Een vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!

Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben.

Ze doen het allemaal voor het welzijn van hun kinderen, omdat ze heel veel van hen houden en niet willen dat er iets ergs met hen gebeurt. De oplettendheid van de ouders is moeilijk te bedwingen, en het is ook een goede zaak, omdat het soms zelfs wel eens een leven kan redden, zoals in dit geval. Maar laten we bij het begin beginnen!

pajak-w-bucie


Een jongen die in Australië liet zijn sportschoenen twee dagen lang thuis staan (waarschijnlijk in de kelder). Zijn vader ging naar beneden om ze te halen, maar hij had er een vreemd gevoel bij en hij bekeek ze van binnen. Zag hij meteen dat er aan de binnenkant van de schoen een spinnenweb zat. Hij wist dat er iets in zat… hij bespoot de schoenen met insecticide, maar er gebeurde verder niets. Dus porde hij er met een stokje in en daar kwam een van de meest giftige spinnen – Atrax robustus (Australische tunnelwebspin) – tevoorschijn. Zijn kaken zijn zelfs in staat om een nagel te breken. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als de jongen zijn voet in de schoen had gedaan!

Pagina 1 van 1


bron : Sadek Mefti

Facebook Comment
12 meest angstaanjagende wezens die in de oceaan leven. Niet kijken voor het slapen gaan!
De diepte van de oceaan vormen nog steeds een grote belangstelling voor de mens, omdat ze nog steeds niet volledig ontdenkt zijn. Bovendien is het niet zeker , of ze dat ooit zullen zijn….. Maar er zijn veel diepzee dieren, die onderzoekers hebHet meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
In het centrum, speelt een eenzame man op de bas. Meisje loopt naar hem toe en geeft hem een munt. Dit gebaar brengt een kettingreactie tot stand, die niemand in het publiek had verwacht. Kijk zelf maar!

Voor de start van de middelbare school gaf een moeder haar dochter een belangrijke les met alleen tandpasta. Inspirerend…
Amy Beth Gardner, een moeder uit Cleveland, Tennessee, gaf haar dochter Breonna voor de eerste schooldag een belangrijke levensles die ze hopelijk de rest van haar leven zal onthouden. Voordat ze haar kind naar de middelbare school liet gaan, deed ze

Als je de zakjes silicagel die je bij een nieuw paar schoenen krijgt weggooit, dan maak je een grote fout! Je zult niet geloven waar je ze voor kunt gebruiken!
Na het kopen van iets nieuws vinden we vaak een klein zakje silicagel. We weten meestal niet waar het voor is, of we denken dat het niet nuttig is en gooien het weg. We maken een grote fout! De kleine balletjes absorberen vocht en beschermen echt teg