Deze 3 vriendinnen maakten samen een selfie. Twee jaar later was er opnieuw zo’n situatie. Toeval of stalking?

Elke dag zie je op straat, in restaurants, in het openbaar vervoer, parken, en allerlei andere plaatsen mensen die selfies maken. Foto’s maken in openbare ruimtes heeft zo zijn nadelen, want het kan soms gebeuren dat iemand anders per ongeluk of opzettelijk de foto ruïneert. Per vliegtuig reizen is voor de meeste mensen minder gebruikelijk, dus een selfie aan boord om je aan die dag te herinneren lijkt normaal.

Dat is precies het soort foto die deze drie vriendinnen maakten toen ze vanuit Newcastle samen naar hun exotische vakantie vertrokken. Ze had niet verwacht dat korte tijd later die foto hen en duizenden andere mensen op sociale media zou gaan intrigeren.


selfie-mini


Sharon, Samantha en Elaine lachten voor een selfie in een vliegtuig, maar behalve hen was ook het lachende gezicht van een jongeman op de foto te zien. Op dat moment was daar niets vreemds aan, maar twee jaar later kreeg de situatie een andere wending.

Deze foto is niet anders dan anderen, maar alleen maar totdat…

selfie (2)


De vriendinnen reisden wel vaker samen, dus twee jaar later gingen ze weer samen in een vliegtuig op vakantie. Sharon, Samantha en Elaine maakten snel weer een paar foto’s ter herinnering, en weer werd hun aandacht getrokken door het gezicht van een man op de achtergrond. Na even nagedacht te hebben, herinnerden de vrouwen zich dat ze de passagier die drie rijen achter hen zat al eens eerder ergens hadden gezien.

De tweede selfie, die twee jaar later werd genomen, toont dezelfde jongen.

Ga naar de volgende pagina van dit bericht. 

selfie (1)bron : irishmirror.ie

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
Op deze foto’s is duidelijk iets fout gegaan. Zoals je kunt zien is architectuur niet echt eenvoudig. 1. “Fietspad”.  2. Omgedraaide letters van het STOP-teken.   3. Ik vraag me af wat er het eerst was, de deur of de leuning?Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!
Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vel

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
Nee, die beroemde mensen waren vroeger niet deze kinderen. Deze kinderen zijn onlangs geboren, maar lijken op beroemde mensen. Deze verklaring werd gecreëerd om de overeenkomsten te laten zien. Is het een zegen of een vloek om een kleine versie van

Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!
Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen. Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had alti