10 mensen die hun leven verloren voor de perfecte selfie!

 Helaas, dit is echt gebeurd! De trend om foto’s van jezelf te maken doet mensen hun verstand verliezen, omdat ze de beste en meest originele selfie willen maken en het met hun leven betalen!

Je denkt misschien dat dit is verzonnen door tegenstanders van deze manier van foto’s nemen. Helaas, jonge mensen gaan op zoek naar de perfecte achtergrond en vergeten het allerbelangrijkste – hun veiligheid! Lees als waarschuwing het verhaal van deze 10 mensen die met hun leven duur hebben betaald voor een nieuwe foto op hun website.1. De zeventienjarige Russische Andriej werd “De Dak Veroveraar” genoemd. Hij hield zich bezig met het op daken klimmen en het daar maken van foto’s. Voor zijn laatste selfie wilde hij iedereen laten denken dat hij van een gebouw afviel. Helaas viel hij echt, omdat de veiligheidslijn niet hield en de jongen stierf.

(topnews.ru)

1


2. Een Japanse toerist was zo geconcentreerd op het maken van een selfie dat hij van de trap van de Taj Mahal in India viel.

(tedytravel.com)

2


3. De 19-jarige Deleon Alonsoz Houston stierf toen hij een foto naar Instagram probeerde te uploaden met een pistool tegen zijn hoofd. Hij vond het kort daarvoor en besloot het te gebruiken voor een gangsterfoto.

(pix11.com)

3


4. In Spanje een betaalde man met zijn leven omdat hij probeerde zijn selfie te maken met… een heel erg boze stier.

(lavanguardia.com)

4


5. Dit 21-jarige Russische meisje was zo gefocust op haar selfie dat ze… van een brug viel!

(dom.lenta.ru)

5
Facebook Comment
7 survival tips! In het geval je het nodig hebt… Ik vraag mij wel af of het allemaal zo effect zal zijn?
Heb jij jezelf ooit afgevraagd wat jij zou doen als je zonder water of licht zou komen te zitten? Er zijn een aantal tips die jij kan gebruiken om te overleden in de meest afschuwelijke scenario’s. Als je ooit toevallig een auto ongeluk krijgt enWandelend Door Het Bos Zag Hij Een Gat In De Grond! Gelukkig Keek Hij Naar Binnen!
Een inwoner van Finland wandelde van tijd tot tijd door de bossen. Lopend tussen de bomen zag hij vaak een leuke hond die wanhopig op zoek was naar voedsel. Toen hij probeerde hem te benaderen was het dier bang en rende weg. Op een dag besloot hij om

Eén snelle beweging kan een peuter van verstikking redden. Iedereen zou dit moeten weten!
Kinderen hebben de neiging om onvoorspelbaar te zijn en je moet ogen achter in je achterhoofd hebben om ze onder controle te houden en hen tegen de vele gevaren te beschermen. Ze zijn erg nieuwsgierig naar de wereld, en om nieuwe dingen te leren en o

Een otterpup van een dag oud ligt te slapen op de buik zijn drijvende moeder. Deze foto’s zijn zo grappig dat ik niet kan stoppen ernaar te kijken!
Zeeotters zijn erg leuke en vriendelijke wezens die zich voortbewegen door op hun rug te gaan liggen en met hun staart te zwaaien. Ze brengen veel tijd door in deze positie, ook tijdens het slapen en eten. Het zijn erg sociale dieren die graag spelen