De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!

Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn velerlei. Meestal is het om voor een groot publiek op te treden en met hun geweldige, vaak muzikale talent te pronken.

De 29-jarige Oekraiense, Aida Nikolajczuk, besloot ook deel te nemen aan de lokale editie van X-Factor. Ze ging het podium op en begon haar eigen versie van Poliny Gagariny’s lied “Kolysanka” te zingen.

De jury stopte haar mooie prestatie, en beschuldigde haar van playbacken. Ze vroegen Aide hetzelfde nummer zonder achtergrondmuziek te zingen. Het meisje ging akkoord en bracht haar lied net zoals ze een paar minuten eerder had gedaan. De verbazing van de jury was groot. Een van hen verklaarde nederig dat het gemakkelijker is om iemand te bekritiseren dan te complimenteren. Daar zit een kern van waarheid in. :). Het was geweldig.

We stopten jouw prestaties, omdat ik mijn eigen oren niet kon geloven. Het klonk als een kant en klaar commercieel product. Na het zien van de video is het moeilijk om het niet met deze stelling eens te zijn.

2

3

Pagina 1 van 1


bron : www.youtube.com

Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!
Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaakDoor één jaar maakte ze foto’s van haar gezicht! De laatste foto’s zijn verschrikkelijk!
Dit meisje fotografeerde elke dag haar gezicht om de aandacht van de wereld aan huiselijk geweld te trekken. Help me. Ik weet niet of ik morgen nog zal leven. Dat waren haar laatste worden.  Dat laat iedereen nadenken. Elk jaar worden veel vrouwen s

Een schijnbaar zachtaardige Golden Retriever viel een klein meisje aan. Wie kwam haar redden? Een pitbull!
Mensen denken dat bepaalde hondenrassen zachtaardig zijn en geen training nodig hebben. Dat is helaas een mythe. Elke hond, zelfs een van een zachtaardig ras, kan zich misdragen, en iemand aanvallen. De mythe om onderscheid te maken tussen gevaarlijk

Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!
De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er va