Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!

Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deel van het dak werd veroorzaakt door lampen die worden gebruikt bij het kweken van marihuanaplanten! Sneeuw op alle huizen vormde een uniforme laag, met uitzondering van deze.

Dat kon geen toeval zijn! Het bleek dat het gebouw echt werd gebruikt om op grote schaal marihuana te kweken. Marihuanaplanten hebben een grote hoeveelheid licht en een optimale temperatuur nodig om goed te groeien en daarom besloten de criminelen de planten meer licht te geven. De lampen produceerden zoveel warmte dat het door de warmte-isolatie van het dak heen ging en de sneeuw begon te smelten.Hoewel het in Nederland legaal is om kleine hoeveelheden marihuana in bezit te hebben, was wat de politie ontdekte geen kleine oogst. Na het ontdekken van de illegale activiteit kregen agenten in andere regio’s instructies om uit te kijken naar soortgelijke afwijkingen. De politie heeft overal in de wereld verschillende methoden voor het controleren van de bron van verdachte “te hete” woningen. Soms gebruiken ze zelfs infrarood camera’s die op helikopters zijn gemonteerd, maar ze zijn niet in alle situaties honderd procent bruikbaar!
In 2011 deed de Britse politie een inval in een huis waarvan ze dachten dat er een kamer vol marihuana was. Maar het bleek dat de grote bron van warmte afkomstig was van een grote radiator om twee cavia’s warm te houden :).

1

PolDelft

stopnial-snieh-maruhuana

Pagina 1 van 1Zijn kat werd ernstig ziek. Om zijn lijden te verlichten, maakte hij iets echt heel bijzonders voor hem!
De naam van deze prachtige rossige viervoeter is Rufus. De afgelopen weken leed hij aan een ernstige, pijnlijke ontsteking van zijn oor waar hij druppels voor kreeg, wat katten en kinderen haten, zoals je weet. De eigenaar van Rufus besloot om zijn lToen ze deze monumenten zagen… konden ze zich niet inhouden. Bekijk de foto’s welke nooit saai zullen worden!
Tijdens het reizen maken we graag foto’s van bekende plaatsen te nemen. Tegen de achtergrond van de beroemde gebouwen, bezienswaardigheden en monumenten. Met slechts een beetje creativiteit om na jaar het album te bekijken was het niet saai. Be

Heb je ooit de lijnen rondom je polsen opgemerkt? Dit is wat ze te vertellen hebben over jouw persoonlijkheid
Mensen zijn altijd nieuwsgierig geweest naar hun toekomst, en dus worden er verschillende manieren getest om informatie of zelfs aanwijzingen te krijgen over wat er in ons leven te gebeuren staat. Zo zijn waarzeggerij en handlezen ontstaan, wat tegen

Een jongen ging naar zijn moeder en vroeg haar waarom ze huilde. Haar antwoord gaf hem stof tot nadenken.
– Mama, waarom huil je?- vroeg een kleine jongen op een dag. – Omdat ik een vrouw ben – antwoordde ze hem snel. – Ik begrijp het niet… De vrouw omhelsde hem stevig en zei kalm: – Je zult het waarschijnlijk ook nooi