Samen tot laatste adem. Er zijn 2800 jaar oude skeletten gevonden en het lijkt alsof ze elkaar zoenen!

In 1972 werden in de oude stad Teppe Hasanlu (noord Iran) de skeletten van twee personen gevonden. Wetenschappers beweerden dat ze van een man en een vrouw waren, die rond het jaar 800 voor Christus stierven. Waarschijnlijk was hun graf in gebruik als toevluchtsoord voor de aanhoudende oorlog die in de stad plaatsvond. Toen het gat in de grond instortte, is het echtpaar waarschijnlijk door verstikking om het leven gekomen.

Eeuwen later kon de mensheid zien wat het graf bevatte. De manier waarop de botten lagen, laat zien aan dat de man zijn partner beschermde, terwijl ze hem kuste. Vanaf die tijd werd het echtpaar bekend als geliefden die samen hun laatste adem uitbliezen.

lovers

lovers1Ze werden ook het voorbeeld van nooit eindigende liefde. Nog zo’n voorbeeld werd gevonden op een bouwplaats Modena (Italië). Het verliefde paar had elkaars handen 1500 jaar lang vastgehouden!

nbcnews.com

modena


Dit is een foto van de opgraving in Mantrui, niet ver van Verona, waar William Shakespeare het plot van “Romeo en Julia” plaatste. De man en de vrouw uit de Neolithische tijd werden pas in 2007 gevonden. Als je deze foto’s ontroerend vond, deel ze dan met je vrienden op Facebook!

opinionpublicada.com

lovers2

Pagina 1 van 1


bron : youmedia.fanpage.it

Twee jongens speelden op het erf. Toen ze begonnen te graven vonden ze een …Ferrari.
Het zoeken naar een vermiste schat fascineert waarschijnlijk alle kinderen. Als kind droomden we vaak samen met onze vrienden over het vinden van een grote kist vol goud en juwelen. Om die reden zochten we in nabijgelegen parken, speeltuinen en verlaHerinner Je Je De Foto’s Van Mensen Die Een Paardenmasker Droegen Die Het Internet Overstroomde? Hier Is Een Waardige Opvolger! Een Katmasker.
Het is onmogelijk om beelden van mensen met paardenmaskers te vergeten, waarmee het internet overstroomd werd. Maar zoals we allemaal weten, mode op het web komt snel en verdwijnt weer.  Het is in dit geval niet anders. Dit enorme, superrealistische

Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!
Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen. Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had alti

Herken je hem? Het is de jongen van de Kinder Chocolade, en hij is al flink gegroeid! Kijk maar hoe hij er nu uitziet!
Zijn gezicht wordt door alle kinderen in Europa en daarbuiten herkend. De afbeelding van Josh Bateson verscheen 11 jaar geleden voor het eerst op de verpakking van de Kinder chocoladerepen. De jongen is niet de zoon van een bekende acteur of een bero