Heeft jouw lichaam vet op specifieke plaatsen? We hebben een manier om daar snel vanaf te komen!

Obesitas is een probleem, en dan hebben we het niet over het uiterlijk, want dat is niet het belangrijkste, maar over de gezondheid. Het kan levensbedreigende complicaties en ziekten veroorzaken, die ons leven kunnen ruineren.

Mensen die worstelen met overgewicht of met vet op diverse plaatsen, nemen hun toevlucht tot een aantal maatregelen – reinigingsdiëten, vasten of verschillende farmacologische stoffen. Maar ze hebben geen effect! Alvorens maatregelen te nemen moet je eerst weten waar zich het vet in het lichaam ophoopt. En dan zal het gemakkelijker worden om er tegen te vechten!Slechts 30 minuten beweging per dag kan het risico op obesitas verkleinen. Kijk in welke van deze zes groepen jij zit!

body


1. Overgewicht in deze delen van het lichaam wordt veroorzaakt door teveel eten. Alle soorten fastfood en geraffineerde suikers kunnen nadelige gevolgen hebben.

1


2. Obesitas die wordt veroorzaakt door angst en depressie. Mensen die alleen op deze plek aankomen, eten te veel suiker, waardoor zich een steeds grotere rol rond de buik vormt.

2


3. Gewichtstoename in deze delen van het lichaam komt door gluten. Dit geldt vooral voor vrouwen met hormonale problemen en een zittende levensstijl.

3bron : healthyfoodhouse.com

Facebook Comment
Hij zag zijn vrouw zonder make-up. Hij voelde zich bedrogen en deed iets dat niemand zag aankomen!
Een jonge Algerijn is onlangs getrouwd met een knappe jonge vrouw. Tot dat moment had hij haar altijd prachtig gekleed en in zware make-up gezien. Hij hield heel veel van haar, tot op een ochtend… na hun huwelijksnacht was hij echt verrast doorHoud je van sinaasappelen en mandarijnen? Kijk hoe je het beste fruit kunt kiezen!
Citrusvruchten waren eens een teken van grote luxe en rijkdom. Nu zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar in de winkels, en kun je zeggen dat ze altijd beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van sinaasappelen, citroenen en mandarijnen zorgt ervoor dat

Deze gorilla kreeg een perfect cadeau voor zijn 44e verjaardag!
De gorilla Koko kreeg een speciaal cadeau voor zijn 44e verjaardag. De Amerikaanse gorilla, die bekend staat om zijn vermogen om gebarentaal te gebruiken, kreeg een doos met katjes. Het dier mocht twee katten kiezen uit dit vrolijke stelletje. De ov

Deze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!
Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief. Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen nie