Heeft jouw lichaam vet op specifieke plaatsen? We hebben een manier om daar snel vanaf te komen!

Obesitas is een probleem, en dan hebben we het niet over het uiterlijk, want dat is niet het belangrijkste, maar over de gezondheid. Het kan levensbedreigende complicaties en ziekten veroorzaken, die ons leven kunnen ruineren.

Mensen die worstelen met overgewicht of met vet op diverse plaatsen, nemen hun toevlucht tot een aantal maatregelen – reinigingsdiëten, vasten of verschillende farmacologische stoffen. Maar ze hebben geen effect! Alvorens maatregelen te nemen moet je eerst weten waar zich het vet in het lichaam ophoopt. En dan zal het gemakkelijker worden om er tegen te vechten!Slechts 30 minuten beweging per dag kan het risico op obesitas verkleinen. Kijk in welke van deze zes groepen jij zit!

body


1. Overgewicht in deze delen van het lichaam wordt veroorzaakt door teveel eten. Alle soorten fastfood en geraffineerde suikers kunnen nadelige gevolgen hebben.

1


2. Obesitas die wordt veroorzaakt door angst en depressie. Mensen die alleen op deze plek aankomen, eten te veel suiker, waardoor zich een steeds grotere rol rond de buik vormt.

2


3. Gewichtstoename in deze delen van het lichaam komt door gluten. Dit geldt vooral voor vrouwen met hormonale problemen en een zittende levensstijl.

3bron : healthyfoodhouse.com

Facebook Comment
Deze eigenaar liet zijn hond in de auto achter en ging zelf winkelen. Toen hij terug kwam, vond hij een briefje op het raam
Mensen denken vaak niet na en laten hun huisdieren of kinderen in de auto. Helaas kan dat tragisch aflopen. Het winkelen kan uitlopen met als gevolg dat het dier gevangen zit in een hete oven. En denk erom dat een hoge temperatuur zelfs tot de dood kEen Vuile Auto? Dat Is Geen Probleem Voor Hem, Maar Een Kans Om Zijn Vaardigheden Te Tonen!
Ben Long creëert complexe tekeningen op de achterste deuren van transportvoertuigen. Gedetailleerde tekeningen brengen een glimlach op elk gezicht en herinneren chauffeurs er voorzichtig aan dat ze hun auto moeten wassen. In de meeste van zijn teken

Wanneer je deze coördinaten in Google Maps invoert dan komt er iets verrassend! Probeer het uit!
Onder specifieke coördinaten op Google Maps, kan je iets geweldig zien. Midden in de Afrikaanse wildernis, is een dragende vliegtuig! Waarom is het daar? Laat het me het je uitleggen! (science.viralnova.com)

Ze werd uitgescholden omdat ze water gaf aan varkens die zouden worden geslacht. Haar mededogen en wens om te helpen werden niet op prijs gesteld
Anita Krajnc uit Toronto vertoonde onlangs een beetje sympathie voor dieren die zouden worden geslacht, maar ze werd niet gefeliciteerd met haar daad, maar eerder het tegendeel – de bestuurder die de varkens had vervoerd overlaadde haar met bel