Een computer vele uren lang gebruiken ruïneert je gezondheid. Leer hoe je jezelf kunt helpen!

Dr. Paul Moore, een professionele chiropractor, heeft een reeks oefeningen samengesteld die een positief effect hebben op de conditie van de cervicale wervelkolom en de houding.
# Begin nu met trainen – voordat het te laat is! Ben je van plan om te beginnen met oefenen met Dr. Moore?

Deel dit bericht op Facebook met je vrienden – en laat ze meedoen aan wat fysieke activiteiten!
Een vader en zijn tweelingbroer houden een klein kind voor de gek. Grappig of wreed?
Jonge kinderen voor de gek houden, terwijl ze de werkelijkheid om hen heen nog niet kunnen begrijpen, is meestal grappig en onschuldig. Maar is dat altijd zo? Maak kennis met Reed, een charmant 16-maanden oud jongentje en zijn liefhebbende ouders SteSteekt deze pees in jouw pols ook uit? Je zult versteld staan wat dat betekent! Bij 15% van de mensen kan je hem niet zien!
Strek je hand recht voor je uit en raak je pink aan met je duim. Als je de oude functie nog steeds hebt, zul je een kleine uitstulping in het midden van de pols opmerken. Als je hem niet ziet, betekent dit dat je bij de 10-15% van de mensen zit die d

Je Hoeft Oude Banden Niet Weg Te Gooien! Hier Zijn Een Paar Creatieve Ideeën Om Ze Opnieuw Te Gebruiken!
Nadat hij er wat zacht materiaal op deed, konden ze worden gebruikt als stoelen. Ze zijn vooral functioneel in de tuin. Ze kunnen worden gebruikt als potten waar bloemen in kunnen groeien. Blikken gemaakt van banden. Een uiterst creatieve oplossing.

Denk je dat je oplettend bent? Kijk of je het mysterie van deze vakantiefoto kan oplossen
Waarneming is een erg nuttige eigenschap. Gelukkig kun je hierop oefenen, en daarom hoef je je geen zorgen te maken als er vaak iets aan je ogen ontsnapt. Maar train wel de ogen en hersenen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Er zijn een heleb