Deze 10 trucs zullen je een snelle en efficiënte schoonmaak aanleren

Je kunt het reinigen niet altijd vermijden. Er zal ooit een dag komen dat je aan de grote schoonmaak moet beginnen: alle hoeken en gaten reinigen, alle dekens en gordijnen wassen, de bankbekleding ontsmetten, tapijten uitschudden, voegen herstellen… En de lijst gaat maar door met dingen die ook nog gedaan moeten worden. Hoewel er aan de schoonmaakwerkzaamheden geen einde lijkt te komen, kan het wel worden vereenvoudigd.

Schoonmaken kost helaas tijd en geld, omdat huishoudelijke schoonmaakproducten niet goedkoop zijn. Als je er een hekel aan hebt om tientallen euro’s uit te geven aan vloeistoffen, poeders en andere benodigdheden en ook nog vele komende uren moet besteden aan het schrobben van het huis, maak dan gebruik van de volgende tips. Door ze toe te passen zul je snel en op een natuurlijke manier dingen zoals bakplaten, autobekleding of een haarborstel schoon kunnen krijgen.


porzadek-pas


Laten we aan het werk gaan, hoe eerder we beginnen met schoonmaken, hoe sneller we klaar zijn. En na alle moeite die je hebt gedaan, kun je jezelf een welverdiende rustpauze in een schoon huis toestaan.

1. Verbrande pannen en bakplaten

Voor het schrobben van verbrande etensresten zijn geen schadelijke chemicaliën nodig. Maak een mengsel van zuiveringszout (zuiveringszout met een kleine hoeveelheid water en azijn). Het mengsel moet op het verbrande gedeelte worden aangebracht en een tijdje blijven zitten, en moet vervolgens krachtig worden afgeboend.

1138555-650-1459885234-914335


2. Kozijnen

Ramen worden meerdere malen per jaar gewassen, maar de grootste inspanning gaat zitten in het wassen van de kozijnen waarin zich grote hoeveelheden vuil ophopen. Het verwijderen daarvan is niet eenvoudig, dus strooi wat zuiveringszout op de kozijnen en giet er azijn overheen. Na een tijdje kun je de kozijnen gemakkelijk met een doek schoonvegen en het opgeloste vuil verwijderen.

1138805-650-1459885234-10-sovetov-po-ochistke-trudnyh-poverhnostej_c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c


3. Wasmachine

De wasmachine is een van de meest gebruikte apparaten in huis, dus je moet niet vergeten die te onderhouden en schoon te maken. Er kunnen vaak lelijke vlekken ontstaan in het dispenservakje dat bedoeld is voor waspoeder en vloeibare wasmiddelen. Het is niet altijd gemakkelijk uit te nemen om het grondig schoon te maken, dus als je het dispenservakje en de gehele wasmachine wilt schoonmaken, moet je zuiveringszout in het dispenservakje gieten, een beetje azijn in de trommel gieten en de lege wasmachine instellen om zichzelf met een wascyclus op hoge temperatuur schoon te maken.

1139205-650-1459885234-10-sovetov-po-ochistke-trudnyh-poverhnostej_eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3bron : brightside.me

Heb je ooit een kat uit een hoge boom naar beneden gehaald? Bekijk hoe het in Rusland wordt gedaan!
Dieren komen, ondanks hun aangeboren sluwheid, soms in de problemen. Dan moet er een dapper iemand komen om hen te redden. Helaas doen ze het soms verkeerd. Kijk hoe deze Russische soldaat een kat uit een boom haalt. Hij heeft zeker geen gebrek aan cEerst Dacht Ik Dat Dit Vogels Waren. Maar Toen Ik Wat Beter Keek… Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!
Deze enorme school pijlstaartroggen aan de kust van het Californië Schiereiland (Baja Californië) deed iets geweldigs.Gelukkig heeft een dierenvriend van National Geographic deze fantastische dieren gefotografeerd en dat is op deze video te zien. W

10 Grappige Foto’s Die Je Humeur Zullen Verbeteren. Het Is Altijd De Moeite Waard Een Camera Bij Je Te Hebben!
In het cabaret zeggen mensen dat de beste improvisatie is als het goed is voorbereid. Deze foto’s tonen het tegenovergestelde aan, het lukt je meestal alleen per ongeluk om grappige effecten te krijgen.  Soms zijn seconden beslissend of een fo

Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…
Voor de meeste mensen is het internet een zegen. Maar weinig mensen beseffen hoe gevaarlijk het kan zijn. Een moeder die iets ergs overkwam, heeft dit uit de eerste hand ervaren. Probeer jezelf in haar schoenen te stellen. Stel je voor dat je een uit