Spaghettio is een schattige kitten die bij een ongeval een oog heeft verloren, maar niet de nieuwsgierigheid naar de wereld

Katten zijn nieuwsgierige dieren die graag klimmen, in hoeken en gaten duiken, alles met hun poten omver gooien en op plaatsen kijk waar ze niet moeten zijn. Hun lichamen zijn gebouwd op een manier die hen in staat stelt om verschillende stunts uit te halen, maar soms faalt het instinct van een kat en landt het niet op vier poten.

Meghan is een kattenliefhebster die een tijdje geleden een kater heeft geadopteerd en ze noemde hem Spaghettio. Het nieuwe lid van het huishouden bleek een zeer vrolijke, gezellige en vriendelijke kat te zijn, maar bovenal was hij overdreven nieuwsgierig, wat helaas tot een tragedie heeft geleid.


Pirate-Cat--p


Meghan kon de kleine kitten niet weerstaan en ze moest hem in huis nemen. De kat bleek een erg vastberaden huisdier te zijn en het was moeilijk om hem in de gaten te houden.

Kittens kunnen de harten van mensen doen smelten.

Pirate Cat (9)


Jonge katten zijn niet altijd in staat om afstanden of bedreigingen die er in hun omgeving schuil gaan, nauwkeurig in te schatten, en dus lopen ze meer risico op verwondingen. Spaghettio was helaas nog wat onervaren in het klimmen, dus nam hij een slechte beslissing toen hij op een dag op een stoel wilde klimmen, en kreeg in plaats daarvan het meubelstuk bovenop zich.

Een kleine kat betekent niet kleine problemen, integendeel.

Je kunt op de volgende pagina zien hoe het leven van de kat na het ongeval was veranderd. 

Pirate Cat (8)bron : boredpanda.com

De ongelooflijke kracht van dromen! Ontdek wat je kunt leren als je er goed op let!
Dromen zijn een weerspiegeling van onze fantasie, hoop en vrees. Ze zijn meestal prettig en eenvoudig, maar soms ook moeilijk. We kunnen er onbekende personen in ontmoeten, en vreemde dingen en situaties meemaken. In dromen kunnen we ook onze geliefdGebruik je een wattenstaafje voor het reinigen van je oren? Wist je dat het niet op die manier gebruikt zou moeten worden?
Het oor is een erg delicaat orgaan, waar je goed voor moet zorgen en dat je goed schoon moet maken. Om te zorgen dat het inwendige oor beschermd wordt, produceert het lichaam een was of een mix uit de talgklieren, zweetklieren en oorsmeer. Het bestaa

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na

Haar verhaal zal je doen huilen… Ontmoet Qian, een meisje dat zich voortbeweegt met behulp van een basketbal.
Qian Hongyan komt uit een zeer arm gezin. Zij en haar ouders wonen in een arme wijk in de provincie Yunnann in China. In 2000 verloor ze haar benen in een tragisch auto-ongeluk. Ze was toen nog maar vier jaar oud. De ouders konden zich geen dure prot