Een vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!

Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben.

Ze doen het allemaal voor het welzijn van hun kinderen, omdat ze heel veel van hen houden en niet willen dat er iets ergs met hen gebeurt. De oplettendheid van de ouders is moeilijk te bedwingen, en het is ook een goede zaak, omdat het soms zelfs wel eens een leven kan redden, zoals in dit geval. Maar laten we bij het begin beginnen!

pajak-w-bucie


Een jongen die in Australië liet zijn sportschoenen twee dagen lang thuis staan (waarschijnlijk in de kelder). Zijn vader ging naar beneden om ze te halen, maar hij had er een vreemd gevoel bij en hij bekeek ze van binnen. Zag hij meteen dat er aan de binnenkant van de schoen een spinnenweb zat. Hij wist dat er iets in zat… hij bespoot de schoenen met insecticide, maar er gebeurde verder niets. Dus porde hij er met een stokje in en daar kwam een van de meest giftige spinnen – Atrax robustus (Australische tunnelwebspin) – tevoorschijn. Zijn kaken zijn zelfs in staat om een nagel te breken. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als de jongen zijn voet in de schoen had gedaan!

Pagina 1 van 1


bron : Sadek Mefti

Ze omwikkelde haar tanden met aluminiumfolie. Het effect daarvan is ongelooflijk!
Je kunt prachtig haar, perfecte make-up en een heerlijk frisse en stralende uitstraling hebben, maar als je glimlach niet sneeuwwit is, zijn dat soort behandelingen geen cent waard. Het is waar dat mensen van nature verschillend getinte tanden hebben15 redenen waarom je moet ONMIDDELLIJK moet stoppen met het drinken van melk! Nummer 15 is het meest schokkend!
Toen we jong waren werd steeds herhaald dat we melk moesten drinken om sterk en gezond te worden. Zonder melk was dat niet mogelijk! Het beste was om voor het ontbijt of avondeten een glas te drinken om de botten sterk te maken en ziekten weg te houd

Dat is wat er gebeurde in het Italiaanse dorp, het is tragisch! Ik dacht niet dat zo’n schilderachtig landschap zonder donker geschiedenis verbergt!
60 jaar geleden in een klein dorpen in het Noordenvan Italië in Graun verdween het uit het gezicht van de wereld. Ben jij benieuwd wat er is gebeurd? Laat het me het je uitleggen! In dit gebied, werd besloten om een kunstmatig meer (Lake Resia) te c

De Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!
Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen. Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hiel