Een geweldig appartement op Santorini. Je zou hier graag willen zijn, al was het maar voor even.

Santorini is een stad in Griekenland met fraaie architectonische gebouwen. Deze witte huizen zijn hoog op de helling gebouwd en zijn mooi en typerend voor deze regio.

De gebouwen lijkt wel deel uit te maken van het natuurlijk gevormde landschap. Hoewel ze er mooi uitzien, bevinden velen ervan zich helaas niet meer in een conditie om in te wonen, omdat ze te oud zijn.Dit huis staat in de kustplaats Oia in Griekenland.

1Het huis heet de Zeekapitein en wordt nu gebruikt als klein, modern hotel, waar je het net zo gezellig kunt maken als thuis.

2In de 19e eeuw was dit het huis van een zeekapitein, waarnaar het nu is vernoemd.

3Ondanks het ontbreken van ramen voel je dat de binnenkant licht en ruim is.

4bron : Paterakis Vangelis

Facebook Comment
Je Kunt Hier Gratis Slapen! Maar Lukt Het Je Ook Om Er Te Komen?!
Sommige mensen zijn bereid om veel geld te betalen voor een verblijf in een hotel met een prachtig uitzicht! Hier kun je gratis verblijven en genieten van een prachtig landschap buiten het raam. Het probleem is dat je er niet zo gemakkelijk kunt komeMaak zelf een luchtverfrisser voor je huis. Het is niet giftig en het kost weinig om te maken!
We vinden het heerlijk als ons huis fris en fruitig ruikt. We kopen vaak de verschillende luchtverfrissers die in winkels en drogisterijen verkrijgbaar zijn, maar we vragen ons zelden af wat we eigenlijk inademen als we deze geuren in de lucht spuite

Op de oppervlakte zit een lieve, marine huisdier… Maar wanneer je recht in de bek kijkt, ziet het eruit als een horror scene!
Waarschijnlijk heb je nog nooit schildpadden gezien. Maar met deze, onderwater dier, zou je zeker niet wilt geen contact hebben! Wat je net zag, kan de ergste nachtmerries veroorzaken. Ik denk dat het normaal is een lederen schildpad!

Hou je ervan om rode lippenstift te gebruiken? Na het lezen van dit artikel, zul je er nooit meer op dezelfde manier naar kijken!
Bloedrode lippenstift was het kenmerk van onder anderen Marilyn Monroe, Marlene Dietrich en Sophia Loren. Dankzij hen is het uitgegroeid tot een van de kenmerken van vrouwelijkheid en wordt het tot op de dag van vandaag beschouwd als de kwintessens v