Ze brak haar nek bij een ongeval. Voordat de dokters haar van de Life Support afhaalden gebeurde er een wonder!

Sam Hemming was een gewone, vrolijke studente. Ze was 22 jaar oud met een mooie toekomst die voor haar lag. Alles veranderde toen zij en haar vriend een verkeersongeluk kregen. Door de botsing sloeg ze met haar hoofd tegen het raam, en kreeg een schedelbreuk en gebroken nekwervels. Ondanks die ernstige verwondingen vocht ze nog steeds voor haar leven. 

Artsen brachten haar in een geïnduceerde coma en hebben haar daarna geopereerd. Haar ouders kregen te horen dat ze zich op het ergste moesten voorbereiden. Hun dochter zou op elk moment kunnen sterven. Haar vriend die het ongeval had veroorzaakt, had slechts kleine verwondingen en was van de plaats van het ongeluk weggevlucht!

38eb789400000578-3814394-image-a-1_1475172965990


Er werden 3 metalen platen in het hoofd van het meisje geïmplanteerd. Haar wervels en armen kregen ondersteuning. Maar 19 dagen later besloten de artsen haar van de Life Support af te halen. Het meisje gaf geen teken van leven meer, en voor de ouders was een verlenging van het lijden alleen maar een kwelling. Terwijl de ouders afscheid van hun dochter namen, gebeurde er iets geweldigs. Het meisje bewoog haar teen! Het was een teken dat ze nog leefde en vocht.

De laatste foto samen voor het ongeval. 

38eb792000000578-3814394-image-m-8_1475173180105

 

De artsen vonden het echt een wonder dat ze het, ondanks haar verwondingen en zonder goede medische perspectieven, toch haalde. Maar dat deed ze wel! Het meisje bleef niet alleen in leven, maar begon weer aan te sterken.

38eb799500000578-3814394-sam_in_hospital_drinking_for_the_first_time_since_her_accident-m-25_1475174609632
Facebook Comment
Ze gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!
Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht… Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een laDeze schattige hond hielp tegen het beschermen tegen de dodelijk allergie van het meisje!
Meghan is nog maar zeven jaar oud, maar vaak was er al een levensgevaarlijke situatie. Op elke moment kan het leiden tot een anafylactisch schrok, omdat haar lichaam erg sterk reageert als het meisje in contact komt met noten en amandelen. Hoewel het

Toen ik zag wat er onder de hoop bont zat, was ik verlamd van schrik!
Het is nooit gemakkelijk een nauwe persoon te verliezen – je moet het feit accepteren dat iemand die er altijd was, nooit meer terug zal komen. Maar rouwen is niet voldoende om de manier te rechtvaardigen waarop een bepaalde familie zich gedroe

Ze wilde haar dochter een geschenk geven en ontdekte per ongeluk iets dat het leven van haar hele gezin veranderde. Niemand had dit verwacht!
Voor gelegenheden zoals verjaardagen, naamdagen, of Kerstmis kopen we voor iemand vaak een cadeautje. We houden van ze, en willen hen op deze bijzondere dag iets speciaals geven. Meestal beginnen we lang voor die dag al na te denken over waar iemand