Ze brak haar nek bij een ongeval. Voordat de dokters haar van de Life Support afhaalden gebeurde er een wonder!

Sam Hemming was een gewone, vrolijke studente. Ze was 22 jaar oud met een mooie toekomst die voor haar lag. Alles veranderde toen zij en haar vriend een verkeersongeluk kregen. Door de botsing sloeg ze met haar hoofd tegen het raam, en kreeg een schedelbreuk en gebroken nekwervels. Ondanks die ernstige verwondingen vocht ze nog steeds voor haar leven. 

Artsen brachten haar in een geïnduceerde coma en hebben haar daarna geopereerd. Haar ouders kregen te horen dat ze zich op het ergste moesten voorbereiden. Hun dochter zou op elk moment kunnen sterven. Haar vriend die het ongeval had veroorzaakt, had slechts kleine verwondingen en was van de plaats van het ongeluk weggevlucht!

38eb789400000578-3814394-image-a-1_1475172965990


Er werden 3 metalen platen in het hoofd van het meisje geïmplanteerd. Haar wervels en armen kregen ondersteuning. Maar 19 dagen later besloten de artsen haar van de Life Support af te halen. Het meisje gaf geen teken van leven meer, en voor de ouders was een verlenging van het lijden alleen maar een kwelling. Terwijl de ouders afscheid van hun dochter namen, gebeurde er iets geweldigs. Het meisje bewoog haar teen! Het was een teken dat ze nog leefde en vocht.

De laatste foto samen voor het ongeval. 

38eb792000000578-3814394-image-m-8_1475173180105

 

De artsen vonden het echt een wonder dat ze het, ondanks haar verwondingen en zonder goede medische perspectieven, toch haalde. Maar dat deed ze wel! Het meisje bleef niet alleen in leven, maar begon weer aan te sterken.

38eb799500000578-3814394-sam_in_hospital_drinking_for_the_first_time_since_her_accident-m-25_1475174609632
Ze wilden hun nagels laten lijken op een foto. Je valt om van het lachen als je ziet wat ze in werkelijkheid deden!
Handen en nagels zijn het uithangbordje van elk menselijk wezen. Die moeten dan ook altijd netjes onderhouden en verzorgd zijn. Vuil onder vingernagels, afgekloven of ongewassen nagels of nagellak laat niet de beste kant van de eigenaar zien, dus jeHeb jij een bult op je oor? Je zult niet geloven wat het betekent!
Tegenwoordig zijn sommige delen van het lichaam volslagen nutteloos, maar waren ooit erg nuttig voor onze voorouders. Rudimentaire organen zijn niets anders dan de restanten van het perfect ontwikkelde lichaam van onze voorouders, maar die nu niet me

In dit hotel zijn meer dan 10.000 kamers, maar geen enkele gast! Kom te weten waarom!
Naast het zandstrand op het Duitse eiland Rügen (Oostzee) staat het grootste hotel in de wereld. Het heeft 10.000 kamers met uitzicht op zee.  Hoewel het meer dan 70 jaar geleden werd gebouwd, heeft geen man hier ooit geslapen.   Het resort wo

Deze jongen werd gepest vanwege zijn lange haar. De reden waarom hij het liet groeien is verbazingwekkend!
Twee jaar geleden nam Christian McPhilamy uit Melbourne, Florida, nu acht jaar oud, een beslissing die in eerste instantie voor velen van jullie misschien vreemd lijkt, vooral in het geval van een kleine jongen. Hij besloot om… zijn haar te lat