Houd je van sinaasappelen en mandarijnen? Kijk hoe je het beste fruit kunt kiezen!

tangerines-1111536_960_720

2. Mandarijnen

Deze bevatten veel B-vitamines. Je moet mandarijnen uitkiezen door te letten op hun geur. Degene met een sterke geur zijn het lekkerst. Je moet op de huid letten, een sterke kleur en een duidelijke ruimte tussen de vrucht en de schil wijzen erop dat het fruit zoet, sappig en smakelijk is.
Bewaar ze in de koelkast om af te koelen en was ze vlak voordat je ze eet. Anders komt er snel schimmel op.

fruit-665621_960_720
Deze Vaders Zorgden Voor Hun Kinderen. Kijk Wat De Gevolgen Waren!
Het duurde maar eventjes en een televisie was helemaal wit geworden.   Gelukkig dat de vader in de buurt was, anders was dit meisje door een enorme “monster” meegesleurd. Een moment was genoeg om alles in de omgeving wit te krijgen.¬Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces.¬†Er

Deze jongens zijn volwassener dan je denkt! Zie hun reactie “Raak het!”
Een experiment schokkend en hoopvol echter dat de toekomstige generaties zal niet zo’n slechte zaak te zijn :). Vond jij dit experiment leuk? Deel het met jouw vrienden op Facebook!

Deze fotograaf maakt prachtige beelden uit gewone dingen! Bekijk hoe hij het doet!
2. Zelfs een simpel kussen kan prima een onderdeel van het beeld zijn.