Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!

Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een normaal mens niet in staat is te begrijpen. Maar Rechter Michael A. Cicconetti zorgde ervoor dat niemand er met een te lichte straf afkwam. Alyssa Morrow uit Painesville, Ohio (USA) kwam er op de harde manier achter.

In september vorig jaar liet de vrouw haar hond genaamd Moose, een hele week alleen in haar afgesloten huis! Zonder voedsel en zonder toegang tot drinkwater en in omstandigheden die om hemeltergende wraak roepen. Zou hij nog iets langer zijn achtergelaten, dan zou de hond van uitputting zijn ingestort, maar gelukkig kwam er net op tijd hulp.


Youtube/ABC News

sedzia4

Toen de arme Moose door dierenartsen werd gevonden, was de hond heel erg uitgedroogd, hongerig, verward en doodsbang. In de steek gelaten door zijn eigenaar, waar hij met heel zijn hondenhart van hield, en hij wist niet wat er aan de hand was… De zaak werd bij de politie gemeld, en de ongevoelige vrouw werd met het rechtssysteem geconfronteerd.

Youtube/ABC News

sedzia3


Hoewel Alyssa tijdens de hoorzitting schuldig pleitte, begreep ze waarschijnlijk helemaal niet dat ze de hond had achtergelaten om te sterven. Het commentaar dat ze gaf:

Het was maar een week.

Youtube/ABC News

sedzia5


Toen Rechter Michael Cicconetti bij de voorbereiding van zijn oordeel, zich vertrouwd maakte met de omstandigheden waarin de vrouwtjeshond door de vrouw werd achterlaten, was hij erg van streek. Het huis was vuil, verwaarloosd, stonk, en zag er in het algemeen uit als een vuilcontainer. Zelfs voor een dier was het geen fatsoenlijke plek. Omdat de man bekend staat om zijn unieke en relevante straffen voor de veroordeelden, vond hij ook voor Alyssa een passende activiteit.

Youtube/ABC News

sedzia2
Het geheim van een heel bekende acteur werd pas na zijn dood onthuld. Waarom heeft hij dat geheim gehouden?
De soldaat Kyle Upham ging met zijn verloofde Kristen naar een juwelierszaak in Santa Barbara. Dat was in 2004. De man wilde voor zijn vertrek voor weer een missie in Irak een diamanten verlovingsring voor zijn verloofde kopen. Al snel realiseerden zZwervers worden op straat beroofd! De reacties van mensen op straat zijn echt schrikbarend en laat je er goed over nadenken!
U heeft ongetwijfeld vaker een dakloze gezien die donaties verzamelen op straat… Heeft u zich ooit afgevraagd wat u zou doen als iemand van een bedelaar zou stelen? Zou u op een andere manier reageren? Deze sociale experiment laat je echt naden

Ze Maakte Een Selfie… En Wat Zagen Ze… Daar Krijg Je Kippenvel Van! No. 4 Is Echt Eng!
Blijkbaar maken we momenteel in een uur meer foto’s dan tijdens de gehele vorige eeuw. Camera’s op de telefoon maken het mogelijk om op elk moment een foto te maken en op een sociale netwerksite te plaatsen.  Soms moet je wat beter naar

Deze sterren hebben echt hard gewerkt voor hun positie. Ze gingen van armoe naar rijkdom!
De weg naar het sterrendom is niet gemakkelijk. Als je geen beroemde ouders hebt, die het makkelijker kunnen maken, moet je allerlei moeilijkheden overwinnen en veel doen om de top te bereiken. Soms moet je zonder geld verhuizen naar een vreemde stad