Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!

Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een normaal mens niet in staat is te begrijpen. Maar Rechter Michael A. Cicconetti zorgde ervoor dat niemand er met een te lichte straf afkwam. Alyssa Morrow uit Painesville, Ohio (USA) kwam er op de harde manier achter.

In september vorig jaar liet de vrouw haar hond genaamd Moose, een hele week alleen in haar afgesloten huis! Zonder voedsel en zonder toegang tot drinkwater en in omstandigheden die om hemeltergende wraak roepen. Zou hij nog iets langer zijn achtergelaten, dan zou de hond van uitputting zijn ingestort, maar gelukkig kwam er net op tijd hulp.


Youtube/ABC News

sedzia4

Toen de arme Moose door dierenartsen werd gevonden, was de hond heel erg uitgedroogd, hongerig, verward en doodsbang. In de steek gelaten door zijn eigenaar, waar hij met heel zijn hondenhart van hield, en hij wist niet wat er aan de hand was… De zaak werd bij de politie gemeld, en de ongevoelige vrouw werd met het rechtssysteem geconfronteerd.

Youtube/ABC News

sedzia3


Hoewel Alyssa tijdens de hoorzitting schuldig pleitte, begreep ze waarschijnlijk helemaal niet dat ze de hond had achtergelaten om te sterven. Het commentaar dat ze gaf:

Het was maar een week.

Youtube/ABC News

sedzia5


Toen Rechter Michael Cicconetti bij de voorbereiding van zijn oordeel, zich vertrouwd maakte met de omstandigheden waarin de vrouwtjeshond door de vrouw werd achterlaten, was hij erg van streek. Het huis was vuil, verwaarloosd, stonk, en zag er in het algemeen uit als een vuilcontainer. Zelfs voor een dier was het geen fatsoenlijke plek. Omdat de man bekend staat om zijn unieke en relevante straffen voor de veroordeelden, vond hij ook voor Alyssa een passende activiteit.

Youtube/ABC News

sedzia2
Waarom zijn katten bang voor komkommers? Het antwoord is belachelijk eenvoudig!
Allemaal zijn we wel ergens bang voor. Sommige mensen houden niet van spinnen, anderen zijn bang in het donker, terwijl weer anderen niet van ratten en slangen houden. Het blijkt dat katten ook hun fobieën kennen en in paniek raken bij de aanblik vaHet oprichten van dit huis kost minder dan 20 duizend euro. Maar het is het interieur dat zal je verbazen!
Steeds meer mensen willen niet werken met het doel om genoeg geld te hebben voor huur of betaling in termijnen. Sommigen blijven het wel doenNi, maar de andere zoeken naar alternative oplossingen. Gabriella en Andrew Morrison, die door jaren hun leni

Ze Nam De Schaar En Knipte In Een Paar Marshmallows. Kijk Eens Wat Ze Maakte!
Als je van snoep houdt, vooral populaire marshmallows, dan hebben we iets speciaals voor u! Je hebt alleen een scherpe schaar, je favoriete marshmallows en behendige handen nodig om verbazingwekkende kunstwerken te creëren. Als je een taart of muffi

Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp
India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazew