Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!

Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een normaal mens niet in staat is te begrijpen. Maar Rechter Michael A. Cicconetti zorgde ervoor dat niemand er met een te lichte straf afkwam. Alyssa Morrow uit Painesville, Ohio (USA) kwam er op de harde manier achter.

In september vorig jaar liet de vrouw haar hond genaamd Moose, een hele week alleen in haar afgesloten huis! Zonder voedsel en zonder toegang tot drinkwater en in omstandigheden die om hemeltergende wraak roepen. Zou hij nog iets langer zijn achtergelaten, dan zou de hond van uitputting zijn ingestort, maar gelukkig kwam er net op tijd hulp.


Youtube/ABC News

sedzia4

Toen de arme Moose door dierenartsen werd gevonden, was de hond heel erg uitgedroogd, hongerig, verward en doodsbang. In de steek gelaten door zijn eigenaar, waar hij met heel zijn hondenhart van hield, en hij wist niet wat er aan de hand was… De zaak werd bij de politie gemeld, en de ongevoelige vrouw werd met het rechtssysteem geconfronteerd.

Youtube/ABC News

sedzia3


Hoewel Alyssa tijdens de hoorzitting schuldig pleitte, begreep ze waarschijnlijk helemaal niet dat ze de hond had achtergelaten om te sterven. Het commentaar dat ze gaf:

Het was maar een week.

Youtube/ABC News

sedzia5


Toen Rechter Michael Cicconetti bij de voorbereiding van zijn oordeel, zich vertrouwd maakte met de omstandigheden waarin de vrouwtjeshond door de vrouw werd achterlaten, was hij erg van streek. Het huis was vuil, verwaarloosd, stonk, en zag er in het algemeen uit als een vuilcontainer. Zelfs voor een dier was het geen fatsoenlijke plek. Omdat de man bekend staat om zijn unieke en relevante straffen voor de veroordeelden, vond hij ook voor Alyssa een passende activiteit.

Youtube/ABC News

sedzia2
Een combinatie van producten die een positief effect op elkaar heeft. Begin ze vanaf nu samen te gebruiken!
Goede combinaties van producten zijn belangrijk, niet alleen vanwege de smaak en het uiterlijk van voedingsmiddelen. Een bij elkaar passend paar heeft invloed op de gezondheid en het welzijn. Het is aangetoond dat sommige ingrediƫnten gecombineerd eEr werd een kind uit het puin van het Chinese gebouw getrokken. Zij overleefde dankzij haar vader, die haar met zijn lichaam beschermde.
In China stortte begin oktober een woongebouw van meerdere verdiepingen in. Er waren nog een heleboel mensen binnen, waaronder de familie Ningxil: de 26-jarige vader, een fabrieksarbeider, met zijn vrouw en hun 3-jarige dochter Wu. Allen werden leven

Artsen Gaven De Jongen Geen Kans Op Overleving. Toen Gebeurde Er Iets Ongelooflijks!
Mhairi Morris was 20 weken zwanger toen ze het tragische nieuws hoorde. De artsen vertelden haar dat er geen kans voor haar kind was om gezond geboren te worden. Artsen noemde het kind een “niet levensvatbare foetus”. Ze stelden een abort

15 nepmerken die zo slecht zijn dat je de rest van de dag niet kunt ophouden met lachen!
Grote bedrijven en beroemde merken letten zo goed op hun handelsmerk dat wij er vaak meer voor betalen. Bijna iedereen weet dat de meeste artikelen worden gemaakt in China en India. Natuurlijk zijn er klanten die een merknaam van belang vinden en and