De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!

Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn velerlei. Meestal is het om voor een groot publiek op te treden en met hun geweldige, vaak muzikale talent te pronken.

De 29-jarige Oekraiense, Aida Nikolajczuk, besloot ook deel te nemen aan de lokale editie van X-Factor. Ze ging het podium op en begon haar eigen versie van Poliny Gagariny’s lied “Kolysanka” te zingen.

De jury stopte haar mooie prestatie, en beschuldigde haar van playbacken. Ze vroegen Aide hetzelfde nummer zonder achtergrondmuziek te zingen. Het meisje ging akkoord en bracht haar lied net zoals ze een paar minuten eerder had gedaan. De verbazing van de jury was groot. Een van hen verklaarde nederig dat het gemakkelijker is om iemand te bekritiseren dan te complimenteren. Daar zit een kern van waarheid in. :). Het was geweldig.

We stopten jouw prestaties, omdat ik mijn eigen oren niet kon geloven. Het klonk als een kant en klaar commercieel product. Na het zien van de video is het moeilijk om het niet met deze stelling eens te zijn.

2

3

Pagina 1 van 1


bron : www.youtube.com

Als iets dom is, maar wel werkt… Dan is het niet dom. Bekijk deze 12 geniale trucs die je een hoop tijd en geld besparen!
Mensen die om hun financiën denken vinden altijd wel manieren om geld te besparen. Anderen houden van snelle manieren om problemen op te lossen. We hebben een aantal praktische oplossingen voor iedereen, die laten zien hoe je goedkoop en snel oploss25 foto’s die op het perfecte moment werden genomen! Nummer 6 is episch!
Een foto kan soms meer zeggen dan duizend woorden. Deze situaties die op camera zijn vastgelegd zijn toevallig, maar samen met hun omgeving geven ze een uniek en vaak hilarisch beeld. 1. Een nieuw kattenras – de regenboogkat. 2. Dat moet wel pi

Hij Pakte Een Klein Ei. Toen Begon Het Te Kraken, Stond Ik Doodstil. Kijk Eens Wat Er Uit Het Ei Kwam!
Het wonder van de geboorte… iets dat de mens noch enig ander schepsel in de wereld ooit zal begrijpen. Er is waarschijnlijk niets boeiender, dan de mogelijkheid om te kijken terwijl de wereld een volgende schattige baby verwelkomt. Een man pakt

Hij goot hete thee uit een thermosfles bij een temperatuur van -40°C. Het effect is spectaculair!
Heet water verandert in ijswolken als het plotseling in aanraking komt met een temperatuur onder nul. Michael Davies uit Ontario besloot dit fantastische fenomeen te fotograferen. Samen met zijn vriend Marcus ging hij tot op 20 km van de poolcirkel o