Verkleed Als Spiderman Helpt Hij Elke Nacht De Daklozen! Zijn Gedrag Toont Aan Dat Ieder Van Ons Een Superheld Kan Zijn!

Deze 20-jarige man trekt elke dag een Spiderman kostuum aan en gaat de straat op om de armen te helpen. Overdag werkt hij als barman. Hij wil niet meer informatie bekend maken. Hij wil zo lang mogelijk anoniem blijven. 

“Ik heb geleerd dat iedereen hetzelfde is. We zijn allemaal onderdeel van de menselijke ervaring, en ik denk dat we naar elkaar moeten kijken als mensen en elkaar helpen.” – zei hij toen hem gevraagd werd over wat hij deed.

1Toen ik het voedsel in gewone kleren uitdeelde, besteedde niemand aandacht aan mij, maar toen ik een superheld outfit aandeed begon iedereen geïnteresseerd te raken in wie dat was. Op deze manier werd ik een inspiratie voor veel mensen.”

2Spider-Man heeft een fanpagina op Facebook opgezet, in de hoop mensen over de hele wereld te motiveren.fan page

Hij slaagde er zelfs in om meer dan duizend fans te krijgen. We zullen zien hoe zijn actie zich verder zal ontwikkelen. :) We zullen voor hem duimen!


3

Vond je dit leuk? Deel dit bericht dan op Facebook!
 

Pagina 1 van 1


bron : sunnyskyz.com

15 Feiten die je stomverbaasd zullen doen staan! No. 12 raakte me echt!
De wereld zit vol vreemde dingen, rare en interessante. Wanneer je denkt dat je alles weet, blijken er nieuwe interessante dingen op te duiken, die de manier waarop je naar de wereld kijkt volledig kunnen veranderen. Aan de andere kant, wat zou het lDeze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge man

Ze begonnen kleine munten op de vloer vast te lijmen… Wat ze uiteindelijk kregen was verrassend!
De meesten van ons dragen wel wat kleingeld mee. Soms willen we het niet steeds met ons meedragen en doen we ons kleingeld in een spaarpot. Na een paar jaar kan dat een indrukwekkend bedrag worden. Hoe kunnen we ons kleingeld nog meer gebruiken? Je k

Ze lieten een duiker naar de bodem van het meer afdalen. Angstaanjagend wat hij er vond!
Onderin waterreservoirs kun je vaak een heleboel interessante dingen vinden. De zeeën en oceanen zitten vol met onontdekte wrakken, waarin schatten en kostbaarheden liggen. Gouden munten, juwelen en staven goud brengen veel avonturiers in de verleid