Zo ziet een exploderende Samsung Galaxy Note 7 eruit! Dit meisje had erg veel geluk dat er niets vervelends met haar gebeurde

Ooit werden mobiele telefoons alleen gebruikt om te bellen, maar tegenwoordig hebben ze een miljoen andere functies, dus mensen willen ze niet missen. Bij het verbeteren van design en functionaliteit vergeten de fabrikanten van smartphone helaas dat de apparatuur in de eerste plaats veilig moet zijn.

Het probleem met exploderende smartphones bestaat al geruime tijd. De meest onaangename gevallen die werden gemeld waren met de Samsung Galaxy S7 Edge, Rogue Galaxy Note 7, de Galaxy S III, maar er zijn ook andere gedocumenteerde gevallen van explosie met de iPhones 6 en 7 en de Xiaomi MI4C. Foto’s van beschadigde telefoons en brandwonden van hun eigenaars doen snel de ronde op internet, en er is nu een opname die zo’n explosie laat zien.


samsung-galaxy-note-7-explosion-p


De gevaarlijke situatie deed zich voor in een Spaanse winkel. Een meisje stond voor de balie en sprak met een verkoopster achter de balie, terwijl haar handtas naast haar lag. Op een gegeven moment kwam er een explosie. De vrouw sprong direct weg, terwijl er inktzwarte rook uit haar tas opsteeg.

Het probleem met de exploderende mobiele telefoon wordt naar verluidt veroorzaakt door een defecte accu.

samsung-galaxy-note-7-explosion111


Het meisje keerde haar tas ondersteboven om de oorzaak te vinden, en het bleek natuurlijk de telefoon te zijn: de Samsung Galaxy Note 7. De jonge Spaanse had erg veel geluk dat ze niet op haar tas leunde of er iets in zocht toen de telefoon ontplofte. Nog enger is het om te bedenken wat voor tragedie er gebeurd zou zijn als de explosie tijdens een telefoongesprek zou zijn gebeurd.

De telefoon mag dan klein zijn, maar de explosie kan aanzienlijke schade aanrichten.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!
Zuid-Wales in Australië is een erg mooie en pittoreske omgeving. Helaas heeft het ook een schaduwzijde. In Zuid-Wales bevindt zich The Gap en dat is een favoriete plek voor mensen met plannen voor zelfdoding. Mensen storten zich er om verschillendeDe vreemdste complottheorieën! Sommige mensen geloven ze echt!
Medestanders van deze theoretici beweren dat bepaalde relevante feiten slim worden verborgen voor het publiek. Zij geloven dat de maatschappij verraderlijk wordt misleid door bepaalde groepen mensen die een aantal verrassende gebeurtenissen willen ve

Een gigantische olifant die in IJsland uit de oceaan komt. Je moet dit gezien hebben!
Waarschijnlijk hoeft niemand eraan herinnerd te worden dat onze planeet mooi en vol diversiteit zit. Haar schoonheid kan bijna elke dag worden gezien in de vorm van schilderachtige landschappen, prachtige zonsondergangen, of originele planten- en die

Een onaangenaam feit over vijgen dat niemand je zal vertellen. Ze verbergen een bepaalde geheim in hun binnenste
Gedroogde vijgen bevatten veel calcium en andere waardevolle voedingsstoffen zoals kalium en magnesium. Ze worden gebruikt in gedroogde vruchtenmixen, wat weer een ingrediënt is van vruchtencakes en kruimelgebak. Sommige mensen kiezen ervoor om ze r