12 uiterst simpele uitvindingen die miljoenen dollars aan winst voor de uitvinders opleverden!

Er zijn een heleboel dingen in de wereld die nu heel normaal zijn en waar we niet meer zonder kunnen. Als we naar deze dingen kijken denken we wel eens “waarom heb ik dat niet uitgevonden, want het is zo simpel!” Alle makers van deze gadgets en oplossingen zijn nu fabelachtig rijk.
Het de moeite waard om overal goed om je heen te kijken en creatief te denken, wie weet gaat het jou nog wel eens miljoenen opleveren :)1. Smiley

De simpele smiley werd in 1963 uitgevonden door een Amerikaan, Harvey Ball, die er $ 45 voor kreeg. De broers Bernard en Murray uit Spanje begrepen vervolgens dat dit symbool potentieel had en het lukte hen om hun eigen versie te verkopen voor… $ 50 miljoen.

1


2. Slinky

De uitvinder, Richard James, kwam per ongeluk op het idee van dit speelgoed toen hij een veer liet vallen. Daarmee verdiende hij inmiddels al meer dan $ 250 miljoen.

2


3. Velcro

George de Mestralow kreeg het idee voor Velcro toen hij zaden van planten onder een microscoop onderzocht. Nu is zijn bedrijf de grootste producent van klittenband ter wereld en verdient hij ongeveer $ 100 miljoen per jaar.

3


4. Gekke rietjes

Hoe overtuig je een kind ervan om melk en vruchtensap te drinken in plaats van frisdrank. Laat ze gekke rietjes gebruiken. De wereldwijde populariteit van de rietjes levert zijn uitvinder een meer dan geweldig leven op.

4
Kijk hoe een acteur reageert op een oneerlijke meme die op het web rondgaat. Heel inspirerend!
Een aantrekkelijke acteur uit de tv-serie “Prison Break” – Wentworth Miller, is onlangs behoorlijk wat aangekomen en werd online het onderwerp van spot. Een van de populaire sites beledigde hem door een foto van hem toen hij nog magAls jij een hekel hebt aan jouw buren, dan is dit huis ideaal! Het is waarschijnlijk de mooist geïsoleerde plek ter wereld!
Vestmannaeyjar archipel ligt in de buurt van de zuidkust van IJsland. De kleine eilanden in de Atlantische Oceaan zitten vol met enkel vogels dus deze gebieden gebruiken om te rusten. Van een afstand, kan je een al een groot huis zien! Na dat het wer

Hij heeft zal leven geriskeerd om deze baby te redden!
Jorun Langøien uit een Noor die sinds recent van zich heeft laten horen door zijn nogal risicovolle actie die hij maakte. Voor iemand zoals jij zal deze actie vast stom en gek zijn… maar zeker voor de persoon met alle verwarring, een kleine ee

Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!
Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid, omdat het ervoor zorgt dat lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt geschat dat als je in goede conditie wilt blijven, je 6 tot 8 uur per dag moet slapen (dit geldt niet voor kleine kinderen). J