Een vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!

Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben.

Ze doen het allemaal voor het welzijn van hun kinderen, omdat ze heel veel van hen houden en niet willen dat er iets ergs met hen gebeurt. De oplettendheid van de ouders is moeilijk te bedwingen, en het is ook een goede zaak, omdat het soms zelfs wel eens een leven kan redden, zoals in dit geval. Maar laten we bij het begin beginnen!

pajak-w-bucie


Een jongen die in Australië liet zijn sportschoenen twee dagen lang thuis staan (waarschijnlijk in de kelder). Zijn vader ging naar beneden om ze te halen, maar hij had er een vreemd gevoel bij en hij bekeek ze van binnen. Zag hij meteen dat er aan de binnenkant van de schoen een spinnenweb zat. Hij wist dat er iets in zat… hij bespoot de schoenen met insecticide, maar er gebeurde verder niets. Dus porde hij er met een stokje in en daar kwam een van de meest giftige spinnen – Atrax robustus (Australische tunnelwebspin) – tevoorschijn. Zijn kaken zijn zelfs in staat om een nagel te breken. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als de jongen zijn voet in de schoen had gedaan!

Pagina 1 van 1


bron : Sadek Mefti

Facebook Comment
Hij sneed een banaan in tweeën en deed er een paar blokjes chocolade in. Toen ik het uiteindelijke effect zag, was ik met stomheid geslagen!
Als het om snelle en eenvoudige desserts gaat, staan er tal van recepten online en in kookboeken. Maar hier houden we het meeste van. Heel makkelijk te maken, het vult, en vooral: het smelt in je mond.  Niet alleen kinderen zullen er van houden, maaEen meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!
Het komt voor dat ouderschap de capaciteiten van sommige mensen te boven gaat en dat die mensen dan besluiten hun kinderen te verlaten. Ze laten ze in de steek en proberen hun eigen leven te leiden. Dat is natuurlijk voor de onschuldige kinderen erg

Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!
Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk d

Herinner Je Je De Foto’s Van Mensen Die Een Paardenmasker Droegen Die Het Internet Overstroomde? Hier Is Een Waardige Opvolger! Een Katmasker.
Het is onmogelijk om beelden van mensen met paardenmaskers te vergeten, waarmee het internet overstroomd werd. Maar zoals we allemaal weten, mode op het web komt snel en verdwijnt weer.  Het is in dit geval niet anders. Dit enorme, superrealistische