Dit kind kan tijdens het spelen niet meer stoppen met lachen. Bekijk deze film, en je dag is weer goed!

Uit statistisch onderzoek blijkt dat kinderen zo’n 400 keer per dag lachen, terwijl volwassenen maar 15 keer per dag lachen! Is het waar dat hoe ouder we worden, hoe minder dingen voor ons nieuw, spannend en grappig zijn? Wel interessant is dat vrouwen vaker glimlachen!

Kinderen vinden altijd wel een reden om even flink te lachen en hun vrolijke gegiechel is zo schattig dat ze iedereen in de buurt aan het lachen maken.

kids

 

Dat is ook precies wat er gebeurt op onderstaand filmpje. Niet alleen kan het kind niet ophouden met lachen, maar de volwassenen kunnen dat ook niet. Kinderen zijn geweldig, en ook al omringen we hen met duur, interactief speelgoed, dan nog kunnen de meest eenvoudige dingen hun favoriete speeltje worden. Een oude oogloze teddybeer waar zonder ze gewoon niet kunnen slapen. Het jongetje in deze video speelt met kleurig speelgoed dat iedereen kent.

Ringen over een paal doen is waarschijnlijk zo’n beetje het oudste en meest eenvoudige speelgoed in de geschiedenis. Kinderen leren om afmetingen te vergelijken en de coördinatie van hun beweging te oefenen. Het kan een simpel spel zijn, maar het geeft dit kind zoveel plezier dat het je vast aan het lachen zal brengen. Maak je dag goed en zie de kleine jongen in actie!

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Deze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge manHeb je hoofdpijn? Neem dan geen pil, gebruik alleen DIT! Je zult versteld staan hoe snel het kan helpen!
Veel mensen lijden aan hardnekkige en chronische hoofdpijn. Dat kan hun hele dag verpesten en het moeilijk maken om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Om maar even van de pijn af te zijn en normaal te kunnen functioneren, neemt men vaak zijn t

Grappige Ongelukken Met Cheerleaders. Leuke Pret Gegarandeerd – Bekijk Het!
Cheerleaders worden beschouwd als een elite. Mooie en atletische jonge meisjes die teams opvrolijken hebben naar men zegt een gemakkelijk en vrolijk leven. Maar zoals in elke sport kunnen er ook bij het dansen mislukkingen voorkomen en ze worden jare

Man red een haai! Zie hier of hij durft om deze redding te doen!
Nooit was Shane Cox zo dicht bij een haai. De man neemt de vangst van haaien, die een lokale delicatesse in Ninety Mile Beach in Victoria, Australië. Per ongeluk ving hij een kleine witte haai, snel sneed hij het touw door om hem te bevrijden.