Dit kind kan tijdens het spelen niet meer stoppen met lachen. Bekijk deze film, en je dag is weer goed!

Uit statistisch onderzoek blijkt dat kinderen zo’n 400 keer per dag lachen, terwijl volwassenen maar 15 keer per dag lachen! Is het waar dat hoe ouder we worden, hoe minder dingen voor ons nieuw, spannend en grappig zijn? Wel interessant is dat vrouwen vaker glimlachen!

Kinderen vinden altijd wel een reden om even flink te lachen en hun vrolijke gegiechel is zo schattig dat ze iedereen in de buurt aan het lachen maken.

kids

 

Dat is ook precies wat er gebeurt op onderstaand filmpje. Niet alleen kan het kind niet ophouden met lachen, maar de volwassenen kunnen dat ook niet. Kinderen zijn geweldig, en ook al omringen we hen met duur, interactief speelgoed, dan nog kunnen de meest eenvoudige dingen hun favoriete speeltje worden. Een oude oogloze teddybeer waar zonder ze gewoon niet kunnen slapen. Het jongetje in deze video speelt met kleurig speelgoed dat iedereen kent.

Ringen over een paal doen is waarschijnlijk zo’n beetje het oudste en meest eenvoudige speelgoed in de geschiedenis. Kinderen leren om afmetingen te vergelijken en de coördinatie van hun beweging te oefenen. Het kan een simpel spel zijn, maar het geeft dit kind zoveel plezier dat het je vast aan het lachen zal brengen. Maak je dag goed en zie de kleine jongen in actie!

Pagina 1 van 1En ze leefden nog lang en gelukkig? Vergeet het maar. Ontdek het werkelijke slot van de populaire sprookjes!
Als je je jeugdherinneringen niet wilt verpesten, dan moet je dit niet lezen. Deze waarschuwing is wel op zijn plaats, want het lijkt erop dat Disney kinderen een grote teleurstelling wil besparen, en het einde van de populaire verhalen van de gebroeDeze man schopte niet alleen zijn huisdier brutaal uit de stoel, maar gaf hem ook nog een trap na.
Zo’n belediging kan niet onbeantwoord blijven.   Kijk hoe de kat wraak nam op zijn eigenaar. Dat is nou gerechtigheid.   Was je geamuseerd door dit filmpje? Deel hem dan met je vrienden op Facebook. 

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
Op deze foto’s is duidelijk iets fout gegaan. Zoals je kunt zien is architectuur niet echt eenvoudig. 1. “Fietspad”.  2. Omgedraaide letters van het STOP-teken.   3. Ik vraag me af wat er het eerst was, de deur of de leuning?

Er verscheen een stad in de wolken boven China!
Er zijn veel dingen in de wereld die nog niet helemaal verklaard kunnen worden, en elke dag vinden we meer. Maar er zijn ook nog dingen die zo mysterieus zijn dat het onmogelijk is er een verklaring voor te vinden. Specialisten op vele gebieden en so