Een uittreksel met de beginselen van savoir vivre, hiermee zul je in een restaurant nooit in verlegenheid worden gebracht!

4. Het bestek voor de gangen die aan het einde worden geserveerd liggen altijd het dichtst bij het bord. Bovenaan liggen desserts en fruit.

(zapachy-kuchni.blogspot.com)

55. De manier waarop de glazen worden geplaatst toont de volgorde waarin de drankjes worden geserveerd.

6 Hou er daarnaast rekening mee dat:

  • Gekookte aardappelen niet met een mes mogen worden gesneden, maar alleen geplet met een vork.
  • Het mes wordt alleen gebruikt voor gebakken aardappelen en chips, en is vergelijkbaar met de salade. Niet met een mes snijden, maar prakken met een vork.
  • Als de soep met een stuk brood wordt geserveerd, moet je niet vergeten dat je het niet mag bijten, maar alleen breken.

9
Facebook Comment
Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Willie is een erg aanhankelijke, zorgzame en eerlijke man. Hij is van oorsprong afkomstig uit Puerto Rico, gelooft sterk in God en zijn goedheid, ondanks de pijn en het verdriet dat hij elke dag om zich heen ziet. Hij heeft een vrouw, Alaj, twee kindDe genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Het is gevestigd in Estonie, eens genoemd Rummu en het was een Sovjet.

Ze Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
Ze werden een paar. Een paar maanden later vroeg de jongen Joanna ten huwelijk en ze besloten naar de Verenigde Staten te verhuizen. Kort daarna trouwden ze op de boerderij van zijn ouders. Het meisje verscheen in een prachtige witte jurk en Tyrel tr

Je zult niet geloven hoe groot deze vrouw is. Toen ik de waarheid hoorde, kon ik het niet geloven!
Vanwege haar lengte kan het heel moeilijk zijn voor zo’n jonge vrouw. Ondanks de groei heeft het meisje een vriendje. Een meisje valt op door haar lengte.