskyz.com

Elke hond verdient een tweede kans. Dat zegt de oprichter van het ongebruikelijke opvanghuis voor gehandicapte dieren
Honden zijn populaire huisdieren die de mens bijna overal op de aardbol vergezellen. We houden van hun opgewekte natuur, vriendelijkheid en toewijding. Maar niet iedereen kan het hebben van een hond als vriend waarderen, dus lopen er zwerfdieren op sDeze vrouw legde knoflook onder haar kussen. Dat zul jij ook doen als je erachter komt wat het voor je kan doen
Knoflook is een plant waarvan het gebruik een zeer gunstig effect op de menselijke gezondheid heeft. Op veel plaatsen in de wereld wordt het echter onderschat, omdat maar weinig mensen weten hoe het je kan helpen en hoe je het goed gebruikt. Knoflook

Deze arme jongen werd door een rijk meisje afgewezen. 10 jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw…
Een jongen die door een niet zo rijke familie was opgevoed werd smoorverliefd op een meisje uit een rijke gezin. Ze bracht zijn hoofd zo erg op hol dat hij besloot haar een aanzoek te doen. Het rijke meisje wees hem  direct af en dreef de spot met h

Zeelieden waren doodsbang vanwege een mysterieus zeedier dat naast hun boot dreef. Ondanks hun jarenlange ervaring wisten ze niet wat het was!
Als je iets mysterieus op het water ziet drijven, zoek je altijd naar een logische verklaring over wat het zou kunnen zijn. Afval, een verlaten boot of iets anders dat mensen hebben achtergelaten en dat in het water terecht is gekomen. Van afstand zi