Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!

Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën. Sterk bijtende stoffen zijn niet alleen schadelijk voor de luchtwegen, maar ze zijn ook behoorlijk duur.

Maar kijk eens rond in huis en het zal duidelijk zijn dat het vol met natuurlijke stoffen zit. Je kunt er snel en grondig mee schoonmaken, en vooral op een manier die milieuvriendelijk is. Kijk maar waarmee je de chemicaliën in huis kunnen vervangen!Soda
Het zal elke pan en oven reinigen, zowel keramiek als keukenblad. Met deze mix kun je een pasta maken – voeg alleen maar een paar druppels water toe en het is klaar.

soda


Citroen
Het desinfecteert goed en verwijdert bezinksel en steen gemakkelijk. Gebruik het om de badkamer schoon te maken, en je zult schone fittingen en een fris geurtje krijgen. Citroen belemmert ook de groei van schimmels. Het verwijdert alle geurtjes uit snijplanken, zoals bijv. knoflook of vis.

cytryna


Azijn
Het kan de ramenreiniger vervangen en is geschikt voor het schoonmaken van keramiek, spiegels en vloeren. Het wordt gebruikt bij een concentratie van 1 eetlepel per liter water, en als je de meer hardnekkige vlekken wilt verwijderen, gebruik dan een sterkere concentratie. Het is ook gemakkelijk om de tegels in de badkamer mee schoon te maken. Gebruik gewoon een doekje gedrenkt in warme azijn, leg deze op een vlek en na een tijdje is het probleem opgelost.

ocet
Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!
Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben verschillende benaderingen als het om het vervoeren van dieren in een vliegtuig gaat. Bij sommigen is dit geen probleem, maar andere hebben niet eens de mogelijkheid. Vooral goedkope luchtvaartmaatschappiDe ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediënten in de producten van Johnson & Johnson!
Voor elke moeder is de gezondheid van een kind het belangrijkste, dus vrouwen doen er alles aan om zich te verzekeren van de beste producten voor hun kinderen. Dat is geen eenvoudige taak, want het gevaar ligt overal op de loer, zelfs in producten di

Kinderraadsels waar volwassenen de meeste problemen mee hebben! Kijk of je ze kunt raden!
Net zoals spieren, moet je ook het brein oefenen en trainen. Inventief en creatief denken gaat gemakkelijk bij kinderen die geen grenzen kennen en niet zoiets denken als “dit is onmogelijk”. Puzzels zijn een geweldige manier om erachter t

Hij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!
Een tafel is gewoon een meubelstuk, net als vele andere in huis. Het onderscheidt zich meestal niet door iets bijzonders. Het heeft een houten blad, vier poten en is bedekt met een tafellaken of houten oppervlak. De eigenaar van dit opmerkelijke meub