Ze brak haar nek bij een ongeval. Voordat de dokters haar van de Life Support afhaalden gebeurde er een wonder!

Sam Hemming was een gewone, vrolijke studente. Ze was 22 jaar oud met een mooie toekomst die voor haar lag. Alles veranderde toen zij en haar vriend een verkeersongeluk kregen. Door de botsing sloeg ze met haar hoofd tegen het raam, en kreeg een schedelbreuk en gebroken nekwervels. Ondanks die ernstige verwondingen vocht ze nog steeds voor haar leven. 

Artsen brachten haar in een geïnduceerde coma en hebben haar daarna geopereerd. Haar ouders kregen te horen dat ze zich op het ergste moesten voorbereiden. Hun dochter zou op elk moment kunnen sterven. Haar vriend die het ongeval had veroorzaakt, had slechts kleine verwondingen en was van de plaats van het ongeluk weggevlucht!

38eb789400000578-3814394-image-a-1_1475172965990


Er werden 3 metalen platen in het hoofd van het meisje geïmplanteerd. Haar wervels en armen kregen ondersteuning. Maar 19 dagen later besloten de artsen haar van de Life Support af te halen. Het meisje gaf geen teken van leven meer, en voor de ouders was een verlenging van het lijden alleen maar een kwelling. Terwijl de ouders afscheid van hun dochter namen, gebeurde er iets geweldigs. Het meisje bewoog haar teen! Het was een teken dat ze nog leefde en vocht.

De laatste foto samen voor het ongeval. 

38eb792000000578-3814394-image-m-8_1475173180105

 

De artsen vonden het echt een wonder dat ze het, ondanks haar verwondingen en zonder goede medische perspectieven, toch haalde. Maar dat deed ze wel! Het meisje bleef niet alleen in leven, maar begon weer aan te sterken.

38eb799500000578-3814394-sam_in_hospital_drinking_for_the_first_time_since_her_accident-m-25_1475174609632
Facebook Comment
Deze 12 Keukenaccessoires Zullen Je Doen Glimlachen
Deze creatieve keukencadeaus zijn perfect voor degenen onder jullie die van gadgets houden. Zij zullen een perfect cadeau zijn voor vrienden en familie, maar ook voor onszelf. 1. Een onconventionele deegroller. Hiermee kunnen we lekker eten klaarmakeEen foto van een bang kind die de hele wereld raakte. Dit gebaar zegt meer dan duizend woorden!
Een lid van het Rode Kruis – Rene Schult Hoff, die in het kamp voor Syrische vluchtelingen in Jordanië verbleef, zag een klein meisje dat alleen tussen de gebouwen liep. Hij besloot zijn camera te pakken en een foto te maken. De reactie van he

Mensen Gooien Het Weg En Hij Maakt Er… Precies! Kijk Eens Wat Het Is!
De Californische kunstenaar Gregory Kloehn verkoopt dure beeldhouwerken aan rijke mensen. Op een dag besefte hij dat zijn werk geen enkel doel diende. Hij besloot om het te veranderen! Hij begon de vuilnis door te spitten op zoek naar waardevolle mat

Artsen dringen er bij ouders op aan om de melktanden van hun kinderen niet weg te gooien. Ze zouden ooit hun leven kunnen redden!
De eerste babytand die uitvalt is een heel belangrijke gebeurtenis. Kinderen stoppen ze vaak onder hun kussen, in de hoop dat de Tandenfee langs zal komen, wiens taak het is om de tand mee te nemen en een of ander cadeautje achter te laten. Feeën be