Ze brak haar nek bij een ongeval. Voordat de dokters haar van de Life Support afhaalden gebeurde er een wonder!

Sam Hemming was een gewone, vrolijke studente. Ze was 22 jaar oud met een mooie toekomst die voor haar lag. Alles veranderde toen zij en haar vriend een verkeersongeluk kregen. Door de botsing sloeg ze met haar hoofd tegen het raam, en kreeg een schedelbreuk en gebroken nekwervels. Ondanks die ernstige verwondingen vocht ze nog steeds voor haar leven. 

Artsen brachten haar in een geïnduceerde coma en hebben haar daarna geopereerd. Haar ouders kregen te horen dat ze zich op het ergste moesten voorbereiden. Hun dochter zou op elk moment kunnen sterven. Haar vriend die het ongeval had veroorzaakt, had slechts kleine verwondingen en was van de plaats van het ongeluk weggevlucht!

38eb789400000578-3814394-image-a-1_1475172965990


Er werden 3 metalen platen in het hoofd van het meisje geïmplanteerd. Haar wervels en armen kregen ondersteuning. Maar 19 dagen later besloten de artsen haar van de Life Support af te halen. Het meisje gaf geen teken van leven meer, en voor de ouders was een verlenging van het lijden alleen maar een kwelling. Terwijl de ouders afscheid van hun dochter namen, gebeurde er iets geweldigs. Het meisje bewoog haar teen! Het was een teken dat ze nog leefde en vocht.

De laatste foto samen voor het ongeval. 

38eb792000000578-3814394-image-m-8_1475173180105

 

De artsen vonden het echt een wonder dat ze het, ondanks haar verwondingen en zonder goede medische perspectieven, toch haalde. Maar dat deed ze wel! Het meisje bleef niet alleen in leven, maar begon weer aan te sterken.

38eb799500000578-3814394-sam_in_hospital_drinking_for_the_first_time_since_her_accident-m-25_1475174609632
Deze truc met een watermeloen zal zeker de aandacht van elk kind trekken. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om te maken!
 Als je je kind wilt verrassen, dan is dit idee zeker schot in de roos. De verrassende watermeloen zal iets zijn dat je kind vast wel graag zal willen hebben. Als die het buitengewone uiterlijk van de vrucht ziet zal hij of zij zich afvragen hoe het7 survival tips! In het geval je het nodig hebt… Ik vraag mij wel af of het allemaal zo effect zal zijn?
Heb jij jezelf ooit afgevraagd wat jij zou doen als je zonder water of licht zou komen te zitten? Er zijn een aantal tips die jij kan gebruiken om te overleden in de meest afschuwelijke scenario’s. Als je ooit toevallig een auto ongeluk krijgt en

Een paar ideeën die je een hoop geld kunnen besparen. Je hoeft vanaf nu geen eten meer te verspillen!
We gooien blijkbaar wel twee ton voedsel per jaar weg! Dit gebeurt als gevolg van slechte eetgewoonten, onjuiste opslag van voedsel, en het kopen van te veel producten, die we later weggooien. Vandaag vertellen we hoe de houdbaarheid van bepaalde voe

Toen ik zag waar dit onbewoonde eiland zich bevond, was ik in shock! Hoe is dit mogelijk?
New York is een stad met grote geheimen en verborgen plaatsen. Waarschijnlijk liggen de meeste ervan (in ieder geval de meest interessante) tussen Queens en de Bronx. Daar is ook een onbewoond eiland gelegen, dat bijna niemand kent! Zo’n schat