Een geweldig appartement op Santorini. Je zou hier graag willen zijn, al was het maar voor even.

Santorini is een stad in Griekenland met fraaie architectonische gebouwen. Deze witte huizen zijn hoog op de helling gebouwd en zijn mooi en typerend voor deze regio.

De gebouwen lijkt wel deel uit te maken van het natuurlijk gevormde landschap. Hoewel ze er mooi uitzien, bevinden velen ervan zich helaas niet meer in een conditie om in te wonen, omdat ze te oud zijn.Dit huis staat in de kustplaats Oia in Griekenland.

1Het huis heet de Zeekapitein en wordt nu gebruikt als klein, modern hotel, waar je het net zo gezellig kunt maken als thuis.

2In de 19e eeuw was dit het huis van een zeekapitein, waarnaar het nu is vernoemd.

3Ondanks het ontbreken van ramen voel je dat de binnenkant licht en ruim is.

4bron : Paterakis Vangelis

Facebook Comment
Vraag je je af hoe een persoon verandert na twee dagen zonder slaap? Wij hebben het antwoord!
Veel mensen hebben al geschreven over de gunstige effecten van de slaap. Het is een van de meest natuurlijke behoeften van een persoon. Ongestoorde slaap is de belangrijkste pro-gezondheid factor voor de mens. Het heeft een effect op de algemene gezoMensen gebruiken deze 10 dingen elke dag.
Je zou niet geloven hoe lang geleden ze werden uitgevonden! 1. De oudste sokken. Uitgevonden in de vierde eeuw na Christus, en ze zijn ontworpen om te worden gedragen bij sandalen.

Ze stalen deze pup, stopten hem vol drugs, en braken zijn benen. Daarna lieten ze hem liggen voor een zekere dood!
Ik hou van dieren en kan me niet voorstellen hoe je ze kwaad kunt doen. Bijna elke dag hoor ik over gevallen van wrede mishandeling van dieren. Ik begrijp niet waarom mensen hen zo veel pijn kunnen doen, het zijn immers allemaal levende wezens die op

Een hond zat aan de oever van een rivier en wachtte. Wat zij deed breekt je hart…
Deze hond ging met haar eigenaren varen over de Chao Phraya rivier in de buurt van Bangkok, Thailand. Sommige mensen denken dat de hond uit de boot viel en erin slaagde om naar de Rama V pier te zwemmen. De omstandigheden van het ongeluk zijn niet he