Spaghettio is een schattige kitten die bij een ongeval een oog heeft verloren, maar niet de nieuwsgierigheid naar de wereld


De zware stoel verpletterde het harige huisdier en veroorzaakte ernstige verwondingen. Spaghettio was eerst verlamd en had continue zorg nodig, wat de eigenaar uiteraard ook gaf.

De nieuwsgierigheid en onvoorzichtigheid van de kat had een gevaarlijke ongeval tot gevolg.

Pirate Cat (10)


Ondanks dat de dierenartsen hun best deden het schattige dier te helpen, verloor de kat door het ongeval zijn linkeroog. De schade was onomkeerbaar, en de oogbol moest worden verwijderd, waardoor er een lege oogkas ontstond. Meghan was erg bezorgd over hoe haar huisdier met de situatie zou omgaan.

Een ontbrekend oog is voor elk levend wezen een serieus probleem.

Pirate Cat (1)


De kitten kon eerst niet eens zelf eten en moest met half vloeibaar voedsel worden gevoed. Spaghettio gaf het echter na het ongeval niet op, en vocht elke dag dapper om te overleven. Na een week van behandelingen kreeg hij weer wat meer kracht en kwam zijn bed weer uit.

De eerste dagen van herstel waren voor Spaghettio moeilijk.

Pirate Cat (3)


Spaghettio had na een paar weken aan kracht gewonnen en begon weer te lopen, maar het ongeval liet een levenslang litteken na in de vorm van een ontbrekend oog, maar dat schijnt de nieuwsgierige kat niet te deren, want hij springt nog lustig rond het huis.

Een kat heeft zijn oog verloren, maar blijft er vrolijk onder.

Pirate Cat (6)bron : boredpanda.com

Een liefderijke familie adapteerde deze mooie Dobermann zonder aarzelen. Hun leven werd compleet veranderd na wat hij 4 dagen later deed…
Hij wilde haar helemaal geen pijn doen. Er bleek een van de meest giftige slangen ter wereld naast Charlotte liggen. De Mulgaslang kwam gevaarlijk dichtbij en wilde het kind bijten. De hond reageerde vrijwel direct! Als ik het niet met mijn eigen ogeDeze portemonnee werd 24 jaar geleden vermist in de oceaan. Onlangs teruggegeven aan de eigenaar!
Diezelfde dag bleek dat het pakket inderdaad aan hem was verzonden.  In het pakket zat een portemonnee die 24 jaar in de oceaan had gelegen. De portemonnee was kapot, maar sommige kaarten die er in zaten waren in uitstekende conditie.

Internetters begonnen haar vriend vet te noemen. De vriendin kreeg de haters snel stil! Kijk maar wat ze deed!
Zij is een 10 en die dikke man zou niet bij haar moeten zijn! Ik denk dat die man bullseye heeft geraakt! Hij zou niet zo ontevreden moeten zijn. Zit haar vriend ergens achter die dikke vent verscholen? Hij zou van blijdschap moeten staan te springen

Dit meisje heeft haar arm verloren. Haar ouders gaven haar een geschenk dat haar hielp het te accepteren.
Na 6 maanden zoeken vonden Simon en Matthew het perfecte huisdier voor het meisje. Een huisdier waarmee het kleine meisje zou kunnen opgroeien en een relatie opbouwen. Een week voor de kerst vonden ze de kleine Holly – de kitten was door een auto a