12 uiterst simpele uitvindingen die miljoenen dollars aan winst voor de uitvinders opleverden!

Er zijn een heleboel dingen in de wereld die nu heel normaal zijn en waar we niet meer zonder kunnen. Als we naar deze dingen kijken denken we wel eens “waarom heb ik dat niet uitgevonden, want het is zo simpel!” Alle makers van deze gadgets en oplossingen zijn nu fabelachtig rijk.
Het de moeite waard om overal goed om je heen te kijken en creatief te denken, wie weet gaat het jou nog wel eens miljoenen opleveren :)1. Smiley

De simpele smiley werd in 1963 uitgevonden door een Amerikaan, Harvey Ball, die er $ 45 voor kreeg. De broers Bernard en Murray uit Spanje begrepen vervolgens dat dit symbool potentieel had en het lukte hen om hun eigen versie te verkopen voor… $ 50 miljoen.

1


2. Slinky

De uitvinder, Richard James, kwam per ongeluk op het idee van dit speelgoed toen hij een veer liet vallen. Daarmee verdiende hij inmiddels al meer dan $ 250 miljoen.

2


3. Velcro

George de Mestralow kreeg het idee voor Velcro toen hij zaden van planten onder een microscoop onderzocht. Nu is zijn bedrijf de grootste producent van klittenband ter wereld en verdient hij ongeveer $ 100 miljoen per jaar.

3


4. Gekke rietjes

Hoe overtuig je een kind ervan om melk en vruchtensap te drinken in plaats van frisdrank. Laat ze gekke rietjes gebruiken. De wereldwijde populariteit van de rietjes levert zijn uitvinder een meer dan geweldig leven op.

4
Klaag Je Wel Eens Op Weg Naar School Of Werk? Kijk Eens Waar Deze Kleine Kinderen Elke Dag Mee Moeten Worstelen! Ik Ben Helemaal Geschokt!
Deze kinderen wonen in de provincie Yunnan in China. Ze reizen elke dag meer dan twee uur te voet om bij school te komen. Velen van hen hebben geen hoed of sjaal. Hun haar en kleding wordt soms bijna volledig bedekt met ijs. Deze foto’s werdenZe bouwde een huis voor haar vader in een gebied van 51 vierkante meter. Zie de opmerkelijke resultaten van haar werk!
We hebben allemaal onze dromen. Soms hebben ze betrekking op onze toekomstige carrière – we willen een over de hele wereld belangrijk en beroemd iemand worden… En soms hebben ze betrekking op ons privéleven – dromen van bekende fa

Wat zou jij doen met een miljoen dollar? Misschien net als hem?
Wie droomt er nou niet om wat extra geld te winnen? Het betalen van de rekeningen, boeken van een vakantie of boodschappen doen, of elke dag andere films kijken, droom jij niet om die extra nullen op je rekening te hebben? Gevoel van financiële zeke

Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!
Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk d