Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!

Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deel van het dak werd veroorzaakt door lampen die worden gebruikt bij het kweken van marihuanaplanten! Sneeuw op alle huizen vormde een uniforme laag, met uitzondering van deze.

Dat kon geen toeval zijn! Het bleek dat het gebouw echt werd gebruikt om op grote schaal marihuana te kweken. Marihuanaplanten hebben een grote hoeveelheid licht en een optimale temperatuur nodig om goed te groeien en daarom besloten de criminelen de planten meer licht te geven. De lampen produceerden zoveel warmte dat het door de warmte-isolatie van het dak heen ging en de sneeuw begon te smelten.Hoewel het in Nederland legaal is om kleine hoeveelheden marihuana in bezit te hebben, was wat de politie ontdekte geen kleine oogst. Na het ontdekken van de illegale activiteit kregen agenten in andere regio’s instructies om uit te kijken naar soortgelijke afwijkingen. De politie heeft overal in de wereld verschillende methoden voor het controleren van de bron van verdachte “te hete” woningen. Soms gebruiken ze zelfs infrarood camera’s die op helikopters zijn gemonteerd, maar ze zijn niet in alle situaties honderd procent bruikbaar!
In 2011 deed de Britse politie een inval in een huis waarvan ze dachten dat er een kamer vol marihuana was. Maar het bleek dat de grote bron van warmte afkomstig was van een grote radiator om twee cavia’s warm te houden :).

1

PolDelft

stopnial-snieh-maruhuana

Pagina 1 van 112 stappen om een gelukkig mens te zijn
Geluk vinden in het leven is niet zo gemakkelijk als veel mensen denken. Soms moet je veel moeite doen om het juiste pad te vinden dat je naar een toekomst vol vreugde zal leiden. Een gelukkig mens zijn, hangt grotendeels af van onszelf af, van hoe wHij zag zijn vrouw zonder make-up. Hij voelde zich bedrogen en deed iets dat niemand zag aankomen!
Een jonge Algerijn is onlangs getrouwd met een knappe jonge vrouw. Tot dat moment had hij haar altijd prachtig gekleed en in zware make-up gezien. Hij hield heel veel van haar, tot op een ochtend… na hun huwelijksnacht was hij echt verrast door

Deze eenvoudige oefening zal je helpen gewicht te verliezen en de juiste houding te krijgen! Het duurt slechts 5 minuten!
Japanners staan bekend om hun gezonde levensstijl, levensduur en gezondheid. In Japan is het probleem van overgewicht verwaarloosbaar in vergelijking met de landen in Europa of Amerika. Dat is het gevolg van frequente en kleine maaltijden en lichaams

Wat Deze Jongen Doet Herstelt Het Geloof In Mensen. Zie Hoeveel Hij Voor Zijn Beste Vriend Over Heeft!
Vriendschap is een van de sterkste gevoelens die mensen verbindt. Het is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en eerlijkheid. Blijkbaar is het makkelijker om je wederhelft te vinden dan een toegewijde en trouwe vriend. Een echte vriend kan je h