Een geweldig appartement op Santorini. Je zou hier graag willen zijn, al was het maar voor even.

Santorini is een stad in Griekenland met fraaie architectonische gebouwen. Deze witte huizen zijn hoog op de helling gebouwd en zijn mooi en typerend voor deze regio.

De gebouwen lijkt wel deel uit te maken van het natuurlijk gevormde landschap. Hoewel ze er mooi uitzien, bevinden velen ervan zich helaas niet meer in een conditie om in te wonen, omdat ze te oud zijn.Dit huis staat in de kustplaats Oia in Griekenland.

1Het huis heet de Zeekapitein en wordt nu gebruikt als klein, modern hotel, waar je het net zo gezellig kunt maken als thuis.

2In de 19e eeuw was dit het huis van een zeekapitein, waarnaar het nu is vernoemd.

3Ondanks het ontbreken van ramen voel je dat de binnenkant licht en ruim is.

4bron : Paterakis Vangelis

Een man adopteerde een hond met één oog, en zijn reden om dat te doen is aandoenlijk!
Helaas hebben mensen nog steeds de nare gewoonte om dieren achter te laten. Soms is het mogelijk om ze via het asiel te redden, en vinden ze een nieuw tehuis. Dat is niet zo moeilijk als de hond mooi en leuk is, maar het is lastiger wanneer hij een hZe nam een koelbox die iemand langs de weg had achtergelaten. Als ze maar eerder had geweten wat erin zat.
We moeten erg voorzichtig zijn wanneer we met de auto reizen en we moeten ons alleen op het rijden concentreren. We zouden geen dingen moeten doen die onze aandacht gedurende langere tijd in beslag kunnen nemen. Als we onze ogen even van de weg halen

Toen Ik De Kleine Trap Naar Het Midden Zag, Realiseerde Ik Me Dat Het Geen Verlaten Wagon Was!
Een appartement in een oude spoorwegwagon? Waarom niet! Niet de eerste keer dat we bewijzen dat zelfs de meest verwaarloosde ruimte kan worden veranderd in een prachtig appartement. Zo ook in dit geval. De wagon komt uit 1941 en hij werd omgebouwd to

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.