Houd je van sinaasappelen en mandarijnen? Kijk hoe je het beste fruit kunt kiezen!

Citrusvruchten waren eens een teken van grote luxe en rijkdom. Nu zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar in de winkels, en kun je zeggen dat ze altijd beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van sinaasappelen, citroenen en mandarijnen zorgt ervoor dat ze vaak op verschillende manieren op onze tafels verschijnen.

Je moet er dus voor zorgen dat het gekochte fruit van de hoogste kwaliteit is. Hoe doe je dat? Hoe laat je je niet misleiden door het uiterlijk? Volg gewoon de volgende algemene beginselen op. Op de volgende pagina’s ontdek je hoe je citroenen en mandarijnen kunt uitzoeken.

Algemene regels:

Glimmende vruchten zijn niet beter dan doffe. De glans geeft aan dat het fruit met een waslaagje bedekt is, zodat ze niet bederven. A

ls je op de verpakking ziet staan dat de vruchten werden geconserveerd met Enilconazool dan kun je ze beter niet kopen. Deze stof is giftig en veroorzaakt kanker.

De toxine en de was die de citrusvruchten bedekt, moeten voor het schillen grondig met een borstel worden afgewassen in warm water. Koop geen beschimmeld fruit, want dat betekent dat de schimmel ook in de vrucht zit, en dus kan het gif ook in het lichaam komen.

1. Sinaasappels

Sinaasappels kunnen elke dag gegeten worden, ze zijn een rijke bron van vitamine A en C en van kalium, magnesium, zink en vezels. De meeste worden in zijn geheel of in de vorm van vers sap genuttigd.
Bij het uitzoeken van een goede sinaasappel moet je op een aantal factoren letten. Ten eerste moet de huid niet te dik zijn, omdat dat geen sappige vrucht is, maar het moet ook niet te dun zijn, want dat betekent dat het een industriële sinaasappel is. Het gewicht is ook belangrijk – zware sinaasappelen zijn sappig, lichte zijn droog en smaakloos. Sinaasappels zonder pitten vallen direct op omdat ze een “navel” of onontwikkelde tweede vrucht hebben die de pitten heeft opgenomen.
Dat zijn degene die je het best kunt nemen om te eten.

pom1
Na het winnen van een schoonheidswedstrijd ging ze naar huis om haar moeder te bedanken… Ze ontroerde miljoenen met haar acties!
De zeventiende jaar oude Khanittha Phasaeng won op 25 september 2015 de titel Miss Thailand. De schoonheidskoningin ging direct na de prijsuitreiking terug naar haar ouderlijk huis, zodat ze haar moeder kon bedanken voor alles. Ze vertelde dat wat zeJe Raadt Nooit Wat Is Er Binnenin Dit Grote Rotsblok Zit! De Inventiviteit Van Mensen Kent Geen Grenzen!
Als je ooit de Alpen bezoekt en deze rots ziet, vergeet dan niet om te kijken of er iemand binnen is! Misschien bieden de huurders je een kopje thee aan? Deze steen is bewoonbaar! Hij werd ontworpen door het Zwitserss bedrijf Studio Bureau en draagt

Een rijke man gaf de bedelaar een mand vol afval! Een paar dagen later kwam de arme man terug en gaf hem iets dat hem met stomheid sloeg
Niet iedereen krijgt gelijke kansen in het leven. Sommigen worden geboren in rijke families, sommigen worden geboren in arme huishoudens, waar het moeilijk is om rond te komen. De rijken hebben het een stuk gemakkelijker, omdat een groot deel van hun

16 Selfies Die Nooit Op Het Internet Mogen Verschijnen!
Selfie zijn niet alleen bedoeld voor narcisten. Vandaag regeren selfies de wereld. We hebben kwalitatief hoogwaardige mobiele telefoons met hoge kwaliteit camera’s, die foto’s maken waar we maar willen. We fotograferen onze vrienden, beke