Houd je van sinaasappelen en mandarijnen? Kijk hoe je het beste fruit kunt kiezen!

Citrusvruchten waren eens een teken van grote luxe en rijkdom. Nu zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar in de winkels, en kun je zeggen dat ze altijd beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van sinaasappelen, citroenen en mandarijnen zorgt ervoor dat ze vaak op verschillende manieren op onze tafels verschijnen.

Je moet er dus voor zorgen dat het gekochte fruit van de hoogste kwaliteit is. Hoe doe je dat? Hoe laat je je niet misleiden door het uiterlijk? Volg gewoon de volgende algemene beginselen op. Op de volgende pagina’s ontdek je hoe je citroenen en mandarijnen kunt uitzoeken.

Algemene regels:

Glimmende vruchten zijn niet beter dan doffe. De glans geeft aan dat het fruit met een waslaagje bedekt is, zodat ze niet bederven. A

ls je op de verpakking ziet staan dat de vruchten werden geconserveerd met Enilconazool dan kun je ze beter niet kopen. Deze stof is giftig en veroorzaakt kanker.

De toxine en de was die de citrusvruchten bedekt, moeten voor het schillen grondig met een borstel worden afgewassen in warm water. Koop geen beschimmeld fruit, want dat betekent dat de schimmel ook in de vrucht zit, en dus kan het gif ook in het lichaam komen.

1. Sinaasappels

Sinaasappels kunnen elke dag gegeten worden, ze zijn een rijke bron van vitamine A en C en van kalium, magnesium, zink en vezels. De meeste worden in zijn geheel of in de vorm van vers sap genuttigd.
Bij het uitzoeken van een goede sinaasappel moet je op een aantal factoren letten. Ten eerste moet de huid niet te dik zijn, omdat dat geen sappige vrucht is, maar het moet ook niet te dun zijn, want dat betekent dat het een industriële sinaasappel is. Het gewicht is ook belangrijk – zware sinaasappelen zijn sappig, lichte zijn droog en smaakloos. Sinaasappels zonder pitten vallen direct op omdat ze een “navel” of onontwikkelde tweede vrucht hebben die de pitten heeft opgenomen.
Dat zijn degene die je het best kunt nemen om te eten.

pom1
Je kunt niet tekenen, maar je kind vraagt wel om hulp? Hier zijn briljante tips over hoe je van getallen dieren kunt maken en nog veel meer!
Niet iedereen is artistiek aangelegd, maar soms kan het niet anders en moet je een teddybeer of konijn tekenen. En je moet het zo doen dat het kind niet gaat vragen “Wat is dit? Zo ziet een teddybeer er niet uit”. Hulp komt van kunstenaarToen ik dit liefdesverhaal las, kon ik alleen maar huilen!
Liefde is de weldadige verbintenis van twee zielen, als we ervan uit gaan dat ze door alle ontberingen samen gelukkig kunnen zijn. Ontdek het verhaal van de mensen die hun hele leven samen hebben gewoond, en stierven terwijl ze elkaars hand vasthield

Toen een oude man stierf vonden reddingswerkers in zijn appartement iets dat hen behoorlijk schokte. Dit hadden ze zeker niet verwacht!
“Dikke Vincent” is een zevenjarige teckel die in Houston, Texas woont. Na de dood van de eigenaar werd de hond meegenomen naar een plaats waar dieren hulp krijgen, genaamd “K-9 Angels Rescue”. Toen reddingswerkers hem vonden,

11 geheimen over lichaamstaal! Deze houdingen onthullen meer dan woorden!
Meer dan 80% van de informatie tijdens een gesprek wordt non-verbaal doorgegeven. En heel vaak begrijp je de signalen niet, die een andere persoon ons geeft, soms zelfs onbedoeld. Soms verraden ze wat hun houding is, zonder het hardop te zeggen. We o