10 mensen die hun leven verloren voor de perfecte selfie!

 Helaas, dit is echt gebeurd! De trend om foto’s van jezelf te maken doet mensen hun verstand verliezen, omdat ze de beste en meest originele selfie willen maken en het met hun leven betalen!

Je denkt misschien dat dit is verzonnen door tegenstanders van deze manier van foto’s nemen. Helaas, jonge mensen gaan op zoek naar de perfecte achtergrond en vergeten het allerbelangrijkste – hun veiligheid! Lees als waarschuwing het verhaal van deze 10 mensen die met hun leven duur hebben betaald voor een nieuwe foto op hun website.1. De zeventienjarige Russische Andriej werd “De Dak Veroveraar” genoemd. Hij hield zich bezig met het op daken klimmen en het daar maken van foto’s. Voor zijn laatste selfie wilde hij iedereen laten denken dat hij van een gebouw afviel. Helaas viel hij echt, omdat de veiligheidslijn niet hield en de jongen stierf.

(topnews.ru)

1


2. Een Japanse toerist was zo geconcentreerd op het maken van een selfie dat hij van de trap van de Taj Mahal in India viel.

(tedytravel.com)

2


3. De 19-jarige Deleon Alonsoz Houston stierf toen hij een foto naar Instagram probeerde te uploaden met een pistool tegen zijn hoofd. Hij vond het kort daarvoor en besloot het te gebruiken voor een gangsterfoto.

(pix11.com)

3


4. In Spanje een betaalde man met zijn leven omdat hij probeerde zijn selfie te maken met… een heel erg boze stier.

(lavanguardia.com)

4


5. Dit 21-jarige Russische meisje was zo gefocust op haar selfie dat ze… van een brug viel!

(dom.lenta.ru)

5
30 jaar geleden werd zijn vrouw blind. Daarna begon haar man in de tuin te graven. Als je ziet wat hij geschapen heeft, zul je versteld staan!
Het Kuroki House in Shintomi, Japan wordt belegerd door duizenden toeristen en journalisten die met hun eigen ogen willen zien wat de 86-jarige Toshiyuki voor zijn geliefde vrouw deed. De reden voor de vele bezoekers is een grote roze tuin. Het heleIk denk niet dat de wereld zulke geweldige plekken heeft! Voor dusver heb ik het alleen gezien in mijn dromen!
Onze wereld is vol met magische plekken, waarvan je niet afwist van het bestaan! Wist je dat er meren en rivieren waren in bijna alle kleuren? Deze foto’s zijn niet bewerkt met Photoshop! Alles bestaat allemaal echt! Maak je klaar van een geweldige

Deze Foto’s Zullen Je Tot Tranen Toe Beroeren!
Het slagveld is geen geschikte plek, noch voor dieren, noch voor mensen. Het is eerder een beangstigende en sombere plaats. Het is geen wonder dat tijdens de oorlog iedereen omstandigheden probeert te creëren die lijken op die van thuis. De aanwezig

Bekijk hier de ironie hoogtepunten, wij hebben 15 grappige foto’s verzameld!
Na de circulatie van veel foto’s op het internet vonden we het eerst niet grappig. Wanneer wij er naar kijken, vinden wij de tweede verdieping. Met ironie ontmoeten wij vaker dan jij zou denken. Wij presenteren u 15 zulke foto’s! Lach met