Iedereen in Japan is weg van dit dier!

Er is geen betere plaats dan Japan om zulke duidelijk zichtbare trends te kunnen zien. Als er iets in de mode raakt, dan is het hele land er direct gek op. Het is niet anders voor dit mooie pluizige diertje. Op het eerste gezicht lijkt het een klein konijntje, maar in werkelijkheid is het een zeeslak!

Deze slak verschilt nogal van degene die wij kennen; het heeft kleine, pluizige oren. De slak leeft in de Indische Oceaan. Wat wij zien als oren zijn eigenlijk uitsteeksels waarvan wordt verondersteld dat het hem helpt naar voedsel in het water te zoeken.


De slak ziet er schattig uit en ging op Twitter snel rond, iedereen wil er een! Bovendien verschillen hun rimpels op vele manieren – kleurrijk, gevlekt, of helemaal wit.

2

3 4


Wanneer je ernaar kijkt wil je zelf gewoon zo’n schattig wezen adopteren. De officiële naam van de slak is Jorunna Parva, maar de Japanners noemen hem een “zeebunny”. Zeker in een land waar Pokemon en andere soorten monsters onderdeel zijn van de cultuur, heeft zo’n grappig en leuk slakje een goede kans snel carriere te maken ;)

Is hij je bevallen of niet? ;) Deel hem dan met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : lifebuzz.com

De moeder van een ziek kind gaf er de voorkeur aan haar eigen intuitie te vertrouwen in plaats van een arts! Wat ze deden was ongelooflijk!
Er is niets erger voor een ouder dan een kind dat lijdt, en niet kan worden geholpen. Deze ramp trof helaas de 35-jarige Stephanie Smith, wiens zoontje Jesaja werd geboren met een ernstige ziekte. Toen het kind geboren werd, was er geen enkele aanwijNa het lezen van deze verhalen zal slapen met het licht uit onmogelijk zijn!
k denk dat iedereen in de wereld ten minste een verhaal over geesten kent. Er zijn een heleboel paranormale verschijnselen die niemand kan verklaren! Enge verhalen, doorgegeven van generatie op generatie. Weet je met wat ze kinderen in Indonesië lat

Ze nam een pakje Skittels en deed er iets buitengewoons mee! Niet alleen de jongeren zullen verrast zijn!
Het is waarschijnlijk onmogelijk dat iemand niet van Skittles houdt. Ze zijn zo lekker dat je ze de hele dag wel kunt eten. Een vrouw besloot ze op een iets andere manier te gebruiken. Ze verdeelde ze eerst in zes verschillende kleuren en loste ze ve

Hij sprong in de rivier om een hond te redden. Toen hij de oever weer had bereikt, besefte hij wat hem was gevolgd!
Diep in de zee leven wezens waar zelfs de moedigste man nog bang voor zou worden. Chauliodus, blobvissen, Anoplogaster, Bathynomus of Steenvissen zijn maar een paar voorbeelden van de talloze ‘monsters’ die in zeeën en oceanen leven. Nie