Deze 10 trucs zullen je een snelle en efficiënte schoonmaak aanleren

Je kunt het reinigen niet altijd vermijden. Er zal ooit een dag komen dat je aan de grote schoonmaak moet beginnen: alle hoeken en gaten reinigen, alle dekens en gordijnen wassen, de bankbekleding ontsmetten, tapijten uitschudden, voegen herstellen… En de lijst gaat maar door met dingen die ook nog gedaan moeten worden. Hoewel er aan de schoonmaakwerkzaamheden geen einde lijkt te komen, kan het wel worden vereenvoudigd.

Schoonmaken kost helaas tijd en geld, omdat huishoudelijke schoonmaakproducten niet goedkoop zijn. Als je er een hekel aan hebt om tientallen euro’s uit te geven aan vloeistoffen, poeders en andere benodigdheden en ook nog vele komende uren moet besteden aan het schrobben van het huis, maak dan gebruik van de volgende tips. Door ze toe te passen zul je snel en op een natuurlijke manier dingen zoals bakplaten, autobekleding of een haarborstel schoon kunnen krijgen.


porzadek-pas


Laten we aan het werk gaan, hoe eerder we beginnen met schoonmaken, hoe sneller we klaar zijn. En na alle moeite die je hebt gedaan, kun je jezelf een welverdiende rustpauze in een schoon huis toestaan.

1. Verbrande pannen en bakplaten

Voor het schrobben van verbrande etensresten zijn geen schadelijke chemicaliën nodig. Maak een mengsel van zuiveringszout (zuiveringszout met een kleine hoeveelheid water en azijn). Het mengsel moet op het verbrande gedeelte worden aangebracht en een tijdje blijven zitten, en moet vervolgens krachtig worden afgeboend.

1138555-650-1459885234-914335


2. Kozijnen

Ramen worden meerdere malen per jaar gewassen, maar de grootste inspanning gaat zitten in het wassen van de kozijnen waarin zich grote hoeveelheden vuil ophopen. Het verwijderen daarvan is niet eenvoudig, dus strooi wat zuiveringszout op de kozijnen en giet er azijn overheen. Na een tijdje kun je de kozijnen gemakkelijk met een doek schoonvegen en het opgeloste vuil verwijderen.

1138805-650-1459885234-10-sovetov-po-ochistke-trudnyh-poverhnostej_c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c


3. Wasmachine

De wasmachine is een van de meest gebruikte apparaten in huis, dus je moet niet vergeten die te onderhouden en schoon te maken. Er kunnen vaak lelijke vlekken ontstaan in het dispenservakje dat bedoeld is voor waspoeder en vloeibare wasmiddelen. Het is niet altijd gemakkelijk uit te nemen om het grondig schoon te maken, dus als je het dispenservakje en de gehele wasmachine wilt schoonmaken, moet je zuiveringszout in het dispenservakje gieten, een beetje azijn in de trommel gieten en de lege wasmachine instellen om zichzelf met een wascyclus op hoge temperatuur schoon te maken.

1139205-650-1459885234-10-sovetov-po-ochistke-trudnyh-poverhnostej_eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3bron : brightside.me

De lengte van de ringvinger geeft informatie over onze persoonlijkheid. Weet je wat het over jou zegt?
Onze handen worden vaak gezien als een visitekaartje, omdat ze een van de meest zichtbare delen van het lichaam zijn. Het uiterlijk ervan laat bijvoorbeeld zien wat voor soort houding we hebben ten opzichte van persoonlijke hygiëne. Maar de handen zEen Verblijf Hier Zal Je Een Echte Unieke Ervaring Geven!
Dit huis is de perfecte plek om iemand van hoogtevrees te genezen… of hem zich voor de rest van zijn leven getraumatiseerd te laten voelen. Het hangt aan de rand van een klif en ziet eruit als een zeer gevaarlijke plaats. Maar schijn bedriegt,

Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.
Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld. Zowel moeder als dochter waren uitgeput e

Er verscheen een stad in de wolken boven China!
Er zijn veel dingen in de wereld die nog niet helemaal verklaard kunnen worden, en elke dag vinden we meer. Maar er zijn ook nog dingen die zo mysterieus zijn dat het onmogelijk is er een verklaring voor te vinden. Specialisten op vele gebieden en so