Deze 3 vriendinnen maakten samen een selfie. Twee jaar later was er opnieuw zo’n situatie. Toeval of stalking?

Elke dag zie je op straat, in restaurants, in het openbaar vervoer, parken, en allerlei andere plaatsen mensen die selfies maken. Foto’s maken in openbare ruimtes heeft zo zijn nadelen, want het kan soms gebeuren dat iemand anders per ongeluk of opzettelijk de foto ruïneert. Per vliegtuig reizen is voor de meeste mensen minder gebruikelijk, dus een selfie aan boord om je aan die dag te herinneren lijkt normaal.

Dat is precies het soort foto die deze drie vriendinnen maakten toen ze vanuit Newcastle samen naar hun exotische vakantie vertrokken. Ze had niet verwacht dat korte tijd later die foto hen en duizenden andere mensen op sociale media zou gaan intrigeren.


selfie-mini


Sharon, Samantha en Elaine lachten voor een selfie in een vliegtuig, maar behalve hen was ook het lachende gezicht van een jongeman op de foto te zien. Op dat moment was daar niets vreemds aan, maar twee jaar later kreeg de situatie een andere wending.

Deze foto is niet anders dan anderen, maar alleen maar totdat…

selfie (2)


De vriendinnen reisden wel vaker samen, dus twee jaar later gingen ze weer samen in een vliegtuig op vakantie. Sharon, Samantha en Elaine maakten snel weer een paar foto’s ter herinnering, en weer werd hun aandacht getrokken door het gezicht van een man op de achtergrond. Na even nagedacht te hebben, herinnerden de vrouwen zich dat ze de passagier die drie rijen achter hen zat al eens eerder ergens hadden gezien.

De tweede selfie, die twee jaar later werd genomen, toont dezelfde jongen.

Ga naar de volgende pagina van dit bericht. 

selfie (1)bron : irishmirror.ie

Ze Verwijdert Barbie’s Makeup. Als Je Erachter Komt Waarom Ze Het Doet, Moet Je Toegeven Dat Ze Gelijk Heeft!
Sonia Singh, een kunstenares maar ook een moeder, afkomstig uit Tasmanië, is de initiatiefneemster van een echt fantastische actie. De wereld waarin we leven creëert vreemde, vaak onrealistische schoonheidsidealen, en het ergste is dat deze idealenTijdens een tocht door het Sinaï-schiereiland heeft deze fotograaf iets ongewoons gevonden. Het mocht hier nooit terechtkomen!
Als je ooit toevallig door het Sinaï-schiereiland in Egypte loopt, kun je dit surrealistische beeld vinden. Als je dit ziet, kan je mentale gezondheid van streek raken. Honderden theaterstoelen, gelegen in de buurt van de bergen in het midden van de

Een Zwerfhond Besloot De Man Die Hem Had Geschopt Een Lesje Te Leren! Een Groep Vrienden Kwam Hem Helpen!
Op een dag vond een Chinese bestuurder een zwerfhond liggend op zijn parkeerplaats. Hij besloot hem weg te jagen en schopte hem pijnlijk. Hij besefte niet dat de hond trouwe vrienden had die meteen kwamen om hem te helpen. PNa enige tijd kwam de gewo

4 dingen die elk gelukkig paar doet. Kijk maar of je jouw relatie aan het verwaarlozen bent!
Alle gelukkige paren hebben rituelen en gedragingen samen die helpen hun relatie door de jaren heen te behouden. Soms weten ze zelf niet eens dat het hun rituelen zijn en zien het als iets natuurlijks. Sommigen geloven dat de magie van de liefde geno