Kijk wat voor soort persoon je bent, gebaseerd op de lijnen in je handpalm! Voorspel jouw toekomst en kijk wat er binnenkort zal gebeuren!

Veel mensen zeggen dat het menselijke lot kan worden afgelezen uit de handen. Blijkbaar staat er veel in beschreven over karakter, persoonlijkheid en toekomstige gebeurtenissen. Je hoeft alleen maar te weten hoe je het correct moet lezen en interpreteren! Je kunt vandaag al beginnen met het lezen van je handen! ?

Je hoeft alleen de basisbeginselen onder de knie zien te krijgen en te weten waar de belangrijkste lijnen zich bevinden. Klaar


De levenslijn (A)

Je kunt de gezondheid, het vitaliteitsniveau en het energiepotentieel eruit aflezen. Het heeft echter niets te maken met de levensverwachting! Op basis hiervan kun je niet aangeven hoe lang je nog zal leven en wanneer je zult sterven.
Een brede, diepe, tamelijk duidelijke lijn – je zult van een goede gezondheid en een lang dynamisch leven genieten.
Een smalle, korte of onduidelijke lijn – vatbaar voor ziektes, een gebrek aan energie.
Een verdwijnende of onderbroken lijn – een slecht moment in het leven, zoals ziekte, ontevredenheid, verdrietige momenten, of problemen.
Een golvende lijn – een gebrek aan evenwicht en stabiliteit in het leven.
Dubbele lijn – iemand zal een enorme impact op je hebben en het is voor jou moeilijk om je eigen leven te leiden.


Ook van belang is het gebied dat de lijn omcirkelt. Hoe groter, hoe meer energie en enthousiasme.

8De hoofdlijn (B)

Je kunt hieruit het intellect, manier van denken en de persoonlijkheid aflezen
Onduidelijk – lage potentie, een gebrek aan vermogen om gedurfde projecten uit te voeren.
Kort – moeite om zich te concentreren op één activiteit en weinig creativiteit.
Lang en kronkelig – veel fantasie en probleemoplossende vaardigheden.
Gespleten aan het eind – een veelheid aan interesses, veel goede ideeën.
Eenvoudig – nuchter denken, voorzichtig handelen.

9bron : heftig.co

Facebook Comment
Je zal jezelf verbazen als je leest over deze verrassende theorieën over piramides!
Piramides zijn erg fascinerende gebouwen, welke wereldwijd bekend zijn, maar waarvan wij de maker niet kennen. Niet iedereen gelooft namelijk dat de Egyptenaren het hebben gemaakt! Voor duizenden jaren mensen hebben er over gespeculeerd. Er zijn zoveToen deze baby uit een hoge boom viel, had niemand verwacht dat hij zou overleven. Na een paar weken was het uitgegroeid tot iets heel liefs.
Dit kleine schepsel werd door een hond gevonden. Het was uit een hoge boom gevallen, en wekte de interesse van het huisdier. Hij deed het gelukkig geen pijn, maar waarschuwde Steve en Terri Irwin. Ze wisten meteen dat het hulp nodig had. Ze brachten

Zeelieden waren doodsbang vanwege een mysterieus zeedier dat naast hun boot dreef. Ondanks hun jarenlange ervaring wisten ze niet wat het was!
Als je iets mysterieus op het water ziet drijven, zoek je altijd naar een logische verklaring over wat het zou kunnen zijn. Afval, een verlaten boot of iets anders dat mensen hebben achtergelaten en dat in het water terecht is gekomen. Van afstand zi

Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!
De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er va