10 mensen die hun leven verloren voor de perfecte selfie!

 Helaas, dit is echt gebeurd! De trend om foto’s van jezelf te maken doet mensen hun verstand verliezen, omdat ze de beste en meest originele selfie willen maken en het met hun leven betalen!

Je denkt misschien dat dit is verzonnen door tegenstanders van deze manier van foto’s nemen. Helaas, jonge mensen gaan op zoek naar de perfecte achtergrond en vergeten het allerbelangrijkste – hun veiligheid! Lees als waarschuwing het verhaal van deze 10 mensen die met hun leven duur hebben betaald voor een nieuwe foto op hun website.1. De zeventienjarige Russische Andriej werd “De Dak Veroveraar” genoemd. Hij hield zich bezig met het op daken klimmen en het daar maken van foto’s. Voor zijn laatste selfie wilde hij iedereen laten denken dat hij van een gebouw afviel. Helaas viel hij echt, omdat de veiligheidslijn niet hield en de jongen stierf.

(topnews.ru)

1


2. Een Japanse toerist was zo geconcentreerd op het maken van een selfie dat hij van de trap van de Taj Mahal in India viel.

(tedytravel.com)

2


3. De 19-jarige Deleon Alonsoz Houston stierf toen hij een foto naar Instagram probeerde te uploaden met een pistool tegen zijn hoofd. Hij vond het kort daarvoor en besloot het te gebruiken voor een gangsterfoto.

(pix11.com)

3


4. In Spanje een betaalde man met zijn leven omdat hij probeerde zijn selfie te maken met… een heel erg boze stier.

(lavanguardia.com)

4


5. Dit 21-jarige Russische meisje was zo gefocust op haar selfie dat ze… van een brug viel!

(dom.lenta.ru)

5
Facebook Comment
In dit hotel zijn meer dan 10.000 kamers, maar geen enkele gast! Kom te weten waarom!
Naast het zandstrand op het Duitse eiland Rügen (Oostzee) staat het grootste hotel in de wereld. Het heeft 10.000 kamers met uitzicht op zee.  Hoewel het meer dan 70 jaar geleden werd gebouwd, heeft geen man hier ooit geslapen.   Het resort woJe hond kan jouw gezondheid in gevaar brengen! Dit is geen grap!
Hondenliefhebbers zie er niets verkeerds in om gelikt te worden door hun hond. Hetzelfde geldt voor hondenliefhebbers die kusjes krijgen van kleine honden. Het is zo lief! Maar wees voorzichtig! Hoewel de aanhankelijkheid van je kleine huisdier schat

Hij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!
Rail Marin Ceja Jalisco uit Mexico wandelt elke dag op dezelfde manier naar zijn werk. Op 2 mei van dit jaar verliet hij zoals altijd zijn huis om 9:30 in de ochtend, en nam zoals gewoonlijk zijn bekende route. Plotseling zag hij een klein bundeltje

Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!
Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vel