Samen tot laatste adem. Er zijn 2800 jaar oude skeletten gevonden en het lijkt alsof ze elkaar zoenen!

In 1972 werden in de oude stad Teppe Hasanlu (noord Iran) de skeletten van twee personen gevonden. Wetenschappers beweerden dat ze van een man en een vrouw waren, die rond het jaar 800 voor Christus stierven. Waarschijnlijk was hun graf in gebruik als toevluchtsoord voor de aanhoudende oorlog die in de stad plaatsvond. Toen het gat in de grond instortte, is het echtpaar waarschijnlijk door verstikking om het leven gekomen.

Eeuwen later kon de mensheid zien wat het graf bevatte. De manier waarop de botten lagen, laat zien aan dat de man zijn partner beschermde, terwijl ze hem kuste. Vanaf die tijd werd het echtpaar bekend als geliefden die samen hun laatste adem uitbliezen.

lovers

lovers1Ze werden ook het voorbeeld van nooit eindigende liefde. Nog zo’n voorbeeld werd gevonden op een bouwplaats Modena (Italië). Het verliefde paar had elkaars handen 1500 jaar lang vastgehouden!

nbcnews.com

modena


Dit is een foto van de opgraving in Mantrui, niet ver van Verona, waar William Shakespeare het plot van “Romeo en Julia” plaatste. De man en de vrouw uit de Neolithische tijd werden pas in 2007 gevonden. Als je deze foto’s ontroerend vond, deel ze dan met je vrienden op Facebook!

opinionpublicada.com

lovers2

Pagina 1 van 1


bron : youmedia.fanpage.it

Facebook Comment
Blinde mensen kunnen mooie herinneringen ophalen met een 3D-printer! Het is verbazingwekkend wat we met technologie kunnen doen!
Is er een manier voor blinden om in foto’s gevangen herinneringen te herbeleven? Dit lijkt een wrede grap zijn. Maar dankzij Pirate3D en het “Touchable Memories” experiment, is het nu mogelijk! Dankzij hun initiatief worden de beeldElk Van Deze Onbekende Afbeeldingen Is Onderdeel Van De Grote Geschiedenis. Bekijk De Meest Fascinerende Foto’s Die Ooit Zijn Gemaakt!
Foto’s kunnen de geschiedenis “vangen”, en kunnen meer laten zien dan menige historische verhandeling die uit meerdere pagina’s bestaat. Op een klein stukje papier, in een dun frame, kun je een heleboel dingen vastleggen. De h

21 sensationele foto’s, die laten zien dat de wereld vol zit met emoties, gevoelens en tedere gebaren.
Je hoeft niet altijd woorden te gebruiken om iemand iets belangrijks te vertellen. Soms kunnen eenvoudige gebaren uitdrukking geven wat we denken en voelen. Als we een probleem hebben met praten over onze emoties, laten we ze gewoon zien, terwijl we

3 eenvoudige manieren om een magnetron te reinigen. Vanaf nu duurt dat nog maar heel even!
Een magnetron is een van de huishoudelijke apparaten die we heel vaak gebruiken. Als je iets wilt opwarmen, ontdooien, of gewoon wat popcorn wilt eten, dan kun je daar gewoon een magnetron voor gebruiken. Het dagelijkse gebruik maakt regelmatig schoo