Een vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!

Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben.

Ze doen het allemaal voor het welzijn van hun kinderen, omdat ze heel veel van hen houden en niet willen dat er iets ergs met hen gebeurt. De oplettendheid van de ouders is moeilijk te bedwingen, en het is ook een goede zaak, omdat het soms zelfs wel eens een leven kan redden, zoals in dit geval. Maar laten we bij het begin beginnen!

pajak-w-bucie


Een jongen die in Australië liet zijn sportschoenen twee dagen lang thuis staan (waarschijnlijk in de kelder). Zijn vader ging naar beneden om ze te halen, maar hij had er een vreemd gevoel bij en hij bekeek ze van binnen. Zag hij meteen dat er aan de binnenkant van de schoen een spinnenweb zat. Hij wist dat er iets in zat… hij bespoot de schoenen met insecticide, maar er gebeurde verder niets. Dus porde hij er met een stokje in en daar kwam een van de meest giftige spinnen – Atrax robustus (Australische tunnelwebspin) – tevoorschijn. Zijn kaken zijn zelfs in staat om een nagel te breken. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als de jongen zijn voet in de schoen had gedaan!

Pagina 1 van 1


bron : Sadek Mefti

Hij Kwam Naar De Bar En Plakte Een Bankbiljet Op De Muur… Hij Had Niet Verwacht Wat Er Toen Zou Gebeuren!
De Salty Dawg Saloon is waarschijnlijk de meest bekende pub in Alaska! Van de buitenkant ziet het er heel normaal uit, maar als je binnen kijkt, zullen je ogen iets ongelooflijks te zien krijgen. Het gebouw is bijna helemaal bedekt met echte bankbilj15 situaties die iedereen die het altijd koud heeft goed begrijpt.
Het hoeft niet midden in de winter te zijn om steeds last van koude botten te hebben. Iedereen die koud is kent dat, maar vooral degenen voor wie een warme deken en hete thee altijd een vaste metgezel en beste vriend is. Er valt niets aan te doen, te

De Reactie Van Deze Verweesde Olifanten Tijdens De Ontmoeting Met Deze Vrouw Zal Je Laten Huilen.
Daphne Sheldrich besloten haar leven op te offeren aan het redden van kleine verweesde olifanten in het Nairobi Elephant Orphanage (een weeshuis voor olifanten) in Kenia. Deze geweldige vrouw is al 40 jaar lang op zoek naar kleine olifanten, die op t

Een Kippenei Werd In Een Kom Met Coca-Cola Gedaan! Een Jaar Later Werd Het Uit De Kom Gehaald. Dit Experiment Schokte Iedereen!
Het is algemeen bekend dat Coca-Cola een zeer ongezond drankje is. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel voor roest en als vlekkenverwijderaar. Het is bewezen dat koolzuurhoudende vloeistof het verlies van calcium in de botten veroorzaakt.