Een geweldig appartement op Santorini. Je zou hier graag willen zijn, al was het maar voor even.

Santorini is een stad in Griekenland met fraaie architectonische gebouwen. Deze witte huizen zijn hoog op de helling gebouwd en zijn mooi en typerend voor deze regio.

De gebouwen lijkt wel deel uit te maken van het natuurlijk gevormde landschap. Hoewel ze er mooi uitzien, bevinden velen ervan zich helaas niet meer in een conditie om in te wonen, omdat ze te oud zijn.Dit huis staat in de kustplaats Oia in Griekenland.

1Het huis heet de Zeekapitein en wordt nu gebruikt als klein, modern hotel, waar je het net zo gezellig kunt maken als thuis.

2In de 19e eeuw was dit het huis van een zeekapitein, waarnaar het nu is vernoemd.

3Ondanks het ontbreken van ramen voel je dat de binnenkant licht en ruim is.

4bron : Paterakis Vangelis

Zijn honden koppig? Dat blijken ze wel te zijn. Het bewijs is een opname die bijna 10 miljoen internetgebruikers heeft vermaakt
Honden houden in het algemeen van wandelen, apporteren en speels zonder riem rondrennen. Er zijn echter momenten waarop deze viervoeters liever gaan liggen en gewoon niets doen. Dat was een probleem dat de eigenaar van een golden retriever had, die zDit eiland ligt voor de wereld in een enorm geheim. Kom achter het geheim van North Sentinel!
Het is hard om voor te stellen dat er plekken zijn dat nooit is aangeraakt door de beschaving. Internet, telefoons en computer kwamen in ons leven dat wij ons haast geen leven zonder kunnen voorstellen. De meeste onder ons geven toe dat zij er niet z

Haar man was omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk… Op de dag van zijn begrafenis, ontdekt ze iets dat haar heel blij maakte!
Kristy en Royce Kirchner hadden een liefdevol huwelijk. Zeven jaar had ze geprobeerd om een baby te krijgen. Helaas was dat niet gelukt. Ondanks de vele mislukkingen gaven ze het niet op! Ze deelden gewillig hun ervaringen online, waar ze veel steun

Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!
In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke ge