Deze 3 vriendinnen maakten samen een selfie. Twee jaar later was er opnieuw zo’n situatie. Toeval of stalking?


Na even te hebben nagedacht, kwam de realisatie: dezelfde jongen had hun foto twee jaar eerder ook al geruïneerd! Is het mogelijk dat hij toevallig in de buurt was en hen nauwlettend in de gaten hield toen ze foto’s maakten? De vrouwen voelden de rillingen over hun rug gaan, en dachten dat de jongeman misschien een stalker was.

Stalkers zijn mensen die anderen lastigvallen.

selfie (3)


Het probleem met een abnormale fascinatie van iemand anders komt steeds vaker voor, en het aantal mensen dat wordt gevolgd en lastig gevallen met ongewenste cadeautjes en telefoontjes, neemt toe, dus het is geen wonder dat de gedachte daaraan door het hoofd van de vrouwen ging. In het geval van de jongen in het vliegtuig is zo’n gevoel echter moeilijk te controleren.

Stalkers kunnen hun slachtoffers over de hele wereld volgen.

selfie-(4)


Het is niet bekend of de jongen geïnteresseerd was om de drie vriendinnen in de gaten te houden, maar de kans dat hij daar toevallig was is 1 op 500.000, dus het is wel mogelijk dat het toeval was. De vrouwen zijn ervan overtuigd dat het gezicht op de achtergrond dezelfde persoon is die twee jaar geleden werd vastgelegd, maar hun zekerheid werd getemperd door internetgebruikers die veel commentaar gaven op de twee foto’s, en de meesten beweren dat op beide seflies iemand anders staat.

Anders dan de vrouwen, zijn de meeste internetgebruikers van mening dat deze situatie puur toeval is.

selfie (5)bron : irishmirror.ie

Een van de tweeling overleefde de bevalling niet. Maar toen de moeder de baby vastpakte gebeurde er iets geweldigs!
Een lang verwachte baby in de wereld verwelkomen is iets waar ouders met spanning naar uitkijken, maar er is altijd ook wel een beetje angst. Je weet nooit zeker of alles tijdens de bevalling gaat zoals het hoort. Deze zorgen waren Kate Ogg, die zwanDit zijn 20 vreemde foto’s die op de Russische dating websites gevonden werden. Kijk maar waar je daar over kunt struikelen!
4. Kijk eens wat ik allemaal kan doen! 5. Hoe kun je hier nou niet verliefd op worden? 6. Ik bied mezelf en een paar gratis biertjes aan! 7. Ik zal alles doen wat je wilt…

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.

Hoeveel ben jij waard? Denk na voordat je antwoordt!
Hier is een kort verhaal over de zoektocht naar jouw eigenwaarde en een gebrek aan zelfvertrouwen, die je leven kan beïnvloeden. Het zal je er heel anders naar doen kijken.   Er kwam eens een jongeman naar een oude wijze man en zei: “Meester,