Zo ziet een exploderende Samsung Galaxy Note 7 eruit! Dit meisje had erg veel geluk dat er niets vervelends met haar gebeurde

Ooit werden mobiele telefoons alleen gebruikt om te bellen, maar tegenwoordig hebben ze een miljoen andere functies, dus mensen willen ze niet missen. Bij het verbeteren van design en functionaliteit vergeten de fabrikanten van smartphone helaas dat de apparatuur in de eerste plaats veilig moet zijn.

Het probleem met exploderende smartphones bestaat al geruime tijd. De meest onaangename gevallen die werden gemeld waren met de Samsung Galaxy S7 Edge, Rogue Galaxy Note 7, de Galaxy S III, maar er zijn ook andere gedocumenteerde gevallen van explosie met de iPhones 6 en 7 en de Xiaomi MI4C. Foto’s van beschadigde telefoons en brandwonden van hun eigenaars doen snel de ronde op internet, en er is nu een opname die zo’n explosie laat zien.


samsung-galaxy-note-7-explosion-p


De gevaarlijke situatie deed zich voor in een Spaanse winkel. Een meisje stond voor de balie en sprak met een verkoopster achter de balie, terwijl haar handtas naast haar lag. Op een gegeven moment kwam er een explosie. De vrouw sprong direct weg, terwijl er inktzwarte rook uit haar tas opsteeg.

Het probleem met de exploderende mobiele telefoon wordt naar verluidt veroorzaakt door een defecte accu.

samsung-galaxy-note-7-explosion111


Het meisje keerde haar tas ondersteboven om de oorzaak te vinden, en het bleek natuurlijk de telefoon te zijn: de Samsung Galaxy Note 7. De jonge Spaanse had erg veel geluk dat ze niet op haar tas leunde of er iets in zocht toen de telefoon ontplofte. Nog enger is het om te bedenken wat voor tragedie er gebeurd zou zijn als de explosie tijdens een telefoongesprek zou zijn gebeurd.

De telefoon mag dan klein zijn, maar de explosie kan aanzienlijke schade aanrichten.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Deze moeder vermoedde dat de babysitter haar zoon, die aan het Downsyndroom lijdt, mishandelde. Een verborgen camera liet nachtmerrieachtige beelden zien!
Een inwoonster van de Amerikaanse staat Kentucky, Tiffany Fields, is de moeder van een vierjarige jongen. Het kind heeft het syndroom van Down, lijdt aan epilepsie en heeft een nogal ernstige hartafwijking. Vanwege zijn gezondheidstoestand, heeft LukDeze mannen zijn echte waaghalzen! Hun hangmat hing 120m boven de grond! Kijk wat ze deden!
Dit prachtige landschap deed het bloed in de aderen van deze sensatiezoekers sneller stromen. Op zoek naar wat adrenaline liepen de mannen over het slappe koord, één deed een parachute sprong door een gat in de opbouw. En hun vrienden de piloten vl

Deze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge man

Een otterpup van een dag oud ligt te slapen op de buik zijn drijvende moeder. Deze foto’s zijn zo grappig dat ik niet kan stoppen ernaar te kijken!
Zeeotters zijn erg leuke en vriendelijke wezens die zich voortbewegen door op hun rug te gaan liggen en met hun staart te zwaaien. Ze brengen veel tijd door in deze positie, ook tijdens het slapen en eten. Het zijn erg sociale dieren die graag spelen