Iedereen in Japan is weg van dit dier!

Er is geen betere plaats dan Japan om zulke duidelijk zichtbare trends te kunnen zien. Als er iets in de mode raakt, dan is het hele land er direct gek op. Het is niet anders voor dit mooie pluizige diertje. Op het eerste gezicht lijkt het een klein konijntje, maar in werkelijkheid is het een zeeslak!

Deze slak verschilt nogal van degene die wij kennen; het heeft kleine, pluizige oren. De slak leeft in de Indische Oceaan. Wat wij zien als oren zijn eigenlijk uitsteeksels waarvan wordt verondersteld dat het hem helpt naar voedsel in het water te zoeken.


De slak ziet er schattig uit en ging op Twitter snel rond, iedereen wil er een! Bovendien verschillen hun rimpels op vele manieren – kleurrijk, gevlekt, of helemaal wit.

2

3 4


Wanneer je ernaar kijkt wil je zelf gewoon zo’n schattig wezen adopteren. De officiële naam van de slak is Jorunna Parva, maar de Japanners noemen hem een “zeebunny”. Zeker in een land waar Pokemon en andere soorten monsters onderdeel zijn van de cultuur, heeft zo’n grappig en leuk slakje een goede kans snel carriere te maken ;)

Is hij je bevallen of niet? ;) Deel hem dan met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : lifebuzz.com

Facebook Comment
Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!
Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk d20 onwerkelijke plekken die echt bestaan. Je zal het nauwelijks kunnen geloven!
OK. Onze wereld is echt mooi. Hij verbergt heel wat indrukkwekende plekken en uitzichten, vaak nog niet ontdekt door mensen. In dit artikel staan 20 schilderachtige plekken waarover heb jij zelf niet gedromen. (beautifulplacetovisit.com) 1. Een tunel

Ze Kocht Sprite En Goot Het Over Een Aantal Gekleurde Jellies! Kijk Wat Ze Maakte!
Ik ken niemand die de heerlijke en kleurrijke gummies niet lust. Zij doen ons denken aan onze kindertijd en doen ons weer voelen als kinderen. Ze zijn erg verslavend! Zodra je ze proeft wil je het hele pak. Hun populariteit en de heerlijke smaak zorg

Je zult in een oogwenk gewicht verliezen als je deze drank regelmatig drinkt. Het is goedkoper en effectiever dan alle afslankthee samen!
Overgewicht en obesitas zijn problemen waar veel mensen over de hele wereld mee te maken hebben. Alsof dat nog niet genoeg is, veroorzaakt het ook veel gezondheidsproblemen, waaronder hart- en vaatziekten of diabetes. Wie ooit in z’n leven heeft ge