Houd je van sinaasappelen en mandarijnen? Kijk hoe je het beste fruit kunt kiezen!

Citrusvruchten waren eens een teken van grote luxe en rijkdom. Nu zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar in de winkels, en kun je zeggen dat ze altijd beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van sinaasappelen, citroenen en mandarijnen zorgt ervoor dat ze vaak op verschillende manieren op onze tafels verschijnen.

Je moet er dus voor zorgen dat het gekochte fruit van de hoogste kwaliteit is. Hoe doe je dat? Hoe laat je je niet misleiden door het uiterlijk? Volg gewoon de volgende algemene beginselen op. Op de volgende pagina’s ontdek je hoe je citroenen en mandarijnen kunt uitzoeken.

Algemene regels:

Glimmende vruchten zijn niet beter dan doffe. De glans geeft aan dat het fruit met een waslaagje bedekt is, zodat ze niet bederven. A

ls je op de verpakking ziet staan dat de vruchten werden geconserveerd met Enilconazool dan kun je ze beter niet kopen. Deze stof is giftig en veroorzaakt kanker.

De toxine en de was die de citrusvruchten bedekt, moeten voor het schillen grondig met een borstel worden afgewassen in warm water. Koop geen beschimmeld fruit, want dat betekent dat de schimmel ook in de vrucht zit, en dus kan het gif ook in het lichaam komen.

1. Sinaasappels

Sinaasappels kunnen elke dag gegeten worden, ze zijn een rijke bron van vitamine A en C en van kalium, magnesium, zink en vezels. De meeste worden in zijn geheel of in de vorm van vers sap genuttigd.
Bij het uitzoeken van een goede sinaasappel moet je op een aantal factoren letten. Ten eerste moet de huid niet te dik zijn, omdat dat geen sappige vrucht is, maar het moet ook niet te dun zijn, want dat betekent dat het een industriële sinaasappel is. Het gewicht is ook belangrijk – zware sinaasappelen zijn sappig, lichte zijn droog en smaakloos. Sinaasappels zonder pitten vallen direct op omdat ze een “navel” of onontwikkelde tweede vrucht hebben die de pitten heeft opgenomen.
Dat zijn degene die je het best kunt nemen om te eten.

pom1
Facebook Comment
15 ongelooflijke situaties die modellen overkwamen. Je komt niet meer bij van het lachen!
Als je denkt dat het werken als model leuk en makkelijk is, dan vergis je je heel erg! Het is zweet, bloed en tranen vanwege de gênante situaties die op de catwalk gebeuren. Meestal is de oorzaak van zulke pijnlijke en vernederende slippertjes schoeTien vreemde foto’s van beroemdheden, die je nog nooit eerder hebt gezien!
Populair zijn heeft vele voordelen maar ook nadelen. Aan de ene kant hoef je niet erg je best te doen om veel geld te verdienen. Aan de andere kant ben je altijd het doelwit van de paparazzi, die geen dom gezicht of ongepaste kleding zullen missen. J

Ze kreeg alcohol over haar hele gezicht en werd in brand gestoken. Na twee jaar besloot ze de wereld haar gezicht te laten zien. Hoe ziet ze eruit? Kijk zelf maar!
Een inwoonster van Australië, Dana Vulin was 28 jaar oud toen haar leven drastisch veranderde. Zij werd het slachtoffer van de wraak van een ziekelijk jaloerse vrouw. Alles begon twee jaar geleden. Op een feestje ging Dana naar haar vriend om wat me

De politie arresteerde Mexicaanse drugsdealer. Dit is wat in zijn huis werd gevonden!
De politie in Mexico kondigde de vangst aan van een drugsdealer en publiceerde foto’s van zijn huis. De dader verdiende een fortuin met de productie van methamfetamine… Geld en luxe, maar vanwege alles wat hij deed zal hij het niet meer g