Een vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!

Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben.

Ze doen het allemaal voor het welzijn van hun kinderen, omdat ze heel veel van hen houden en niet willen dat er iets ergs met hen gebeurt. De oplettendheid van de ouders is moeilijk te bedwingen, en het is ook een goede zaak, omdat het soms zelfs wel eens een leven kan redden, zoals in dit geval. Maar laten we bij het begin beginnen!

pajak-w-bucie


Een jongen die in Australië liet zijn sportschoenen twee dagen lang thuis staan (waarschijnlijk in de kelder). Zijn vader ging naar beneden om ze te halen, maar hij had er een vreemd gevoel bij en hij bekeek ze van binnen. Zag hij meteen dat er aan de binnenkant van de schoen een spinnenweb zat. Hij wist dat er iets in zat… hij bespoot de schoenen met insecticide, maar er gebeurde verder niets. Dus porde hij er met een stokje in en daar kwam een van de meest giftige spinnen – Atrax robustus (Australische tunnelwebspin) – tevoorschijn. Zijn kaken zijn zelfs in staat om een nagel te breken. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als de jongen zijn voet in de schoen had gedaan!

Pagina 1 van 1


bron : Sadek Mefti

Kan je zien wat er in dit plaatje verborgen zit? Neem een loep en ontdek wat anderen niet kunnen zien!
Op het eerste gezicht zijn het gewoon een paar kleurige rechthoeken, maar als je beter kijkt zul je merken dat er iets onder verborgen zit. Niet iedereen kan de tekeningen meteen herkennen. Sommigen hebben een paar minuten nodig voordat het lukt. ProDit meer verbergt een verschrikkelijk verhaal. Je zult niet geloven wat onder het oppervlakte ligt!
In 1942 ontdekte men een ijsberg in een meer in Uttarakhand in India. Het is gelegen op een hoogte van 5029 meter, wat verklaart waarom een gebeurtenis van meer dan 1200 jaar geleden nu pas werd ontdekt. Gelegen in de bergen werd het Skelettenmeer in

Heb je hoofdpijn? Neem dan geen pil, gebruik alleen DIT! Je zult versteld staan hoe snel het kan helpen!
Veel mensen lijden aan hardnekkige en chronische hoofdpijn. Dat kan hun hele dag verpesten en het moeilijk maken om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Om maar even van de pijn af te zijn en normaal te kunnen functioneren, neemt men vaak zijn t

Rijden in een minibus is het ergste wat je kan doen in je leven! Ik weet niet of ik zou besluiten om dat te doen!
In oktober 2013 een klimmers genaamd Mick Fowler en Paul Damsden zijn partners besluiten om een van de meest gevaarlijke bergtoppen te beklimmen. Het is een afgesloten omgeving, in de Indiase Himalaya!