Dit kind kan tijdens het spelen niet meer stoppen met lachen. Bekijk deze film, en je dag is weer goed!

Uit statistisch onderzoek blijkt dat kinderen zo’n 400 keer per dag lachen, terwijl volwassenen maar 15 keer per dag lachen! Is het waar dat hoe ouder we worden, hoe minder dingen voor ons nieuw, spannend en grappig zijn? Wel interessant is dat vrouwen vaker glimlachen!

Kinderen vinden altijd wel een reden om even flink te lachen en hun vrolijke gegiechel is zo schattig dat ze iedereen in de buurt aan het lachen maken.

kids

 

Dat is ook precies wat er gebeurt op onderstaand filmpje. Niet alleen kan het kind niet ophouden met lachen, maar de volwassenen kunnen dat ook niet. Kinderen zijn geweldig, en ook al omringen we hen met duur, interactief speelgoed, dan nog kunnen de meest eenvoudige dingen hun favoriete speeltje worden. Een oude oogloze teddybeer waar zonder ze gewoon niet kunnen slapen. Het jongetje in deze video speelt met kleurig speelgoed dat iedereen kent.

Ringen over een paal doen is waarschijnlijk zo’n beetje het oudste en meest eenvoudige speelgoed in de geschiedenis. Kinderen leren om afmetingen te vergelijken en de coördinatie van hun beweging te oefenen. Het kan een simpel spel zijn, maar het geeft dit kind zoveel plezier dat het je vast aan het lachen zal brengen. Maak je dag goed en zie de kleine jongen in actie!

Pagina 1 van 116 Foto’s Die Bevestigen Dat Perspectief Belangrijk Is! Je Zal Proesten Van Het Lachen Als Je Dit Ziet :).
Foto’s die precies op het juiste moment zijn gemaakt doen het altijd goed, vooral omdat het uiterst moeilijk is om ze te maken. Soms weet je zelfs niet eens dat je een opmerkelijke foto hebt gemaakt en kijk je pas na het ontwikkelen of op de coEr Zijn Van Die Dagen Dat School Zo Slecht Nog Niet Is, Dankzij… Leraren! Zie Waar Ze Mee Kwamen!
Een school wordt voor sommige mensen geassocieerd met iets goeds en voor anderen met iets slechts. Aan de ene kant – quizzen, examens en tests, aan de andere kant – een heleboel vrienden, pauzes en spijbelen. En waar is in dit alles plaat

Een Vuile Auto? Dat Is Geen Probleem Voor Hem, Maar Een Kans Om Zijn Vaardigheden Te Tonen!
Ben Long creëert complexe tekeningen op de achterste deuren van transportvoertuigen. Gedetailleerde tekeningen brengen een glimlach op elk gezicht en herinneren chauffeurs er voorzichtig aan dat ze hun auto moeten wassen. In de meeste van zijn teken

Geweldige tips van mensen van boven de 60. Oma en opa hebben gelijk!
Oudere mensen zijn verschillend, sommigen benadrukken hun kwalen, mopperen wat en zeggen dat de tijden vroeger beter waren. Natuurlijk was het beter voor hen, omdat ze jonger waren en een heel leven voor zich hadden. Maar er zijn ook oudere mensen di