Spaghettio is een schattige kitten die bij een ongeval een oog heeft verloren, maar niet de nieuwsgierigheid naar de wereld

Katten zijn nieuwsgierige dieren die graag klimmen, in hoeken en gaten duiken, alles met hun poten omver gooien en op plaatsen kijk waar ze niet moeten zijn. Hun lichamen zijn gebouwd op een manier die hen in staat stelt om verschillende stunts uit te halen, maar soms faalt het instinct van een kat en landt het niet op vier poten.

Meghan is een kattenliefhebster die een tijdje geleden een kater heeft geadopteerd en ze noemde hem Spaghettio. Het nieuwe lid van het huishouden bleek een zeer vrolijke, gezellige en vriendelijke kat te zijn, maar bovenal was hij overdreven nieuwsgierig, wat helaas tot een tragedie heeft geleid.


Pirate-Cat--p


Meghan kon de kleine kitten niet weerstaan en ze moest hem in huis nemen. De kat bleek een erg vastberaden huisdier te zijn en het was moeilijk om hem in de gaten te houden.

Kittens kunnen de harten van mensen doen smelten.

Pirate Cat (9)


Jonge katten zijn niet altijd in staat om afstanden of bedreigingen die er in hun omgeving schuil gaan, nauwkeurig in te schatten, en dus lopen ze meer risico op verwondingen. Spaghettio was helaas nog wat onervaren in het klimmen, dus nam hij een slechte beslissing toen hij op een dag op een stoel wilde klimmen, en kreeg in plaats daarvan het meubelstuk bovenop zich.

Een kleine kat betekent niet kleine problemen, integendeel.

Je kunt op de volgende pagina zien hoe het leven van de kat na het ongeval was veranderd. 

Pirate Cat (8)bron : boredpanda.com

Lemand deed een brandende voetzoeker in de bek van deze hond. Het is onmogelijk je voor te stellen wat het arme dier moest doormaken.
Gevallen als dit bewijzen dat sommige mensen gewoon monsters zijn. Voor hun plezier of voor de grap, ze kunnen een echte hel zijn voor een weerloos wezen. Het is moeilijk te zeggen wat hen er toe drijft. Misschien moeten ze hun agressie kwijt, of misEen geweldig appartement op Santorini. Je zou hier graag willen zijn, al was het maar voor even.
Santorini is een stad in Griekenland met fraaie architectonische gebouwen. Deze witte huizen zijn hoog op de helling gebouwd en zijn mooi en typerend voor deze regio. De gebouwen lijkt wel deel uit te maken van het natuurlijk gevormde landschap. Hoew

Ze werd door haar vriendje gedumpt omdat ze te dik was… Ze kreeg zichzelf weer onder controle en liet hem zien wat hij kwijt was!
Als we een relatie met iemand hebben, verwachten wij ondersteuning en begrip van de andere persoon. Het is niet gemakkelijk een partner te hebben die ons altijd herinnert aan onze fouten en probeert ons te dwingen te veranderen. Nadina Night had een

Hij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!
Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand