Verkleed Als Spiderman Helpt Hij Elke Nacht De Daklozen! Zijn Gedrag Toont Aan Dat Ieder Van Ons Een Superheld Kan Zijn!

Deze 20-jarige man trekt elke dag een Spiderman kostuum aan en gaat de straat op om de armen te helpen. Overdag werkt hij als barman. Hij wil niet meer informatie bekend maken. Hij wil zo lang mogelijk anoniem blijven. 

“Ik heb geleerd dat iedereen hetzelfde is. We zijn allemaal onderdeel van de menselijke ervaring, en ik denk dat we naar elkaar moeten kijken als mensen en elkaar helpen.” – zei hij toen hem gevraagd werd over wat hij deed.

1Toen ik het voedsel in gewone kleren uitdeelde, besteedde niemand aandacht aan mij, maar toen ik een superheld outfit aandeed begon iedereen geïnteresseerd te raken in wie dat was. Op deze manier werd ik een inspiratie voor veel mensen.”

2Spider-Man heeft een fanpagina op Facebook opgezet, in de hoop mensen over de hele wereld te motiveren.fan page

Hij slaagde er zelfs in om meer dan duizend fans te krijgen. We zullen zien hoe zijn actie zich verder zal ontwikkelen. :) We zullen voor hem duimen!


3

Vond je dit leuk? Deel dit bericht dan op Facebook!
 

Pagina 1 van 1


bron : sunnyskyz.com

Facebook Comment
Ninja-Cats die de oude kunst van ninjutsu onder de knie hebben!
De oude Japanse krijgskunst ninjutsu, door velen vergeten, is nog in leven onder… de katten! Deze dieren beheersen de kunst van het op onverwachte plaatsen verbergen tot in de perfectie. Soms werkt het goed, soms wat minder, maar op de een of a9 nuttige toepassingen van citroenen, waarvan je geen idee had dat ze bestonden…
Het is erg gezond wanneer je de dag begint met een glas water met citroen – het beinvloedt onze gezondheid op een zeer gunstige manier. Wil je een gezond drankje maken, giet dan warm of koud water, maar niet kokend, over een citroen. Hieronder

Een geredde puppy vond een thuis bij een vriend. Wie? Kijk zelf maar en ontmoet een paar van de liefste jonge dieren ter wereld!
Het runnen van een kennel vereist van de eigenaar passie en liefde voor dieren. Helaas worden er elke dag door duizenden mensen op een onverantwoorde manier honden gefokt, wat leidt tot illegale kennels die alleen gericht zijn op winst. Het voor veel

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.