Zo ziet een exploderende Samsung Galaxy Note 7 eruit! Dit meisje had erg veel geluk dat er niets vervelends met haar gebeurde

Ooit werden mobiele telefoons alleen gebruikt om te bellen, maar tegenwoordig hebben ze een miljoen andere functies, dus mensen willen ze niet missen. Bij het verbeteren van design en functionaliteit vergeten de fabrikanten van smartphone helaas dat de apparatuur in de eerste plaats veilig moet zijn.

Het probleem met exploderende smartphones bestaat al geruime tijd. De meest onaangename gevallen die werden gemeld waren met de Samsung Galaxy S7 Edge, Rogue Galaxy Note 7, de Galaxy S III, maar er zijn ook andere gedocumenteerde gevallen van explosie met de iPhones 6 en 7 en de Xiaomi MI4C. Foto’s van beschadigde telefoons en brandwonden van hun eigenaars doen snel de ronde op internet, en er is nu een opname die zo’n explosie laat zien.


samsung-galaxy-note-7-explosion-p


De gevaarlijke situatie deed zich voor in een Spaanse winkel. Een meisje stond voor de balie en sprak met een verkoopster achter de balie, terwijl haar handtas naast haar lag. Op een gegeven moment kwam er een explosie. De vrouw sprong direct weg, terwijl er inktzwarte rook uit haar tas opsteeg.

Het probleem met de exploderende mobiele telefoon wordt naar verluidt veroorzaakt door een defecte accu.

samsung-galaxy-note-7-explosion111


Het meisje keerde haar tas ondersteboven om de oorzaak te vinden, en het bleek natuurlijk de telefoon te zijn: de Samsung Galaxy Note 7. De jonge Spaanse had erg veel geluk dat ze niet op haar tas leunde of er iets in zocht toen de telefoon ontplofte. Nog enger is het om te bedenken wat voor tragedie er gebeurd zou zijn als de explosie tijdens een telefoongesprek zou zijn gebeurd.

De telefoon mag dan klein zijn, maar de explosie kan aanzienlijke schade aanrichten.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Zeven dagen lang at ze rauwe knoflook op een lege maag. De veranderingen in haar lichaam zijn enorm!
Studies hebben aangetoond dat het eten van rauwe knoflook voor het ontbijt grote invloed op de gezondheid heeft. Het verbetert de werking van het immuunsysteem en verlaagt de bloeddruk. Als je knoflook op een lege maag eet, vernietig je alle bacteriDe grootste culinaire blunders! Zoals je kunt zien slaagt niet iedereen in de keuken!
De populariteit van blogs en culinaire programma’s hebben koken modieus gemaakt. Geïnspireerd door fantastische recepten beginnen we te experimenteren in onze eigen keuken. Het hoeft niet altijd volgens plan te gaan… Soms gaan er dingen

10 foto’s die laten zien dat elke vrouw mooi kan zijn! Bekijk metamorfoses die echt schokken!
Er is geen vrouw die niet mooi wou eruitzien. Het wapen dat de moderne wereld het schone geslacht geeft, is make-up die zelfs grijze muizen in mooie actrices uit Hollywood kan veranderen. Bekijk enkele van de meest spectaculaire metamorfoses. Je zal

Ze dacht dat het een gewone moedervlek was, totdat ze beter keek. Iedereen moet deze korte gids over veranderingen van de huid kennen!
De meeste van jullie hebben waarschijnlijk wel een paar moedervlekken op je lichaam. Meestal besteden we er niet veel aandacht aan en behandelen ze als iets dat geen kwaad kan. Maar ze zijn niet altijd veilig! Sommigen ervan zijn een waarschuwingssig