25 mensen die een slechtere dag hebben gehad dan jij

4. Deze persoon zal zich deze uitglijder nog lange tijd herinneren.

45. Deze man had teveel peper aan zijn eieren toegevoegd.

56. Deze olifant was boos dat hij niet was uitgenodigd voor de bruiloft.

67. Zoals het is bij elke bruiloft, iets blauw, iets geleends en iets geel.

9
Facebook Comment
De ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediënten in de producten van Johnson & Johnson!
Helaas bevatten de babyverzorgingsproducten van Johnson & Johnson stoffen die schadelijk zijn voor kinderen: DMDM-hydantoine en Quaternium-15, die zich in de huid van een kind ophopen en als derivaat van formaldehyde de ontwikkeling van kanker beGrappige Ongelukken Met Cheerleaders. Leuke Pret Gegarandeerd – Bekijk Het!
4. En het hele effect is weg…   5. Het doet pijn om er zelfs maar naar te kijken… 6. En weer…bleek een vriend te zwaar te zijn…

Een vrouw nam een zeehond in een plastic handtas mee van het strand, en daardoor stierf dit kleine schepsel! Deze vorm van domheid komt steeds vaker voor!
Ieder van ons doet wel eens iets doms. Het resultaat daarvan kan verschillen, en soms is het beschamend en pijnlijk tegelijk, maar soms kunnen de gevolgen heel ernstig zijn. Denk eraan dat zelfs de beste bedoelingen niet altijd begrepen zullen worden

15 tatoeages die de buitengewone band tussen moeders en dochters laten zien
6. Dochter en moeder vullen elkaar altijd aan en ondersteunen elkaar. 7. Een moeder deelt altijd haar hart met haar kind. 8. Een identiek bijenontwerp. 9. Een klein bloemetje dat veel liefde betekent. 10. Ik denk dat ze allebei van toast houden :)