Samen tot laatste adem. Er zijn 2800 jaar oude skeletten gevonden en het lijkt alsof ze elkaar zoenen!

In 1972 werden in de oude stad Teppe Hasanlu (noord Iran) de skeletten van twee personen gevonden. Wetenschappers beweerden dat ze van een man en een vrouw waren, die rond het jaar 800 voor Christus stierven. Waarschijnlijk was hun graf in gebruik als toevluchtsoord voor de aanhoudende oorlog die in de stad plaatsvond. Toen het gat in de grond instortte, is het echtpaar waarschijnlijk door verstikking om het leven gekomen.

Eeuwen later kon de mensheid zien wat het graf bevatte. De manier waarop de botten lagen, laat zien aan dat de man zijn partner beschermde, terwijl ze hem kuste. Vanaf die tijd werd het echtpaar bekend als geliefden die samen hun laatste adem uitbliezen.

lovers

lovers1Ze werden ook het voorbeeld van nooit eindigende liefde. Nog zo’n voorbeeld werd gevonden op een bouwplaats Modena (Italië). Het verliefde paar had elkaars handen 1500 jaar lang vastgehouden!

nbcnews.com

modena


Dit is een foto van de opgraving in Mantrui, niet ver van Verona, waar William Shakespeare het plot van “Romeo en Julia” plaatste. De man en de vrouw uit de Neolithische tijd werden pas in 2007 gevonden. Als je deze foto’s ontroerend vond, deel ze dan met je vrienden op Facebook!

opinionpublicada.com

lovers2

Pagina 1 van 1


bron : youmedia.fanpage.it

Facebook Comment
Een 21 weken oud kind steekt zijn hand uit en grijpt een dokter bij de vinger. 16 jaar later…
Deze uiterst aangrijpende beelden waren 17 jaar geleden te zien. Op 19 augustus 1999 had een team artsen uit Nashville een operatie uitgevoerd op een 21 weken oude foetus. Het kind van Julie Armas werd gediagnosticeerd met spina bifida. Zonder tussenZe nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!
Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjes

Eindelijk! Wetenschappers hebben bewezen dat je net zoveel chocolade kan eten als je maar wilt!
Wij hebben altijd wel een excuus voor onze kleine zwakheden. Koekjes in het restaurant of pizza om 6 uur ‘s avonds en we zijn altijd op zoek naar excuses om onszelf iets te geven. Ieder van ons stelt gezondheid op prijs en misschien is dat wel de r

Wrede Inwoners Lieten Deze Wolf In Een Kooi! Ze Wilde Dat Hij De Ezel Zou Opeten! De Reactie Van De Dieren Was Geweldig!
Eén van de mooiste dingen die kan gebeuren in het leven is vriendschap! Dit gevoel wordt nog mooier als het om dieren gaat… en zelfs om twee verschillende soorten! In het Albanese dorp Patok, vond in 2007 een wrede gebeurtenis plaats. Verschil