21 situaties waarbij de werkelijkheid afwijkt van onze verbeelding. Van nummer 4 was ik ondersteboven.

Hoe vaak heb je eten besteld omdat je een fraai afgebeelde maaltijd in een advertentie zag.

Advertenties wijken vaak af van wat we echt krijgen. Hier kun je zien hoe onze verwachtingen afwijken van de werkelijkheid, en dat gaat niet alleen over eten, maar ook over andere dingen die afwijken van wat we hadden verwacht van de keuze van een bepaald product.1. Tweety ziet er wat goedkoop uit, en zijn ogen zien er niet hetzelfde uit als op de foto.

[reddit]

12. Wat je besteld hebt tegenover wat je krijgt.

[reddit]

23. De verwachting staat op de foto, de werkelijkheid staat op de arm.

[reddit]

34. Wat je tijdens je vakantie zou willen doen ten opzichte van wat je echt gaat doen.

[reddit]

4
Facebook Comment
Ik was sprakeloos toen ik zag wat er in dit land gebeurde! Hoe kun je een tragedie als dit laten gebeuren?
In de afgelopen jaren groeit de Chinese economie verrassend snel. De snelle groei heeft te maken met de productie van grote hoeveelheden verontreiniging. Op dit moment is China een van de meest vervuilde landen ter wereld en de grootste producent vanVrouw liet vader alleen met twee kinderen. Een dergelijke finale had ze niet verwacht!
Dit is wat er gebeurt als papa achter gelaten wordt met de tweeling. Kijkend naar de drie, is het moeilijk om niet te lachen :).

10 van de meest creatieve campagnes tegen roken. Als je dit hebt gezien zul je wel twee keer nadenken voordat je weer naar een sigaret grijpt!
Niemand hoeft eraan te worden herinnerd dat het roken van sigaretten schadelijk is. We weten het allemaal heel goed, maar sommige mensen kunnen gewoon niet met de verslaving omgaan. Ondanks de vele waarschuwingen, antirook campagnes en slogans op de

Sprawdź, co dzieje się z ciałem, gdy rzucisz palenie
Onderzoek van deskundigen heeft al jaren geleden aangetoond dat roken zeer schadelijk is en verschrikkelijke gevolgen heeft. Voor velen lijkt stoppen met roken een enorme uitdaging te zijn, vooral vanwege het psychologische aspect. Rokers vinden het