Een uittreksel met de beginselen van savoir vivre, hiermee zul je in een restaurant nooit in verlegenheid worden gebracht!

4. Het bestek voor de gangen die aan het einde worden geserveerd liggen altijd het dichtst bij het bord. Bovenaan liggen desserts en fruit.

(zapachy-kuchni.blogspot.com)

55. De manier waarop de glazen worden geplaatst toont de volgorde waarin de drankjes worden geserveerd.

6 Hou er daarnaast rekening mee dat:

  • Gekookte aardappelen niet met een mes mogen worden gesneden, maar alleen geplet met een vork.
  • Het mes wordt alleen gebruikt voor gebakken aardappelen en chips, en is vergelijkbaar met de salade. Niet met een mes snijden, maar prakken met een vork.
  • Als de soep met een stuk brood wordt geserveerd, moet je niet vergeten dat je het niet mag bijten, maar alleen breken.

9
Facebook Comment
Een vader zette deze foto op Facebook. Wanneer je de rest ziet, begrijp je wat er aan de hand is!
Om zijn zoon te troosten, plaatste de vader zijn foto op Facebook. Hij verwachtte wel dozijn likes van hun beste vrienden, maar wat is er gebeurde overtrof hun stoutste verwachtingen. De foto werd door miljoenen mensen geliked! Het was een grote steuDe genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Het is gevestigd in Estonie, eens genoemd Rummu en het was een Sovjet.

Hij wilde deze fles azijn weggooien en ontdekte dat er iets in zat. Wist je dat je zoiets ook zelf in je azijn kunt krijgen?
Als azijn die de winkel wordt gekocht gegiste suiker of alcohol bevat, kan zich in de fles een azijnmoeder ontwikkelen. Het is iets onschuldigs, dus je hoeft de azijn niet weg te gooien, maar zou iemand het echt nog willen gebruiken, wetende dat zoie

Dubbelgangers van beroemde mensen gevonden in Rusland! Niet te geloven wie je daar allemaal vindt!
5. Een vermoeide Robert Downey Jr. 6. Een vrouwelijke versie van de Joker. 7. Johnny Depp en zijn kloon. 8. Hugh Jackman in de bus. De dubbelversie van een ster gebruikt het openbaar vervoer.