Samen tot laatste adem. Er zijn 2800 jaar oude skeletten gevonden en het lijkt alsof ze elkaar zoenen!

In 1972 werden in de oude stad Teppe Hasanlu (noord Iran) de skeletten van twee personen gevonden. Wetenschappers beweerden dat ze van een man en een vrouw waren, die rond het jaar 800 voor Christus stierven. Waarschijnlijk was hun graf in gebruik als toevluchtsoord voor de aanhoudende oorlog die in de stad plaatsvond. Toen het gat in de grond instortte, is het echtpaar waarschijnlijk door verstikking om het leven gekomen.

Eeuwen later kon de mensheid zien wat het graf bevatte. De manier waarop de botten lagen, laat zien aan dat de man zijn partner beschermde, terwijl ze hem kuste. Vanaf die tijd werd het echtpaar bekend als geliefden die samen hun laatste adem uitbliezen.

lovers

lovers1Ze werden ook het voorbeeld van nooit eindigende liefde. Nog zo’n voorbeeld werd gevonden op een bouwplaats Modena (Italië). Het verliefde paar had elkaars handen 1500 jaar lang vastgehouden!

nbcnews.com

modena


Dit is een foto van de opgraving in Mantrui, niet ver van Verona, waar William Shakespeare het plot van “Romeo en Julia” plaatste. De man en de vrouw uit de Neolithische tijd werden pas in 2007 gevonden. Als je deze foto’s ontroerend vond, deel ze dan met je vrienden op Facebook!

opinionpublicada.com

lovers2

Pagina 1 van 1


bron : youmedia.fanpage.it

Facebook Comment
Gigantische groenten! Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Maak je maar klaar om onder de indruk te raken!
Peter Glazebrook uit Engeland werd beroemd als boer met de grootste groenten ter wereld, wat in het Guinness Book of World Records werd opgenomen. Hij is de trotse eigenaar van de grootste uien, aardappelen, bloemkool, bieten en rapen. In 2013 verbouEen arme vrouw wilde weten of de geruchten over haar man klopten. Haar ontdekking schokte iedereen!
Marija Zlatic woont in een klein en armzalig hutje in de bergen in het oosten van Servië. Op een dag kreeg ze een boodschap die haar leven zou hebben kunnen veranderen, maar het bleek totaal anders te gaan… Laten we bij het begin beginnen. In

Heb jij de letter “M” op je hand? Dan heb je geluk! Kijk maar wat het betekent.
Handlezen is de kunst van het lezen van de toekomst van mensen uit hun hand. Het wordt al duizenden jaren gedaan! Onze voorouders die naar de sterren aan de hemel keken, zagen lijnen in de handen die vergelijkbaar waren met die welke de verschillende

Foto’s die bewijzen dat ware liefde op elke leeftijd kan gebeuren en kan blijven tot het einde. Ontroerend…
Liefde is het mooiste gevoel dat iemand zou kunnen overkomen. Soms worden we vrijwel direct verliefd en weten dat dit de persoon is waar we de rest van ons leven mee door willen brengen. Soms heeft de liefde wat tijd nodig en kan voortkomen uit een h