Spaghettio is een schattige kitten die bij een ongeval een oog heeft verloren, maar niet de nieuwsgierigheid naar de wereld

Katten zijn nieuwsgierige dieren die graag klimmen, in hoeken en gaten duiken, alles met hun poten omver gooien en op plaatsen kijk waar ze niet moeten zijn. Hun lichamen zijn gebouwd op een manier die hen in staat stelt om verschillende stunts uit te halen, maar soms faalt het instinct van een kat en landt het niet op vier poten.

Meghan is een kattenliefhebster die een tijdje geleden een kater heeft geadopteerd en ze noemde hem Spaghettio. Het nieuwe lid van het huishouden bleek een zeer vrolijke, gezellige en vriendelijke kat te zijn, maar bovenal was hij overdreven nieuwsgierig, wat helaas tot een tragedie heeft geleid.


Pirate-Cat--p


Meghan kon de kleine kitten niet weerstaan en ze moest hem in huis nemen. De kat bleek een erg vastberaden huisdier te zijn en het was moeilijk om hem in de gaten te houden.

Kittens kunnen de harten van mensen doen smelten.

Pirate Cat (9)


Jonge katten zijn niet altijd in staat om afstanden of bedreigingen die er in hun omgeving schuil gaan, nauwkeurig in te schatten, en dus lopen ze meer risico op verwondingen. Spaghettio was helaas nog wat onervaren in het klimmen, dus nam hij een slechte beslissing toen hij op een dag op een stoel wilde klimmen, en kreeg in plaats daarvan het meubelstuk bovenop zich.

Een kleine kat betekent niet kleine problemen, integendeel.

Je kunt op de volgende pagina zien hoe het leven van de kat na het ongeval was veranderd. 

Pirate Cat (8)bron : boredpanda.com

De vorm van je neus en je persoonlijkheid. Kijk wat dit deel van je gezicht over je karakter zegt!
Je vindt het misschien een beetje vreemd of zelfs onmogelijk, maar de vorm van je neus zegt veel over je persoonlijkheid. Dat is tenminste wat professor Abraham Tamir van de Negev Universiteit in Israël zegt. De resultaten van zijn onderzoek werdenDeze Persoon Redde Een Groep Kinderen Van Een Haai. Kijk Eens Welke Prijs Hij Kreeg!
Uit literatuur en films leren we dat we altijd beloond zullen worden voor heldendaden. Helaas werkt de werkelijkheid op een andere basis.  Deze man trok een haai uit een groep in het water spelende kinderen. Helaas deed hij dat tijdens zijn ziekteve

Toen Ik De Kleine Trap Naar Het Midden Zag, Realiseerde Ik Me Dat Het Geen Verlaten Wagon Was!
Een appartement in een oude spoorwegwagon? Waarom niet! Niet de eerste keer dat we bewijzen dat zelfs de meest verwaarloosde ruimte kan worden veranderd in een prachtig appartement. Zo ook in dit geval. De wagon komt uit 1941 en hij werd omgebouwd to

Deze dakloze bedacht een baan om zijn verdriet en armoede te vergeten. Tegenwoordig brengt hem geluk. Hij is miljoenen waard!
Je kunt iemand nooit zomaar afschrijven, want het lot van mensen is vaak erg verwarrend, maar soms ook verwonderlijk. Sommige mensen kunnen niet met het leven overweg, en zijn voortdurend op zoek naar hun plaats, waar die niet kunnen vinden. De reden