Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!

Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een normaal mens niet in staat is te begrijpen. Maar Rechter Michael A. Cicconetti zorgde ervoor dat niemand er met een te lichte straf afkwam. Alyssa Morrow uit Painesville, Ohio (USA) kwam er op de harde manier achter.

In september vorig jaar liet de vrouw haar hond genaamd Moose, een hele week alleen in haar afgesloten huis! Zonder voedsel en zonder toegang tot drinkwater en in omstandigheden die om hemeltergende wraak roepen. Zou hij nog iets langer zijn achtergelaten, dan zou de hond van uitputting zijn ingestort, maar gelukkig kwam er net op tijd hulp.


Youtube/ABC News

sedzia4

Toen de arme Moose door dierenartsen werd gevonden, was de hond heel erg uitgedroogd, hongerig, verward en doodsbang. In de steek gelaten door zijn eigenaar, waar hij met heel zijn hondenhart van hield, en hij wist niet wat er aan de hand was… De zaak werd bij de politie gemeld, en de ongevoelige vrouw werd met het rechtssysteem geconfronteerd.

Youtube/ABC News

sedzia3


Hoewel Alyssa tijdens de hoorzitting schuldig pleitte, begreep ze waarschijnlijk helemaal niet dat ze de hond had achtergelaten om te sterven. Het commentaar dat ze gaf:

Het was maar een week.

Youtube/ABC News

sedzia5


Toen Rechter Michael Cicconetti bij de voorbereiding van zijn oordeel, zich vertrouwd maakte met de omstandigheden waarin de vrouwtjeshond door de vrouw werd achterlaten, was hij erg van streek. Het huis was vuil, verwaarloosd, stonk, en zag er in het algemeen uit als een vuilcontainer. Zelfs voor een dier was het geen fatsoenlijke plek. Omdat de man bekend staat om zijn unieke en relevante straffen voor de veroordeelden, vond hij ook voor Alyssa een passende activiteit.

Youtube/ABC News

sedzia2
Een ongewone reddingsoperatie in een meer heeft een hertje gered dat met de stroming vocht
Op een warme dag een boottochtje maken op het meer is de perfecte manier om te ontspannen. Lui op het water drijvend moet je wel je ogen openhouden, want je weet maar nooit of er niet iets onverwachts kan gebeuren dat onze tussenkomst vereist. Twee vWat deze chauffeur deed, is echt mooi! Bravo!
Buschauffeur Andre Grandin tijdens een van zijn reizen zag iets wat hem onrust maakte. Hij stopte bus en liep op… Passagiers waren verbaasd, maar ze vonden dat niet erg. Hij maakte het voor een goed doel! Grandin zag een huilend meisje op voetp

Hij doet een rauw ei in zijn koffie en krijgt iets verrassends. Deze tip kende je vast nog niet!
Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat ze ‘s ochtends normaal kunnen functioneren zonder koffie. Sommigen drinken het voor de smaak, anderen vanwege de cafe├»ne die er in zit en de stimulerende eigenschappen. Het klopt dat koffie de effic

Het is geen Photoshop! Dit is de kleinste vrouw ter wereld!
Sommigen van ons klagen over een te lage groei, maar zeker niemand is lager dan haar! Slechts 62,8 cm! Zo veel meet de kleinste vrouw ter wereld. Ze komt uit India en is 21 jaar oud, maar ze ziet eruit als een paar maanden oude baby! Toen ze achttien